Álomfejtés: Mit álmodtál és az mit jelenthet? (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Mit álmodtál és mit jelent?
Rémes volt ma felébredni:( Álmomban az egyik szemölcsöm megnőtt a j. oldalamon, körülötte csúnya fekete szőrök nőttek, és fájdalmas is volt. Emberek álltak körülöttem sajnálkozva a dolgon. Nagyon meg voltam ijedve, majd a már 8. éve elhunyt Édesanyámmal és szintén elhunyt Nagynénémmel voltunk egy kifőzdében, enni akartunk, meg bevásárlókosárral rohangáltunk az utcán.
Micsoda álmok?! Nem tudom van-e valami jelentése Kedves shilaila!?
Válaszodat előre is köszönöm!
Köszönöm a segítséget, máris nyugodtabbnak érzem magam. Bár ez az, ami valószínűleg utoljára jutott volna eszembe az álmommal kapcsolatban :)
Mégegyszer köszönöm!
Köszönöm Shilaila a választ! Igen, valóban sokat fáj a feje..:(
Egyébként utánanéztem a neten is valamilyen álmoskönyves oldalon.. a betegséggel álmodni témától átirányított a kórházhoz, és ott (többek között) ez volt:
"halogatott elintéznivaló, amellyel magadnak tartozol; saját magad háttérbe szorítása más, fontosabbnak vélt dolgok miatt"
Háát, rám ez is igaz mostanában..
Segítséget kérnék.. Volt már többször is nagyon mély hatást kiváltó álmom, de ez a mai/tegnapi annyira sokkolt, hogy muszáj utána járnom a dolognak.
A következő volt az álmom: Volt egy álomfolyamom, már nem emlékszem mi, de egyszer csak azt álmodtam, hogy fekszem az ágyamban, ahonnan oldalrafordított fejjel kilátok az ablakomon az égre és láttam a kissé sötétebb sárgás holdat, ami közeledett és egyszer csak tudatosodott bennem az érzés, zuhan a Föld felé és elpusztul a Föld, mire egyre gyorsabban közeledett, hallottam a hangos morajlást, mint mikor valami nagyon nagy súlyos zuhan (szinte hallani lehetett benne a végzetességet), láttam ahogy közeledik a nagy sárga hold, majd mikor egyszer csak hatalmas lett, félig mintha el is tűnt volna, mert hogy nem konkrétan rám akart zuhanni, hanem valahová erre a felének csak a földnek, én csak becsuktam a szemem és vártam a világ végét, de teljesen nyugodtan, az ágyamban fekve és félve... majd mikor éreztem, hogy mindjárt itt van.. felriadtam de abban a pizícióan, ahogy álmomban is voltam, úgy, mint még soha, irtózatos szívdobogással, forrón, remegve, lihegve... nagyon rémisztő volt utána a dolog. Hozzáteszem, teljesen egészséges vagyok, szóval nem valami lázálom vagy ilyesmi.. Örülnék, ha valaki tudna magyarázatot adni erre. Köszönöm előre is!
Éjjel álmodtam vmi eszméletlen rossz dolgot,Anyu vhogy levágta a hüvelykujját és kértem,varrjuk vissza(brrrr)majd meg is tettük.A furcsa az volt,hogy én éreztem amint néztem hogyan áramlik vissza belé az élet!?Mi a bánat volt ez?
Köszi!
sziasztok! annyira sz*r álmom volt: anyukámnál agyadaganatot diagnosztizáltak álmomban...
komolyan mondom, még azt is éreztem, hogy görcsbe rándul a gyomrom közben..
tudja valaki, hogy az ilyen jellegű álmok mit/miket jelenthetnek?
igyekszem! :-)
Végülis csak egy álom! És lehet, h csak a félelmeimet takarja! Hiszen senki sem szeretné, ha megcsalnák, vagy elhagynák! :-)
Meg lehet tanulni álmot fejteni? Ho? Hogyan?
