Aliexpress tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok, segítségre lenne szükségem. Még okt. 15-én rendeltem meg az árut, amit azóta se kaptam meg, követési szám van, viszont én nem tudom követni. Nyitottam vitát, de az eladó állítja, hogy feladta, így továbbítottam az aliexpressnek, akik ezt írták vissza:
As the tracking information may not be updated on time, please wait inpatience and confirm with us whether you have received the goods by 2016-01-27. We kindly suggest you need positively negotiate with your seller regarding this dispute.
Sajnos az angol tudásom nagyon kevés, nem értem, mit akarnak. Tud valaki segíteni? Előre is nagyon köszönöm.
jaaa, nem... csak ha 1 csomagban, ugyanonnan jön.
bocs, nem akartalak félrevezetni.
nincs banki átutalás. sima kártyás fizetés van.
de 28 dollárnál már vigyázz, mert megakadhat a vámon... ha nagyon akarják, már áfa-köteles lehet.
Sziasztok
Ma rendeltem volna Ali-ról előszór terméket 28 dolcsiért. Hogy kell fizetnem?
Miért nem engedi a banki átutalást?
ti hogyan szoktatok fizetni?
Segítsetek kérlek.
én most pont azt nem értem, hogy egy eladó itt esedezik a jó értékelésért...
most komolyan, mit akar??? vitát indítottam, visszakaptam a pénzt, mert sosem volt követhető a termék, nem is ért ide sosem...
most akkor hogy értékeljem 1-nél több csillagra a szállítás gyorsaságát vagy a termék minőségét?
még sosem jártam így, mindig visszajött a pénz.
de a vita elbírálásánál szt hiszem, írják, hogy ha nem így történne, hol tudod velük felvenni a kapcsolatot.
Sziasztok!
Talált már valaki az Alin igazán jó alakformáló harisnyát/leggingset/jeggingset (legyen magas derekú)? Én ilyet keresek, de félek, hogy nem lenne olyan jó, amilyet szeretnék:)
Sziasztok
Hogy működik hivatalosan az alis továbbértékesítés?
Csinálhatom másodállású vállalkozóként gondolom, alanyi áfamentesen, de számla akkor is, kell igaz? De ha nem küldenek? Van elektronikus számla? Vagy akkor hogyan kell költségelni?
És a tevékenység értékesítés vagy közvetítés??
Köszönöm előre is a segítséget
Sziasztok! két esetem van, ahol jól elbuktam a pénzem.
Az egyiknél az eladó sikeresen más mértet küldött a helyett, mint amit rendeltem. Jófej voltam először neki írtam, hogy ez így nem lesz jó. Nekiállt szabadkozni, hogy egyedül nevel 3 gyereket és hát az emberek hibáznak, majd elkezdett alkudozni, hogy a következő rendelésemből ad majd kedvezményt, de azt nem sikerült neki elmondani, hogy mennyit és mégis hogy. Nem jutottunk dűlőre, nem is válaszolt a kérdéseimre, így megnyitottam a vitát, ahol azt a lehetőséget kaptam, hogy küldjem vissza, illetve nem volt választásom, nem lehetett elutasítani. Írtam neki hogy drágább a szállítási költség, mint az edzős nadrág, mire csak annyit reagált, hogy visszatérítés nélkül, oké?
Ali várta tőlem a rendelés számot, amin visszaküldöm a terméket, amit nyilván nem tettem és lejárt az idő. Így lezárult a vita, és nem lehetett újra nyitni. Kérdeztem az eladót, hogy nem kapok másik nadrágot és visszatérítés sem? Erre annyit válaszolt, hogy kéri, adjak 5 csillagot a visszajelzésben. Hát kapott 1-et és leírtam a véleményem…
A másik eset rövidebb. Nem kaptam meg a terméket és már pár nap volt csak a vásárlói védelemből, így írtam az eladónak. Ő meghosszabbította, és kérte hogy várjak. Vártam.. eltelt újabb 15 nap. Megnyitottam a vitát, és a megoldási javaslatot én hülye elfogadtam, amiben újabb 15 napra kiterjesztette a védelmet. Nem tudtam, hogy ha lezárul a vita többet nem lehet megnyitni. Ezzel kapcsolatban lenne a kérdésem. Ha nincs már lehetőségem vitát nyitni, hol tudom jelezni, hogy eltelt 90 nap, és nem kaptam meg a rendelt terméket?
Ami érdekes, hogy mindkét esetnél azt írja ki, hogy:
Dispute Finished
Your refund progress -Your dispute is still in the process, there is no refund information
Ha egyszer lezárult, feedbacket is hagytam, akkor hogy lehet folyamatban?
Sziasztok!
November 11-re ki van írva egy csomó akció. Ez mikor kezdődik? Kínában már 11. van. Hogy kell ezt értelmezni? Köszönöm
Helló. Pár kérdésem lenne.
1. Bejelentkezve be lehet e állítani, hogyy minden egyes keresési találatokat ar szerint növekvő sorrendbe rakja minden egyes alkalomml?
2. Vevői minősítésemet hogyan tudom feljebb tornászni-a napi 2$ vásárláson kívül-? 3. Kiválasztom a terméket hozzáadtam a kosárhoz, majd a kosárra kattintva ezeknél a termékeknél azt írja hogy vaagy elfogyott /vasarlaasnal még zt irta hogy több ezer van/ vagyy nem elérhető aaz elaadó. Ennek mi lehet az oka?
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Sikeres a megrendelés Aliexpressen?
- Az Aliexpresses csomagok utan hány 20% vámot kell fizetni?
- Vajon kétszer is vont a bank vagy csak dupla SMS, bank vagy aliexpress a hibás?
- Ha most rendelek az aliexpress-ről, még biztosan ideér karácsonyra?
- Az AliExpressen lehet fizetni PayPallal is?