Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Akiket elkerül a gólya! Segítsünk egymásnak!Biztassuk egymást! fórum

Akiket elkerül a gólya! Segítsünk egymásnak!Biztassuk egymást! (beszélgetés)

❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
2010. márc. 6. 13:46

szia drága

látod hiába a nagyokos nőgyógyász

most mi van ha nem mész el majd csak 1 év múlva?

valszeg nem nagyon van peteérésed

csökkenteni kell a prot

mostmár kiderült a turpisság, meg fogsz gyógyulni

sajnos ez nekem is magam

nincs is peteérésem

vagyis most nem volt

nekem még más hormonok sem jók

2010. márc. 6. 13:11

nah,tegnap írtam a neten az egyik nőgyógyinak,h mikortól ad aggodalomra okot a magas prolactin szint.és azt írta,ha eléri a normális felsó határát,már kórosnak mondható (de persze egy vérvételből nehéz messzemenő következtetést levonni).szóval,ha 2 hét múlva meglesz a progeszteron eredményem,akkor megyek a dokihoz...

soha nem gondoltam,h nekem ilyesmivel orvoshoz kell mennem.mindig meg voltam győződve róla,h hamar teherbe fogok esni...

most eléggé elkeseredtem...

:-(((

2010. márc. 5. 18:17

dehogy haragszom!sőt!!!

én is az a tipus vagyok,aki szeret minél hamarabb tisztán látni,ha gond van (vagy ha nincs),és minél hamarabb megoldást találni rá.

2 hét múlva progi szint,és utána megyek a dokihoz!!!A barátcserjét szerintem akkor fogom szedni,ha a doki nem ír fel semmit,mert még "korai"...

2010. márc. 5. 16:18
igyad a teákat
2010. márc. 5. 16:17

a barátcserjét herbáriába kaphatod meg

sajnos elég drága

de az magától nem fog leesni sajnos

a barátcserje sem biztos

lehet, hogy jobb lenne elmenni dokihoz, írni fog fel olyat ami csökkenti a prolaktint

de a barátcserjét csak akkor kezd el ha meglesz a progid is

remélem nem haragszol, hogy rábeszéltelek erre a vizsgálatra?

2010. márc. 5. 16:07

ahha...

értem...köszike...

:-(((((((((

és barátcserjét hol találok?patika?biobolt?drogéria?

a teákat attól még igyam,igaz?

2010. márc. 5. 15:59

szia Évi

ajjaj

az nem túl faca

elkezdheted majd szedni a barátcserjét

sajnos az mindedj, hogy csak egy hajszállal magasabb

valszeg baj van a peteéréseddel

a follikuláris meg a luteális az azt jelenti, hogy a ciklus melyik szakaszába voltál a vérvételen mert minden szakaszban más eredmény a jó

te az elején foltál így csak a follikuláris tartományt kell nézned, abba kell beleesnie a hormoneredményed értékeének

érted cica?

2010. márc. 5. 14:28

Helló Csajok!

Ma meglett az első labor eredményem.Hm...A prolaktin kicsit magas...Minnyá utána is nézek,de várom a véleményeket,mit tudtok erről.Vagy nyitok is egy fórumot?Lehet...Na,szóval az van,h 399-ig jó az érték,és nekem 471...Nem sokkal több,de több és lehet,h ez miatt alacsonyabb lesz a progi,ami miatt lehet,h nincs PÉ.A megjegyzésbe ez van írva:"prolaktin,menopausa;ösztradiol,follikuláris fázis".Ezek mit jelentenek???A státuszhoz mindkét helyre az,h "valid"

Amúgy ezen felindulásból vettem ma a DM-ben LH tesztet,nem volt olcsó,de volt 25%os kuponom,szóval nézni fogom.A hőmérőzést sajna elfelejtettem eddig,pedig odaraktam az éjjeli szekrényre...

Segítsetek,ha tudtok,mi mit jelent,és mik a következményei ennek az eredmények!

Köszi!

399. pethoevi (válaszként erre: 395. - Kismongi)
2010. márc. 4. 21:22

kismongi!Szerintem én a mosolygós variációt választanám...én sem mondom el senkinek (csak ketten tudjuk a párommal) a hormon vizsgálatot,mert rossz szándék nélkül is kialakulhatnak pletyik,azok közt,akik nem tudják a konkrétumokat.

Én nem akarom pl.,h holnap már a fél család azt találgassa,h vajon mi lehet velünk a baj,"mert ugye tuti van valami,ha kivizsgálásra járok"...így anyósék sem tudják...nehéz,mert én kifejezetten utálom a hazugságokat,de most így döntöttem a magam védelmében.Nekem erre szükségem van ahhoz,h pozitívan gondolkozzak és tudjam,minden rendben van,csak még egyszerűen nincs itt az idő...

398. pethoevi (válaszként erre: 390. - B5519db466)
2010. márc. 4. 21:17

:-)

Csak egy ajánlat volt,h ne éljük bele magnkat abba,h elkerül.Mert nem elkerül,csak majd ezután jön,igaz?

2010. márc. 4. 14:14
nekem mennem kell mert készülödönk! majd beszélünk! addig is vigyázz magadra. :)Pusza
2010. márc. 4. 14:05
kicsit jobb lesz idővel
2010. márc. 4. 13:11
remélem!Szeretem őket csak még egy kicsit érzékeny vagyok erre az egészre! Probálom mutatni hogy tulvagyok az egészen de néha nehéz.:( Azért még rám jön a depi néha a páromat is nehez viselem.jó lenne ha már jó idö lenne mert ez is letudja huzni az embert.
2010. márc. 4. 13:07

jaj drága

nagyon nehéz most neked

de mosolyogj, mert akkor nem látják, hogy rossz a kedved és nem hozzák fel

vagy pont fordítva

ez nagyon nehéz akármit is teszel

mikor elvesztettük a babánkat, bár ő még nagyon fiatal volt, mármint a terheség, akkor anyósomnak elmondtam, de ő azóta 1x sem hozta fel a dolgot

hátha nálad is így lesz

2010. márc. 4. 13:04
Nálam is miden ok. Nagykészülödés van mert az anyósomnak holnap lessz a 60 szülinapja és megyünk a rókonokhóz.De nekem nincs sok kedvem met mindenki velem lesz elfoglalva hogy mitörtént meg jön a sajnálkozások és a jó tanácsok! már most kivagyok4 :(
2010. márc. 4. 12:53

szia

elvagyok

várom, hogy a görbén íveljen felfele

te, hogy vagy?

391. kismongi (válaszként erre: 390. - B5519db466)
2010. márc. 4. 12:35
szia Hapcibenő! Hogy vagy?
2010. márc. 4. 12:30

szia

rendben utána nézek, hogy hogy működik a név változtatás

2010. márc. 4. 08:22

Isten hozott babszibobó!!!Jó hallani olyanokról,akiknek sikerült!És jó,ha van,aki tanácsot adjon,segítsen,öntse a lelket belénk! :-)

Én is gondoltam rá,h kerülöm a babás témákat,meg a teherbeeséses dolgokat,nem foglalkozom vele,stb...De valami mindig eszembe jut,amit meg akarok nézni,aztán tessék...(reggel elfelejtettem a hőmet...)

Lehet,h ennek a fórumnak a nevét meg kéne változtatni arra,h "Akikhez hamarosan bekopogtat a gólya",nem?És akkor lehet,h máris pozitívabban gondolkoznánk.Na?Mit szólsz? :-))))

2010. márc. 4. 01:29

lassan megyek

remélem még találkozunk

puszi jóéjt

2010. márc. 4. 01:28

ezt nagyon szépen leírtad

köszi szépen

minden tőlünk telhetőt megteszünk

és vigyázok a férjemre, mert tudom, hogy egy kincs

2010. márc. 4. 01:17

Tudom, hiába mondanám, hogy mindennek megvan az oka, és ilyenkor nem is lehet mit mondani ami segíteni!

A párod egy hős,mert amúgyis érdekesen gondolkoznak a férfiak a gyermekvállalásról a nehézségek azt a kő szívüket is megtöri!

Nagyon szerencsés vagy, hogy ő van neked. Gondoljatok néha csak egymásra, mint igazi szerelmesekre.Bújjatok el csak egymásnak a világ elöl és szeressétek úgy egymást mintha az élet bármelyik pillanatban megállhatna.Bohockodj, romantikázz, mosolyogj, mert az élet igenis kárpótol, lerója tartozását.csak nem szabad elfelejtened ki vagy valójában és egymás számára!

Ne hagyjátok, hogy a sok keserűség megtörje qa szerelmeteket, mert a szerelmetek gyümölcse úgy nem érik meg!

2010. márc. 4. 01:09

már 2 éve próbálkozunk

a férjecském hát lég jól

talán jobban mint én

főleg akkor akad ki amikor a linkóci haverok bejelentik, hogy apák lesznek nemsoká, véletlen becsúszott

2010. márc. 4. 01:07

mióta próbálkoztok?

a párod hogy viseli?

2010. márc. 4. 01:06

jaj de jó lenne már

most egy pár napja kerülöm a babás fórumokat

inkább bohóckodok

de nagyon nehéz, nagyon

sokat sírtam és megfogadta,hogy soha többet

de perzse sosem tudom betartani

2010. márc. 4. 01:04

Ahogy nekünk egyszer biztatásból-viccből mondták, úgy kell tenni mint a tinik, jól berúgni, bulizni és sikerül. Bárcsak tényleg ennyi lenne.

Nagyon Drukkolok!

2010. márc. 4. 00:59

ne viccelj persze

pcos vagyok és inzulinrezisztenciám van

mind a 2 a peteérést rontja vagy szünteti meg

nem veszélyes betegség

de kicsi esély van természetes úton babára

de vannak sikersztorik

2010. márc. 4. 00:56
Szabad megkérdezni, mi a bajod, anélkül hogy tiszteletlen lennék?
2010. márc. 4. 00:56

egyébként van peteérésem

valami más is lehet

lehet, hogy a ciszták vagy nem tom

2010. márc. 4. 00:55

szia gratula, nagyon örülök neked

igen nekem is van mikim

meg hőmérőzök

de én sajnos beteg vagyok

de jól esik minden biztató szó

❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook