Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Anorexia és bulimia fórum

Anorexia és bulimia (beszélgetés)

A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.

5490. browning
2009. ápr. 13. 09:38

tükörtéma:egyik szarabb mint amásik :'D

Every:miis:)) énis:))

kellemeshúsvétot

soknyusziiiit(L)nyusznyusz:D komolyan beöltöztetem disznócskámat nyuszinak,lefotózom és felrakom xD :D

cupp

5489. _helena_ (válaszként erre: 5486. - 6ecff55bc6)
2009. ápr. 12. 21:38
mind a kettőt utálom,de a tükröt jobban =/
2009. ápr. 12. 19:11

Hello!

Sietek úgyhogy mindenkinek küldök puszit.

Browing: csini vagy, egyél

Csillag,Helena, Athie...: egyetek, egyetek csajok :)

Borsa: ?

Dance: Egy fotóval kiengedtek??? Ez egy kicsit gyanús... mármint ezt ha meg is szerveztétek, és tegyük fel hogy így is történt. Akkor az orvos egy nagyon nagy hibát követet el és sztem megszegte a szabályt. Ugyanis nekem azt mondták hogy mindenap mérés után ha elérem a súlyt mehetek, és mikor elértem akkor se mehettem rögtön , nem még 1napot benn kellett töltenem. Melyik kórházba voltál? Mert ha így történt elég szar kórház lehetett.....

Jaj istenem rohanok... :S

Imádlak titeket !!!! Pusszi

5487. browning
2009. ápr. 12. 18:53

Dance:jól meg van ez szervezveXD a dokid meg elég csóró h egy fotóval kiengedettxD....nocomment...dehát...ha eszel legalább meg így jobb a kedved...akk...végülis...csak nehogy baj(od) legyen!!:)

Every:eszek.túlsokatis:( mikorlesszmár suli?!:'( ahh

hájasvok.eztény.ma du ráálltam (kajaután-.-"-nehogymár ne legyen csak közepes mértékű a bűntudatom-.-")a mérlegre!bazz!!nem 52-t mutatott?!:'( leülök-szétfolyik a combom.összeér.bölá.a karom is mint 2 oldalszalonna. a hasam meg...rohadtélet...hová lettek a csontjaim?!tavaly ijenkor...ajbazz.elegemvan :@.kövérdisznó.tehénvok.qvaélet.márbocs :'(

eszek.meg is érdemlem h hájas vok:@

pusz...

5486. 6ecff55bc6 (válaszként erre: 5484. - _helena_)
2009. ápr. 12. 17:12
én a mérleget jobban utálom, mint a tükröt...talán a kiálló csontjaim látványával kompenzálok. hülyeség...
2009. ápr. 12. 17:09

Áh, utálom ezt a mai napot :/ Jó, nem tudom mit vártam...nem is voltam éhes, mégis ettem egy csomót. Remélem a zabálást ezzel letudtam. Jó, 2kor volt igaz...ma már nem eszem, csak tornázom kicsit. Van 2bounty-m, egy pudingporom- anya adta, még pénteken. Ezeket odaajándékozom :) Kókuszgolyót is előre elcsomagolok szerdára (suli), ott szétosztogatom. Holnapra 4 főtt tojást tervezek, keddre detto.

Én meg a vastag combjaimat utálom :/

5484. _helena_ (válaszként erre: 5482. - C82ca0b957)
2009. ápr. 12. 15:21
nem tudom...tükörbe is utálok nézni,mert már undorodom magamtól,amilyen kövér vagyok.
5483. Csillag20
2009. ápr. 12. 09:45

