Albérletbe vállalnál kisbabát? (beszélgetés)
Igen :) vannak
lány: Jázmin Barbara
fiu: Dominik vagy Tibor
apának a Dominikkel gondjai vannak :D de majd a hiszti megteszi hatását :D
Tesóm azt mondta ne egyek akkor tuti kibújik :-DD
Nekem nem is csináltak hüvelyi uh-ot.Nem is bánom valahogy idegenkedtem tőle!!
Drukkolok hogy megmutassa nekem fontos volt hogy tudjam.szeretjük a nevén szólítani.Van már névötlet?Vagy még korai?
Ja értem ...hát nem tudom hogy gyözd meg :D kenyerezd le valamivel amit szeret :D vagy ne kényeztesd annyira oda bent :D
Igen kötelező UH és nagyon remélem megmutatja kuki vagy punci :D szerintem ha még hüvelyi lesz azt nem szereti és nem fog aludni :))) Remélem
Tényleg jobb lenne de hogy győzzem meg?:-DD
Ez még nem szülésindítás csak terheléses ctg lesz.Oxitocinnal generálnak méhösszehúzódást és nézik hogy a baba szíve hogy reagál rá.De én úgy gondolom hogy ettől simán beindulhat a szülés is de ez az én véleményem.Aztán ha minden oké vele akkor 1 hétig minden nap nst meg ultrahang.Meglátjuk....
Kötelező uh lesz holnap? Biztos izgulsz azért hogy megint láthatod?
Lehet megmutatja hogy tényleg kukija van!!!
Jajj csajok, teljesen elvagyok havazva. A jó idő teljesen kimozdított itthonról, délben lemegyünk és csak este esünk haza. Főleg, hogy hosszú hétvége volt, sok ismerős. Végre le lehet lennt ülni, ilyesmik.
Igyekszem majd vissza olvasgatni. :)
Remélem jól vagytok. :)
hihi talán ha jön a rossz idő , az időjárás változástol csak beindul már a kis Máté :))))
Igen köszönöm mji is a legnagyobb rendben vagyunk :)) Jó sokat mocorog :) jól érezhetően :D
Viszont ha Kirababa olvassa a fórumot írjon ,mert érte viszont aggodok, nem jelentkezett már vagy egy hete :(
szia még 2in1-ben vagyok.Ma nagyot sétáltunk apával meg a kutyával!!Annyira szép idő volt és fagyiztunk is a derekam leszakad de megérte:-DD
Tegnap is meg ma is megjósolták hogy mindjárt szülök na csak látnám már!!!
Én sem akarok rossz időt meg hideget áááá utálom már!!!
Veletek is minden oké?
Azt mondják holnaptól kaki idő lesz :((((( Hát Én olyan jol elvagyok 2 napja....:( fene vinné el...a bébi is mozog 1000el ő is élvezi...nem akarok rosz időt :(((
Süss fel nap.... :D
Mindenki jól van? :)
Örülök hogy minden oké veled is:-)
Én is abban reménykedem hogy már marad ez az idő és ennél csak melegebb lesz!!Fúúú már annyira várom hogy sétálhassak vele:-D
Akkor neked legalább picivel jobb a helyzeted és több időtök jut egymásra:-)
Mi tegnap egész nap lennt voltunk.
Hihetetlen jó idő volt, mondhatnám tökéletes napot tudok magam mögött, ha nem lett volna egy kisebb incidensem egy anyukával.
De ezt leszámítva teljesen jól vagyok. :)
Timi, ha ilyen szép idő marad, akkor mire a kis Máté megérkezik, igazi séta idő lesz. :) Miután ki lehet hozni, legalább nem "unatkoztok" majd otthon.
Nekem párom itthon dolgozik, így sokat vagyunk együtt, de nem igazán tud velem foglalkozni olyankor. Szóval néha mintha itthon sem lenne.
De annyi a jó, hogy maga osztja be az idejét, így mindig elmegyünk sétálni egyet a kutyákkal vagy ilyesmik. :) Közös ebédek ilyesmik.
