Akiket elkerül a gólya! Segítsünk egymásnak!Biztassuk egymást! (beszélgetés)
szia drága
látod hiába a nagyokos nőgyógyász
most mi van ha nem mész el majd csak 1 év múlva?
valszeg nem nagyon van peteérésed
csökkenteni kell a prot
mostmár kiderült a turpisság, meg fogsz gyógyulni
sajnos ez nekem is magam
nincs is peteérésem
vagyis most nem volt
nekem még más hormonok sem jók
nah,tegnap írtam a neten az egyik nőgyógyinak,h mikortól ad aggodalomra okot a magas prolactin szint.és azt írta,ha eléri a normális felsó határát,már kórosnak mondható (de persze egy vérvételből nehéz messzemenő következtetést levonni).szóval,ha 2 hét múlva meglesz a progeszteron eredményem,akkor megyek a dokihoz...
soha nem gondoltam,h nekem ilyesmivel orvoshoz kell mennem.mindig meg voltam győződve róla,h hamar teherbe fogok esni...
most eléggé elkeseredtem...
:-(((
dehogy haragszom!sőt!!!
én is az a tipus vagyok,aki szeret minél hamarabb tisztán látni,ha gond van (vagy ha nincs),és minél hamarabb megoldást találni rá.
2 hét múlva progi szint,és utána megyek a dokihoz!!!A barátcserjét szerintem akkor fogom szedni,ha a doki nem ír fel semmit,mert még "korai"...
a barátcserjét herbáriába kaphatod meg
sajnos elég drága
de az magától nem fog leesni sajnos
a barátcserje sem biztos
lehet, hogy jobb lenne elmenni dokihoz, írni fog fel olyat ami csökkenti a prolaktint
de a barátcserjét csak akkor kezd el ha meglesz a progid is
remélem nem haragszol, hogy rábeszéltelek erre a vizsgálatra?
ahha...
értem...köszike...
:-(((((((((
és barátcserjét hol találok?patika?biobolt?drogéria?
a teákat attól még igyam,igaz?
szia Évi
ajjaj
az nem túl faca
elkezdheted majd szedni a barátcserjét
sajnos az mindedj, hogy csak egy hajszállal magasabb
valszeg baj van a peteéréseddel
a follikuláris meg a luteális az azt jelenti, hogy a ciklus melyik szakaszába voltál a vérvételen mert minden szakaszban más eredmény a jó
te az elején foltál így csak a follikuláris tartományt kell nézned, abba kell beleesnie a hormoneredményed értékeének
érted cica?
Helló Csajok!
Ma meglett az első labor eredményem.Hm...A prolaktin kicsit magas...Minnyá utána is nézek,de várom a véleményeket,mit tudtok erről.Vagy nyitok is egy fórumot?Lehet...Na,szóval az van,h 399-ig jó az érték,és nekem 471...Nem sokkal több,de több és lehet,h ez miatt alacsonyabb lesz a progi,ami miatt lehet,h nincs PÉ.A megjegyzésbe ez van írva:"prolaktin,menopausa;ösztradiol,follikuláris fázis".Ezek mit jelentenek???A státuszhoz mindkét helyre az,h "valid"
Amúgy ezen felindulásból vettem ma a DM-ben LH tesztet,nem volt olcsó,de volt 25%os kuponom,szóval nézni fogom.A hőmérőzést sajna elfelejtettem eddig,pedig odaraktam az éjjeli szekrényre...
Segítsetek,ha tudtok,mi mit jelent,és mik a következményei ennek az eredmények!
Köszi!
kismongi!Szerintem én a mosolygós variációt választanám...én sem mondom el senkinek (csak ketten tudjuk a párommal) a hormon vizsgálatot,mert rossz szándék nélkül is kialakulhatnak pletyik,azok közt,akik nem tudják a konkrétumokat.
Én nem akarom pl.,h holnap már a fél család azt találgassa,h vajon mi lehet velünk a baj,"mert ugye tuti van valami,ha kivizsgálásra járok"...így anyósék sem tudják...nehéz,mert én kifejezetten utálom a hazugságokat,de most így döntöttem a magam védelmében.Nekem erre szükségem van ahhoz,h pozitívan gondolkozzak és tudjam,minden rendben van,csak még egyszerűen nincs itt az idő...