Sziasztok, ismét itt vagyok, az utóbbi néhány napban nem hánytam, és annyira büszke voltam magamra, inkább próbáltam kontrollálni, azt hogy mennyit eszek, vagy semmi vagy csak egy nagyon keveset, és így kibírtam. Erre jött a péntek és párom szüleinél ebédeltünk, én az anyukámmal nem tartom a kapcsolatot, ezért ők vették a szülő szerepét nálam is, mintha amolyan pót szülők lennének. Ettem egy kis levest, meg salátát, és desszert fagyi volt, mondtam, hogy én azt nem kérek, mert már jól laktam, de mindenki erősködött, hogy de azt is kell enni, még a tányért is eltoltam magam elől, hogy nem kérek, erre a párom szedett nekem is, de rengeteg volt, már majdnem rosszul lettem, de megettem... utána sem volt baj, csak lelkiismeret furdalás. Erre tegnap párom mondta, hogy milyen tunya vagyok mindig, nem csinálok semmit, hát nem is, mert folyton fáradt vagyok, de nem érti meg, és utána közölte, hogy milyen csúnya vagyok, mert mellem nincs, a hátsóm viszont milyen nagy. Miért kell ezt csinálni? És közbe jön a húsvét, még fogalmam sincs, hogy fogom elérni, hogy ne kelljen ennem. Egyszerűen már nem merek enni, félek, hogy hízni fogok, és én fogyni akarok. Várom már a keddet, mert akkor ismét indul a munka és akkor nem figyeli senki minden léptemet. Ott nem muszáj ennem... Nem merek a mérlegre állni, mert félek, hogy többet mutat majd, nem tudom mit tegyek, de addig is megpróbálok nem enni.

Ti hogy vészelitek át a húsvétot?

5482. c82ca0b957 (válaszként erre: 5481. - _helena_)
2009. ápr. 11. 13:54
Légyszíves! Nagyon szépen kérlek! Rossz volt elolvasni amit írtál! Egyél!!!!! Szeresd magad! Én is voltam anorexiás! Tudom miről beszélek!
5481. _helena_
2009. ápr. 11. 12:42

sziasztok!

eddig ma ettem 2 főtt tojást x). haladok.de szerintem ma már többet nem fogok enni,mert így is fáj a gyomrom,és rosszul vagyok,ha kajára gondolok,és itt a húsvét =/

5480. dancegirl
2009. ápr. 11. 08:00

hi!

hát igazából most azt mondtuk hogy van közöttünk vmi rokoni kapcs. unkatesoja én vok...anyai és akkor ők irták alá mert a szüleimnek családik okai vannak ezért nem tudja alá irni.am ezzel a barátnőmmle mindennap beszéltünk szal tudja az anya hogy mi van csak hát abban hazudtunk hogy azt mondtuk hogy engem mindenki akár egész életemben otthagyna abban a kórházban mert azt a beszélgetést ponthalottta mert non mérges voltam ezért mondtam azokat.

nem merek hazamenni..azojan megalázó lenne...a kórházba meg soha többé!!!

és úgy jutottunk ki hogy este lefotózta a berinőm az ő lábát felülröl ugy hogy ő állt a mérlegen és reggel bejött hozám én "aludtam" és ő elkezdte nézeketni a telómat és amikor bejött az orvos akkor pont akkor nézta meg a képt és monsta az orvosnak hogy nézza ott a dátum és tegnap már ennyi volt ami át lépte azt a határt ezért azt mondta az orvos ha ez igy van akkor majd déletőtt kezdjek el csomagolni azt leléphetek...mert a barátnőm sem egy nagy ember 46-7kg azt monnyuk egy picit alacsonabb mind én de csak pár centivel...és nekem a 45kg volt a határ azt enyi.

najo nem érek rá én már itt se vagyok puszi menetem

CSÁÓ puuuuux

2009. ápr. 10. 22:26
pusszI!!!
2009. ápr. 10. 22:25

Hi!!

Browing: oké, nyugi :) eszek :D

És te mit ettél ma?? ( ezzel a kérdéssel lehet kikergetni a világból, ami azt illeti sokaknak sikerül is :) )

Dancegirl: ?? kihoztak? Amikor én voltam kórházba még a szüleim se tudtak kihozni nemhogy haverok?!

Kicsit zavaros, majd írd le egy kicsit pontosabban :D ok? Mármint egy kórházban vannak szabályok és ha még nem vagy rá kész nem engednek, vlamint ha engednek akkor be kell hogy jöjjön egy hozzátartozód. Nem? Engem anyuék hoztak ki. És hogy jársz suliba? A barátnőd anyukája átvállalta az anya szerepet?? :S

Lilimia: :D Sok puszit küldünk mi is!! És jobban teszed ha eszel különben megverünk :D Rajkj majd fel képeket :)

Helena: Jaj te helenanyuszi :D :D Nagyon osk minden van amit nem értünk, DE: ha nem eszel akkor magaddal cseszel ki nem a szüleiddel. Én ezt a kórházban értettem meg, mikor ők kinn voltak én meg bezárva és azon gondolkoztam hogy most nekik mi rosszat tettem? Semmit. csak magamnak köszönhettem mindent... Légy okos és fel a fejjel!! Mindig ott van a fény, csak tovább kell menni.. :D

BVorsa:!!!

5477. browning
2009. ápr. 10. 20:33

mi a fene az a kineziológus?? O_O

Vivien:tökjóalakod van!!(megnéztem a képeidet:) egyélcsak nyugodtan!!:)

Helena:egyélmár teis!!!:) a cigi szar. mit teszel ha ideges vagy/öngyilkkos gondolataid vannak?:O anyáék engem is mindig piszkálnak azzal h szarok a jegyeim...eléggé "erős" suliba járok(város legjobbja...országban első tízben is jó helyen van...)és ott az gyökér akinek van 1-2-3-4-5...-.-" pedig 4.valamennyi lett az átlagom-.-" megértelek. am az öngyilkosság az a szervezet egy olyan fajta reakciója amikor ár nem tud jobb megoldást találni az adott helyzetben...elég vacak :/

szardolog ez a nyáreleje-tavasz... vettünk miis bikinit...tök8 h melyiket próbálom,úgyis le "pocakos"-ozom magam...megvettem az elsőt aztán cső :D xD de cépfekete (L):D majd lefotózom;)

telezabáltam ma magamat(hülyehúsvét:@)rosszulvok xD elrontottam a gyomromat -.-"

Dance:jó h kikerültél a kórházból,de mégis hogyan?! csakúgy kimentetek és csókacsalád és most keres egy orvosi gárda meg a család meg ahaveok?!:O nem vagy semmi,hallodXD tényleg vissza kéne menned (haza/kórház...)

Every:ügyii vagy!!!!!:)) mielőtt mész angliába majd még írj egy "rövid+" búcsút!:) és ígérd meg h ESZELL!!!és nem.ne örülj a -1kg-nak!!!magadnál vagy?!elfogysz!!!:((( nefogyjel!!basszu...nemár:(egyélmár!egy alma...az semmi!!!:(EGYÉL HA MONDOM!!!!:'D

Lilimia: *-* istenkém...decsodaszép menyasszony vagy/voltál O_O remélem nagyon szuperül telt a napod!!:) Rumi meg egy cukorfalat azzal a masnival :D(L)

ajj vasaltam.megsütöttem az ujjamat. vtam legjobb b.nőméknél-van már kiskutyujuk:D Zénó :D annyira tündér az a kutyus (L)elaludt az ölemben ^.^

jah!am le vagyok tiltva a gépről(meg minderől)mert szülői vt és le lettem cseszve h nem javultam semmit :@...retek...csak 5öst hozok bazz :@nahmindegy.akk javulok aff-.-"

cupp kellemes húsvétot,sok hülye locsolót xD!! (szegény malackák akikből sonka lesz :'( csakazértsem eszem sonkátt!!!elvből sem.(tengeridisznóm(L)))

szóval cuppXD

5476. lilimia (válaszként erre: 5475. - Viwien86)
2009. ápr. 10. 12:31

Szia!

NE hagyd hogy egy buta elszólás lerombolja mindazt amit kemény munkával felépítettél!!!

Örülj annak hogy végre igazi nőnek nézel ki! :)

Én 181cm-hez 64kg vagyok, de még engem is piszkálnak a barátaim hogy hízzak! Egyhangúan megmondta minden ismerősöm hogy egy átlagos testalkatú nő sokkal szebb és sugárzóbb mint egy ropi.

