Albérletbe vállalnál kisbabát? (beszélgetés)
Sziasztok!!
Nálam is hasonló :D egész nap kint voltam leszívott a sok levegőő , sztem hamarosan durmolok mint egy kisangyal :D
Mindnek ok mindenkinél? :)
Szia!
Felénk is olyan szép idő volt ma.Én is a kutyummal mentem de csak egy rövid karikát ő bírná na de én:-D
Sziasztok! :)
Miújság? Én teljesen kivagyok merülve. Annyira jó idő van, és olyan hatalmasat sétáltunk a kutyákkal, hogy csak na. :)
Timi, nyugi. :) Tudom hogy ez a pár nap ami még hátra van örökké valóságnak tűnik, de elérkezik hamarosan. :)
Nikocska, akkor mostmár fiú szobát tervezel? :) Vagy ez mennyire biztos, hogy kukis a pocaklakó? :) Szerintem jól látható, bár nekem nem orvosi szemem van. :D
jajj igen nagyon jól vagyunk....ma teljesen kipakoltuk a szobát :D meg sokat voltunk levegőn jó idő volt nagyon...és anyum annyi cuki holmit hozott ma...hogy ááááá már akarom használni :D :)
Hát Máté anyaragaszkodó :D Biztos kényezteted oda bent és jó ott neki :))))
Ezt nagyon jól fogalmaztad!!Ebbe a pár mondatba minden benne volt amit érzek:-)Ja és a szülésznő szerint még nem akar kijönni picit fenn van még a pocimba.Pedig keményedek meg görcsölgetek egész nap.
Feladtam vele a harcot rábízom mikor alkalmas neki!!!:-DD
Veletek minden ok?
Ez azért jó mert lefoglalod magad jobb mint a semmibe merengeni!!!
Pont ezt mondták a vizsgálaton hát kíváncsi vagyok mennyire jön be a tipp:-)
Reménykedj, hogy születése után is ilyen kis nyugis baba lesz. :)
Így van, jobban vagyok és csak előre nézek.
Hát eltűntem, mivel tegnap időm sem volt nagyon gép elé ülni, elég fárasztó napom volt. :\
A mai már könnyebb, de holnap megint alig lesz időm valamire.
Sziasztok!
Megvolt a vizsgálat hát már megint 45 perc hasnyomkodás minimális mozgással ááá olyan lusta az én fiam hogy az nem igaz.Szerdán megint megyek én már nem tudom mit vessek be:-D
Tojik arra anyuci mit szeretne:-)) De amíg nincs baja és ő így érzi jól magát én büszkén vállalom hogy már most ilyen makacs!!:-DD
Örülök Ani hogy jobban vagy picit eltűntél reméltem hogy nincs baj!!
Persze pihenj és a tavasz majd meghozza a babádat!!Aztán nincs más hátra csak előre!!
Igen,igen. :)
Már sokkal jobban vagyok.
Most megbeszéltük Párommal, hogy átköltözünk, és akkor utána mindent bele baba. :)
Ez a kis pihi most kell, úgy érzem. Aztán kíváncsi leszek, hogy alakul az első próbálkozós hónapunk.
Jajj Niko gratulálok. :)))
Mindjárt meglesen a képeket is. :)
Jó pihenést!
Te is vigyázz magatokra!!
hihi igen megéri a sok szenvedés a kevés jó mellett :)
Viszont én bucsuzok mára elfáradtam :)
puszi vigyázz magatokra :)
További ajánlott fórumok:
- Van egy szavazásom: 45 évesen vállalnál gyermeket, ha állapotos lennél? Akik nem vállalnák mi az oka?
- Csak nekem furcsa, hogy albérletben, bizonytalanságban élő, minden Ft-ot nehezen kiadó nők esküvőt rendeznek a párjukkal, és gyereket vállal
- Hol és hogyan lehet valakit felnyomni, hogy feketén adja ki a lakását albérletbe?
- Csótány az albérletben
- Br 120 ezer bejelentettel vállalnál gyermeket!
- Télen, két kiskorú gyermekkel kitehetnek az albérletből?