Akik utálják az anyjukat! (beszélgetés)
bocsi egy kicsit elrohantam rájöttem hogy nem vettem mikulás ajándékot a férjemnek így leszaladtam a két kicsivel ugy 10 km-t persze az ajándék fele az enyém pl melltartó:D ami szokás szerint kicsi:D
szóval lassan megyek pakolni huhh holnap 13 óra út vár ránk
simple valahol én is ott tartok hogy nincs anyám mert nincs is csak papíron de azért néha nagyon be tudok gurulni ugy egymagamba hogy azért mégiscsak az italt és a züllést választotta az 5 gyereke helyett pedig ha nagyon akarta volna enyhithetett volna a dolgokon egy bocsánattal.De nem tette neki az alkoholos élet a jó és sokszor el sem tudom képzelni hogy hogy tud azzal a lelkiismerettel élni ami nekem lenne az ő helyébe.49 éves de a hallottakból kb 70-nek néz ki.egyik kedvenc szavajárása az volt hogy "döglöttetek volna meg az apátok f.ába." és mindezt komolyan is gondolta amikor 6-7-szer is terhes lett meg akarta tartani egy emberi roncs volt már de neki kellett a gyerek alig bírta rávenni édesapám hogy ne tartsa meg mert nem lesznek egészséges gyermekek erre évekig halgattuk hogy apum rávette a gyilkolásra...
Jujj, ezt a fórumcímet még olvasni is rossz volt.
Persze biztos nem fenékig tejfel az élet. Nem akarok elmerülni a témában, csak egyszerűen ezt az érzést váltotta ki.
További jó értekezést nektek.
Miert ?
Szerinted van valaki/valami aki masok serelmeit/problemait futoszallagon megoldja ! ?
Ha lenne ilyen hely , az emberiseg legnagyobb resze ott allna sorban naphosszat :)
A vilagon semmi mas nem segit , szerintem.
A gyulölet rendkivul erös ! Parapszichologusok vegeztek ezzel kiserletet , tehat 2-csoport "imatkozott!" növenyekert ! Az 1-ik csoport szeretetet,kedvesseget imatkozott a növenyekert ! A masik csoport gonosz,gyulölködö "imatsagot!" sugarzott ki a növenyek fele...
A kutatok legnagyobb elkepedesere a gyulölet sokkal hatasossabb es erössebb volt ! A gyulölködö "imadsagnak!" kitett növenyek elhervadtak,elszaradtak -:(
-:D
A gyulölet rendkivul erös fegyver ! De , elfog jönni az idö nalad is amikor beall az antiklimax , masszoval fordul a kerek :)
Szoval valahol a szived melyen eleged lessz a gyulöletböl es ugy , fogod latni,erezni a dolgokat ahogy , azelött "nem!" voltal kepes ra........
hogy utálhatja vki az anyját?
velem is nagyon sok rosszat tett. egy könnyet nem ejtenék érte,de nem utálom.
mégis v.hogy azért szeretem, mert az anyám.
pillanatnyillag lehet utálni a szülőt, de nem hosszútávon.
Elet nelkul semmik sem vagyunk :)
Nem tudjuk leroni a "tartozasunkat!" SOHA.........
Nyugi , elfog jönni az idö amikor mar NEM fogsz gyulölni ! Az idö mindent begyogyit , meg azokat az oriasi sebeket is , amikor a kisbabat kitettek az utcara, vagy a szemeteskukaba.....
További ajánlott fórumok:
- Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat?
- Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?)
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- Mikor utalják a plusz fizetést a közmunkásoknak?
- Kismamák, akiknek a bankszámlájukra utalják a Gyed-et! 3.-án kellett volna megérkeznie és még ma sem jött meg. Nektek is késik?
- HA április 9-én pénteken utalják a nyugdíjat, azt szombaton már fel lehet venni?