Légy kemény, és írd a szakdogát! A munka hasznos :)

Majd írj hogy mi a helyzet, sikerült e túllépned ezen az elszóláson!

Minden jót, kitartás!

5475. Viwien86
2009. ápr. 10. 12:24

Sziasztok. Már éppen kezdtem jobban lenni, de ma reggel minden tönkrement. A fősulin szünet van, és szerettem volna hazamenni hétvégére (kedden amúgy is jelenésem van az orvosomnál.) Még beszaladtam a könyvtárba, hogy a szakdolgozatomhoz anyagot keressek, ahol találkoztam egy barátnőmmel(általános iskolában volt a legjobb barátnőm, és itt a főiskolán ismét találkoztunk),leültünk a padokra beszélgetni,majd megpróbált rábeszélni arra, hogy töltsem nála a szünetet, mert elhagyta a barátja és nem szeretne egyedül maradni. Mondtam neki, hogy szeretnék hazamenni, a szüleimet megnyugtatni és orvoshoz is el kell mennem. Ekkor jött az a válasz, amitől sírógörcsöket kapok most is. "Minek mész orvoshoz, most nem is vagy sovány, nézd meg a derekadon is van zsír." Ez a mondat zakatol a fejemben reggel óta és minden összedőlt bennem, úgy érzem, mintha egy késsel döftek volna át és amit ebédre készítettem tengap este(még viszonylag jókedvűen) nem merem megenni.

Nagyon nagyon rosszul esett..NAGYON! Igaz,neki is van elég gondja, depressziós és a barátja is kidobta. Ja, és egy 35 kilós lányról van szó, de nem fogyókúrázik, eszébe sem jutott soha (még szép, hogy nem), hanem a betegsége és a rossz anyagi helyzete miatt néz így ki.

Nem tehet róla, nem haragszom rá egyáltalán és tudom, hogy nem azért mondta, hogy megbántson vagy ártson nekem...de mégis azt tette.

Hát, ez van. Valahogy megpróbálom túltenni magam rajta és nem a tükör előtt sírni, hanem a nekiállok a szakdogámnak.:) Most erős leszek!!!

Szép napot mindenkinek!!

5474. lilimia
2009. ápr. 10. 12:20

Hogy jársz ott iskolába, amikor csak a szüleid/gondviselőid írathatnak be, mivel még csak 15 éves vagy?

Nekem ez gyanús...

5473. _helena_ (válaszként erre: 5472. - Dancegirl)
2009. ápr. 10. 10:58
azt tanácsolom,hogy minél hamarabb menj haza,mert nem lesz jó vége!
5472. dancegirl
2009. ápr. 10. 07:38

heloka!

nem tom örüljek-e de sztem igen mert,eljöttem a kórházból...

sajna csak az egyik kutyám meg a macskám lehetvelem mert a másik tüzel....de kinem tálalható holvagy...VÁCon a barátnőmnél...1000000 hála nekim mert ö hozott inen ki...most olyan boldog vagyok...am náluk lakom... szüleim meg nem tom hogy valakiészre vette-e hogy nem vagyok a kórházban... monnyuk egyszer hivtak de kinyomtam...

megigértem barátnőmnek hogy majd eszegetek és nem leszek túl ana mániás...am most itt járok suliban...mint aki vándorol...mint a vándor cirkuszosok gyerekei.....itt végre van egy boldog életem...mi egypár itt elvagyunk(am elszöktetteük az állatokat mert még meg volt a kulcs de a egyiket nem hozhattam...)am a barinőmnek van egy rohadt ari huga... tök cuki 7éves...

mindegy már én megyek

Browing:?????

Every:????????

nah pápá puxika

5471. _helena_ (válaszként erre: 5470. - Lilimia)
2009. ápr. 9. 21:38

szia!

velem is mostanság ez a helyzet.elfelejtek enni,meg valahogy nem is vagyok éhes,de ha rászánom magam,hogy egyek,akkor iszonyatosan fáj tőle a gyomrom.

amúgy fogok próbálkozni.megpróbálok legalább is.