:-)
Csak egy ajánlat volt,h ne éljük bele magnkat abba,h elkerül.Mert nem elkerül,csak majd ezután jön,igaz?
jaj drága
nagyon nehéz most neked
de mosolyogj, mert akkor nem látják, hogy rossz a kedved és nem hozzák fel
vagy pont fordítva
ez nagyon nehéz akármit is teszel
mikor elvesztettük a babánkat, bár ő még nagyon fiatal volt, mármint a terheség, akkor anyósomnak elmondtam, de ő azóta 1x sem hozta fel a dolgot
hátha nálad is így lesz
szia
elvagyok
várom, hogy a görbén íveljen felfele
te, hogy vagy?
szia
rendben utána nézek, hogy hogy működik a név változtatás
Isten hozott babszibobó!!!Jó hallani olyanokról,akiknek sikerült!És jó,ha van,aki tanácsot adjon,segítsen,öntse a lelket belénk! :-)
Én is gondoltam rá,h kerülöm a babás témákat,meg a teherbeeséses dolgokat,nem foglalkozom vele,stb...De valami mindig eszembe jut,amit meg akarok nézni,aztán tessék...(reggel elfelejtettem a hőmet...)
Lehet,h ennek a fórumnak a nevét meg kéne változtatni arra,h "Akikhez hamarosan bekopogtat a gólya",nem?És akkor lehet,h máris pozitívabban gondolkoznánk.Na?Mit szólsz? :-))))
lassan megyek
remélem még találkozunk
puszi jóéjt
ezt nagyon szépen leírtad
köszi szépen
minden tőlünk telhetőt megteszünk
és vigyázok a férjemre, mert tudom, hogy egy kincs
Tudom, hiába mondanám, hogy mindennek megvan az oka, és ilyenkor nem is lehet mit mondani ami segíteni!
A párod egy hős,mert amúgyis érdekesen gondolkoznak a férfiak a gyermekvállalásról a nehézségek azt a kő szívüket is megtöri!
Nagyon szerencsés vagy, hogy ő van neked. Gondoljatok néha csak egymásra, mint igazi szerelmesekre.Bújjatok el csak egymásnak a világ elöl és szeressétek úgy egymást mintha az élet bármelyik pillanatban megállhatna.Bohockodj, romantikázz, mosolyogj, mert az élet igenis kárpótol, lerója tartozását.csak nem szabad elfelejtened ki vagy valójában és egymás számára!
Ne hagyjátok, hogy a sok keserűség megtörje qa szerelmeteket, mert a szerelmetek gyümölcse úgy nem érik meg!
már 2 éve próbálkozunk
a férjecském hát lég jól
talán jobban mint én
főleg akkor akad ki amikor a linkóci haverok bejelentik, hogy apák lesznek nemsoká, véletlen becsúszott
mióta próbálkoztok?
a párod hogy viseli?
jaj de jó lenne már
most egy pár napja kerülöm a babás fórumokat
inkább bohóckodok
de nagyon nehéz, nagyon
sokat sírtam és megfogadta,hogy soha többet
de perzse sosem tudom betartani
Ahogy nekünk egyszer biztatásból-viccből mondták, úgy kell tenni mint a tinik, jól berúgni, bulizni és sikerül. Bárcsak tényleg ennyi lenne.
Nagyon Drukkolok!
ne viccelj persze
pcos vagyok és inzulinrezisztenciám van
mind a 2 a peteérést rontja vagy szünteti meg
nem veszélyes betegség
de kicsi esély van természetes úton babára
de vannak sikersztorik
egyébként van peteérésem
valami más is lehet
lehet, hogy a ciszták vagy nem tom
szia gratula, nagyon örülök neked
igen nekem is van mikim
meg hőmérőzök
de én sajnos beteg vagyok
de jól esik minden biztató szó
További ajánlott fórumok:
- 100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak!
- Segítsünk egymásnak fogyni!
- Túlsúlyos kismamik/vagy leendő kismamik segítsünk egymásnak...
- Hogyan állítanád össze az 1000, 1100, és 1200 kcal-ás étrendedet? Segítsünk egymásnak!
- Álomsúly megtartása-segítsünk egymásnak!
- Segítsünk egymásnak, a tegnapi menü nálunk: