Albérletbe vállalnál kisbabát? (beszélgetés)
Sajnos meg Mindig nincs netem...
Telóról vagyok most is, de nincs türelmem írni, mert érintős és felidegesit. Hétvége felé már leszek.
Mindenki vigyázzon magára. Puszi
Sziasztok!
Nagyon el van tűnve mindenki, remélem jól vagytok :) puszi
jajj de szupi , majd kérünk képeket :)))hát....szerintem is fiú lány lesz :D
Úgy gondoltam, ha a holnapi postával nem kapom meg akkor felhívom,mert utána még tudok intézkedni...szombaton meg megyek arra fele ahol lakik , ha más nem lesz felkeresem :)
Hát igen kicsit nem stimmel ez az egész a csajszi aki kedden délután 4kor adta fel a csomagomat a héten , szerdám 11kor már nálam volt :S ő meg állítólag feladta pénteken :S
Egyébként helyzet?Jól vagytok?
Ok akkor most már képben vagyok:-)
Persze menj az mindig akkora élmény!!!
Megfogadtad már az orvost akit mondtál?
Ha a 12.heti genetikain semmi gond nem volt akkor az afp is jó lesz szerintem.De én is aggódtam valami miatt mindig.Anélkül nincs:-DD
Kicsit le vagyok maradva mikor lesz uh legközelebb?
Ne haragudjatok
Félreértettem azt hittem az alap kérdésről beszélgettek.
Azt hittem a párod nem akar még az albérlet miatt babát.
Nem akartalak megbántani
hihi hát...akkor nem lesz egy nehéz eset Máté :D biztos jóóóóóó makacs kis hapsi lesz :D :))))
Igen velünk minden a legnagyobb rendben van, szép idő egész nap séta barátnőmmel meg kislányávál....Afp lesz pénteken, rem ott sem lesz gond...
Annyira szeretném de ő nem szeretné!!!
Minél jobban szeretném annál jobban nem jön össze ez már csak így megy mindig:-)
Sok erő kell hogy ne kattanjak meg:-D
Veletek minden ok?
Óóóóóó :))) Én meg már azt hittem megszültél :))) vasárnap azért még jó messze van.....de mégis közel :D Reméljük addigra azért erőt vesz magán a bébi is, és ugy dönt kibujik magátol :))
Kitartás...és remélem tényleg valami értelmes embert kapsz magad mellé :) akivel azért eltelik az idő :)
Puszi
Sziasztok.
A helyzet még változatlan vasárnap indítják ha addig semmi.Hazaengedték a szobatársakat most egyedül vagyok de így se az igazi remélem jön majd valaki normális uncsi azért de legalább tudok pihenni.
Tényleg jobb lenne most már kinn napi szinten megy a hasam alig van étvágyam ez már tényleg terhes de a végeredményért nagyonis megéri. Olyan kiváncsi vagyok ebbe őrülök bele:-DD
Hát én már tuti kinyirtam volna :) de azt mondják hogy Én beteg vagyok xDD...de szerintem se foglalkozz velük, bár nem könnyü...annyit tehetsz elküldöd a fenébe aztán vagy befogja vagy nem....de kitartás kitartás...kitartás....és üzenem Máténak hogy már kint a helye...anyának is jobb lenne :))
SZORÍTOK!!! :) puszi
További ajánlott fórumok:
- Van egy szavazásom: 45 évesen vállalnál gyermeket, ha állapotos lennél? Akik nem vállalnák mi az oka?
- Csak nekem furcsa, hogy albérletben, bizonytalanságban élő, minden Ft-ot nehezen kiadó nők esküvőt rendeznek a párjukkal, és gyereket vállal
- Hol és hogyan lehet valakit felnyomni, hogy feketén adja ki a lakását albérletbe?
- Csótány az albérletben
- Br 120 ezer bejelentettel vállalnál gyermeket!
- Télen, két kiskorú gyermekkel kitehetnek az albérletből?