Valahogy nem érzem, h lelkiismeret-furdalásomnak kellene lennie! Már arra is gondoltam, h mi van, ha pont engem akar elcsábítani valaki? És aztán majd én hazudozok össze-vissza? :-O
A múltkor macskáról álmodtam, és az állítólag házasságtörést jelent! Kezdek megint aggódni... :-S
:-)
néha már azon gondolokodom, h tök mindegy, h mi, csak derüljön ki végre! Az is ha megcsal, az is, ha nem! Csak ne legyen ez a kétes érzés! :-(
Nagyon rossz a bizonytalanság, és a tehetetlenség!
Pedig 100%-ig biztos vagyok benne, h IMÁD!
Asszem, kezeltetnem kellene magam! :-( :-)
Valaki egyszer azt írta "onnantól számít megcsalásnak, ha már gondolkodsz róla, elképzeled, milyen lehet vele" vagyis azzal a másikkal, aki nem a partnered. Ebben lehet valami... Ha már másról álmodozol, ábrándozol, az már régen rossz! A kapcsolatból valami hiányzik! De ki vallaná be, h másra is gondol?!
Tudom, h a párom szeret engem, mert érzem, de félek, h esetleg mégis kell neki más is (esetleg érzelmek nélkül) csak a szórakozás, vagy a vadászösztön kedvéért. Csak h bebizonyítsa magának, h fiatal, és jóképű és megkaphat mást is! Lehet, h nem megy el a szexig, csak játszik másokkal. De én ettől is kibuknék! Én akarok lenni az egyetlen! Lehet, h önzés, de igenis ki akarom sajátítani! Amúgy meg ha akarna, simán elhagyhatna! Miért jönne hozzám haza, ha egyedül is élhetne, és minden nap más csajt cipelhetne fel magához? Lehetne a maga ura, ha úgy akarná!
Elverhetné a fizetését máshol is, nem kellene ekkora albérletet fizetnie (mert most abban lakunk) és magára költhetne mindent. Meg esetleg csajokra. Ez mind a megcsalás ellen szól!
De akkor miért van mégis mindig ilyen nyomasztó érzésem, h nem én vagyok az egyetlen? :-((
Lehet, h bazinagy önbizalomhiánnyal küszködöm? (tuti, van benne valami...)
Az én esetemben a pasim miután kiderült váltig állította, hogy csak flörtölgettek,szórakozgattak egymással...:(( Hurrá!!!
Ez főleg azért esett rosszul, mert ugye én megéreztem (megálmodtam), és konkrétan rákérdezetm mi van ezzel a csajjal, ő erre azt ragozta mennyire utálja... Ja persze...az sms-ben meg ilyeneket írt neki hogy "Rád gondolok..."
Megbocsájtottam neki, mert azt nem tudtam bizonyítani hogy konkrétan megcsalt, csakhogy flörtölgetett. De azóta sajnos nem bízom benne...:((
Nekem mindig mindenki gyanús! :-)
(Már mondtam, h féltékeny típus vagyok.)
Van egy csaj, akit nagyon utálok, mert régen hajtott a pasimra, de vele már nem beszél kb. egy éve (állítólag). Miattam küldte el. Így nem valószínű, h ő lenne az. És nem is biztos, h megcsal, esetleg csak flörtölget valakivel mert az ugye kell egy pasi egojának! :-S
De nekem ennyi is elég, h felrobbanjak az idegtől!
Nem lennék túl boldog, ha kiderülne, h tényleg igaz volt az álmom! :-(
Shilaila! Szerinted lehet benne valami??
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek mit jelenthet ez a mondat?
- A párom nem válaszolt a neki küldött SMS-re. Ez mit jelenthet? 22F
- Ez az álom, mit jelenthet?
- Ha már nem alszol együtt a pároddal, akkor az jelentheti a kapcsolat végét?
- Mit jelenthet ez a kijelentés egy férfitól?
- Ha egy pasi három(!) órát beszélget a kolleganőjével késő estétől, munka után úgy hogy észre sem veszik hogy röpül az idő, ez mit jelenthet?