Akkor nem vagyok egyedül:-)
Nálunk is elmegy reggel, este 10-11 között hazaér 1 szabadnapja van a héten az se hétvégén.Tudom hogy anyagilag nem férne bele kevesebb és örülök is hogy van munkája de hát hiányolom azért.Egyik ismerősöm most szült 2 hónapja és a párját meg kirúgták na inkább a mostani helyzet minthogy itthon legyen de ne tudjunk megélni!!
Mi a mai program ebbe a szép időbe?
Én hangyát írtok valahogy befészkelték magukat de hiába próbálok ellenük bármit nem hat.Nincs valami ötlete valakinek véletlenül?
Sziasztok!
Tegnap hiányoltalak is de gondoltam ilyen szép időben nem ülsz otthon:-)
Ha mindig ilyen jól fogod magad érezni akkor nagyon kiegyensúlyozott és boldog baba bújik majd ki onnan:-D
Annyira jól érzi magát a pocakomban hogy szerintem esze ágába sincs elindulni pedig ha tudná itt kinn is milyen szép idő van!!
Holnap végre szabadnapos lesz apa már úgy várom hogy mi is csináljunk végre valamit együtt mindig csak a munka!!!
Ti párotok is sokat dolgozik vagy azért szerencsésebbek vagytok mint én?
Sziasztok csajok :)
Örömmel látom mindenkivel minden rendben :) Én csavarogtam most értem haza jó volt kicsit kimozdulni :) a bébim jó aktív ,érezhetően élvezi bent az életet :D
Jól vagytok ma is ?:)
Ani örülök, hogy így álsz a dolgokhoz és nem zuhantál össze a dolgoktól :)
Máténak meg üzenem mindenki nagyon várja már, hogy kibujjon :)))))
Szia!
Köszi!!39.hétben vagyok szóval már várom hogy kibújjon de elég lusta:-DD
Megnéztem az adatlapod édes a picid!!Nőjön szép nagyra!!
Tudod már hogy fiú vagy lány?
Férfiak... :D
Hát jól vagyok, legalábbis úgy néz ki.
Holnap megyek vissza az orvoshoz, mert bár két napja elmúlt a vérzésem, azóta ugyan olyan "folyásom" van, mint előtte volt öt napig, míg megnem jött.
Sziasztok!
Mindenki jól van különben?
Tegnap szépen keményedtem meg görcsöltem éjszaka szóval a pihi az elmaradt. Persze apuka ebből semmit se vett észre!!Megszülnék mellette az se tűnne fel neki:-)
Szép napot!
Woooww, tényleg hatalmas. :)
Biztos furcsa lesz, ha már nem lesz oda bennt, de annál nagyobb öröm mint mikor a kezedben tarthatod majd, nem kell. :)
Tényleg nehéz de kell a mozgás és hiányzik is az a felhőtlen séta amikor nem fáradtam el már 2 méter után:-)Már úgy várom hogy tolhassam azt a kocsit persze a babával benne:-)
Én is sziesztázok délutánonként picit mert apa későn jön mindig én meg megvárom.Ha nem pihiznék tuti bekómálnék!!
Jajjjjjjjjjjj mekkora pocak ........... :D most láttam csak néztem már képeid de még nem láttam :P
Igen jó érzés hogy ott bent van... még... :D nekem :D
Niko képet róla. ;) :)
A jó idő az én energiám is leszívta, most olyan fáradtnak érzem magam. :)
Timike, csoda, hogy még az a kis séta is megy, a hatalmas pocak és a súly azért nehezít a dolgon. :) Na de majd ha meglesz a picúr, babakocsival neki lehet látni a "nagyvilágnak", kutyával is. :)
További ajánlott fórumok:
- Van egy szavazásom: 45 évesen vállalnál gyermeket, ha állapotos lennél? Akik nem vállalnák mi az oka?
- Csak nekem furcsa, hogy albérletben, bizonytalanságban élő, minden Ft-ot nehezen kiadó nők esküvőt rendeznek a párjukkal, és gyereket vállal
- Hol és hogyan lehet valakit felnyomni, hogy feketén adja ki a lakását albérletbe?
- Csótány az albérletben
- Br 120 ezer bejelentettel vállalnál gyermeket!
- Télen, két kiskorú gyermekkel kitehetnek az albérletből?