5470. lilimia
2009. ápr. 9. 20:47

Üdvözletem hölgyeim! :)

Bocsánat a hosszú kimaradásért, de az esküvői készülődés...

Az utóbbi időben megint bajok vannak az evéssel. Egyszerűen elfelejtem hogy enni kell. Szóval meg kellett kérnem a körülöttem lévőket hogy szóljanak hogy enni kéne. :S Nem akarom hogy megint az legyen a vége hogy abszolút nem tudok enni :S

Grrrrrrvááááááányüffffffff!!!

Ti hogy vagytok?

puszik

5469. hotdog68
2009. ápr. 9. 19:52
Ja azzal , hogy öngyilkos lennél, mi oldódna meg? Kinek lenne jobb? és rosszabb? Simmit nem old meg. Az életet azért kaptuk, hogy egyszer fenn, egyszer lenn küzdelmünket kell vívni. Egyszer találkozol a szerelemmel és ezt el is felejted.
5468. hotdog68 (válaszként erre: 5467. - _helena_)
2009. ápr. 9. 19:50
kérdezd meg, hogy miért teszi. Lehet, hogy meg van rá az oka, csak nem szakítotok időt arra, hogy megbeszéljetek. Mi is így voltunk a lányommal, bekövetkezett az "elmebeteg tett" és ráébresztett arra, hogy nem az a gond, hogy kifesti a szemét, hogy magassarkú cipőt akar, buliba akar menni, hanem az, hogy nem eszik , ha eszik akkor pedig kihánnya. Na ez a nem mindegy. Én ráébredtem és más lett a viszonyunk. Próbáld te is valahogy jó passzban elkapni az anyádat, közelebb kerülni hozzá egyszer, látod ha ő nem közeledik, akkor neked kell megpróbálni. Nem biztos, hogy sikerül, de legalább meg kell próbálni. Nem hiszem, hogy azt akarja egy anya, hogy elvesszen a gyereke. Majd írd meg, hogy sikerült-e. Próbáld meg. Ha mohamed nem megy a hegyhez, akkor a hegy megy mohamedhez. Hiszen tudod a mondást te is.
5467. _helena_ (válaszként erre: 5466. - B0bdc28e7e)
2009. ápr. 9. 19:20
pont két hete kérdezte az angol tanár,hogy lenne-e kedvem menni angliába.rávágtam,hogy nem,nincs.nem is merem otthon szóba hozni.én nem azért cigizek (mondjuk nem mondom azt,hogy hú de gyakran bagózom.eddig ez az első doboz cigim),hogy menő legyek.igazából nem is tudom,hogy miért "szívok".az én szemszögemből nincs okuk rá,hogy féltsenek.anyám mindent túldrámázik.mindent.
2009. ápr. 9. 19:11

Hello!

Helena!

Hát igen szülők.Annyira szeretnek minket hogy észre sem veszik hogy több kárt csinálnak mint hasznot.Engem is sokáig nem engedtek sehová, amikor meg nem ettem szintén sehová.De megmutattam hogy már nekem is megvan a tőle független életem. És sikerült! Még mindig félt, de enged. Attól féltem hogy angliába sem enged ki de elengedet! Még 10 nap!!!! :D

A cigiről szokj le! én nem tom milyen egyszer szívtam el 1 szálat, a suliban a korlátnál amit eltakarnak a fák. 14 évesen, menőnek akartam tünni. Csak nem számítottunk a becsengőre és a tanárokra. Persze rosszul lettem, már akkor se ettem, elég szar volt.

A Lényeg: Egyszer elfogják fogadni hogy felnősz, és el kell hogy engedjenek. Nehéz lesz, de gondold magad az ő helyükbe. A lányuk felnőtt és menni akar ők viszont marasztalnák. Nem engednek el mert szeretnek.

DE: Nincs rá okuk hogy ennyire féltsenek???

5465. hotdog68 (válaszként erre: 5464. - _helena_)
2009. ápr. 9. 18:11
Öntsd csak ki a lelked nyugodtan........mi meghallgatjuk és próbálunk úgy gondolkodni, ahogyan te.....
5464. _helena_
2009. ápr. 9. 18:03

sziasztok!

úgy érzem,bármit teszek,az nem jó anyáméknak,nem tudom miért.ha kapok egy jó jegyet,nem érzem magam boldogabbnak tőle.és ha otthon elújságolom,akkor nem érzem,hogy anyám örülne,vagyis inkább megdicsérne.hiába nem megoldás az öngyilkosság,de nagyon eltud borulni az agyam =/.nem tehetek róla.egyedül érzem magam,és ez a legszörnyűbb.mindig itthon vagyok,tanulgatok,gépezek.anyám soha nem enged el sehová,pedig pár volt osztálytársam elhívott szülinapjára,ott aludni náluk,de anyáméknak nem is mondtam,mert 100%,hogy nem engednek el.én nem szoktam elhívni senkit,hogy aludjon nálam,vagy szülinapi bulit szervezni,mert egy 1,5 szobás lakásban kicsit nehéz lenne megoldani,és szégyellem is,mert nem akarom,hogy a hátam mögött ez legyen a téma.így is van elég bajom.tudom az lenne a legjobb megoldás,ha felállnék,de valami mindig visszahúz.mellesleg utálom,hogy energia ital nélkül már-már szinte alig tudok meglenni,és már alig van pénzem.anyáméktól meg nem akarok kéregetni,mert kellemetlennek tartom.ma vettem egy doboz cigit,de hogy miért ne kérdezzétek.pedig soha életemben nem cigiztem,és elhatároztam,hogy sosem fogok cigizni,erre tessék.nem tudom,hogy mi van ilyenkor velem.mellesleg elég erős cigit kaptam (8mg kátrány,0,6 mg nikotin),elszívtam két szálat,és most kezdem el érezni a (mellék) hatását,és az a gáz,hogy kívánom,de megpróbálok erős lenni,és nem elszívni többet.csak a pénz miatt sajnálom,mert hülye vagyok.az egészségem nem nagyon érdekel.tudom,nem kellene így gondolkozni,és ha majd 20 évesen majd ott járok,hogy feldobom a talpam,sajnálni fogom.józan pillanatomban még belegondolni sem merek.nem tudom mi segíthetne rajtam,de talán jót tenne,ha szerelmes lennék ^.^ vagy nem is tudom :). mellesleg nagyon köszönöm mindenkinek,aki "támogat",és segít.komolyan.hálás vagyok nektek!

2009. ápr. 9. 14:24

Hello!

Ezer bocs hogy nem írtam!!!

Csak volt egy Nyelvész verseny és arra készültem, 5. lettem a megyében :)

Tegnap már akartam írni de a sulival mentünk a parlamentbe meg a néprajzi múzeumba aztán mikor hazaértünk inkább kimentem egyk icsit görkorizni.

Veletek mizujs???

Browing:???

Dance:???

És a Többiek? :Borsa? Helena?

Helena:Jó hogy újra itt vagy. A szülők sok mindentn me értenek ezért ne emészd magad. Viszont magadm iatt is egyél!!! Ne ess vissza!! (L) Puszi

Vivi: Az hogy ide jöttél egy nagyon jó dolog, mert tudod hogy meg akarsz gyógyulni!! Mi mindig itt vagyunk (többé kevésbé) Puszi

Most már én is ettem egy kicsit, nah jó egy almát de akkor is :)

De fogytam 1 kilót, és nem tom hogy örüljek vagy ne?

170/ 49 :S Mégi mit akarook???

5462. Viwien86
2009. ápr. 9. 13:41

Sziasztok, nagyon köszönöm a segítséget és örülök, hogy meghallgattok. Úgy érzem így könnyebb lesz:)

Nagyon jó a fórum:)

5461. hotdog68 (válaszként erre: 5460. - Borsa)
2009. ápr. 9. 12:17
természetesen.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook