Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide! (beszélgetés)
Sziasztok lányok! Hát csak bízom benne hogy jól megijesztettem magam és Titeket is ! A picikéim vittek a szobába ropit,és találkoztam pici kis fekete hangyával,lehet azok csíptek össze :) :) (REMÉLEM):)
Én Péntek óta szedem ,de egy kg sem ment le eddig.Nálatok mennyi idő után volt hatás?
Sziasztok!
Én a Genesis-t használom mar szerda óta, de nem veszek észre semmi változást. Valaki tudja, hogy melyik az erősebb és hatékonyabb fogyasztó szer? Köszönöm! :)
Erdekes. En nem hallottam ilyen mellekhatasokrol, de egyszeruen megoldhato. Holnap meg hasznald es ha ugyanigy fennallank a kiutesek akkor hagyd abba. Ha elmulik akkor kezd ujra. Ha megint kiuteses vagy akkor valszeg nem a szibutraminra vagy allergias mert annak nincsnek ilyen tunetei, hanem hanem valamelyik segedanyagra. Lehet megoldast jelent ha masik fajata szibutramin tartalmu bogyot keresel.
En ezt probalnam meg elso korben. Azert szolj h miujs.
Udv a klubban.😘
Irj mindent le. Mennyirol indulsz mennyi akarsz lenni...stb. tapasztalaotakit is...
Dolgozzunk ossze ha mar sorstarsak vagyunk. Egy sikere mindenkinek erot tud adni.😊
Ó,basszus!
Nem tudom, utána kell olvasni :(
A hatóanyagra keress rá,ne a bogyó nevére .
Igen.
Már írtam nekik egy emailt,de reggel fel is hívom őket.
Nagyon mérges vagyok 😤
Se telefon, se értesítő... Semmi! A státusza a nyomkövetésben még mindig ugyanaz. Kézbesítő átvette,kézbesítés alatt!
Reggel csúnya világot rendezek majd,mikor betelefonálok a postához.
Sok sikert 😃
Biztos segíteni fog.
Mindenképp számolj majd be mindenről (szállítás,azt kaptad-e stb.)
Sziasztok lányok!
Olvasgatlak ám titeket 😃
De még nincs mit írnom... A futár nem hívott,amúgy meg még 1 óra mire hazaérek és megnézem a postaládát. Szóval majd utána írok.
Mellékesen megjegyzem,egyre gonoszabbul gondolok a futárra 😁😇
Még egy gondolat....
Azt hittem ha kevesebb folyadékot iszok, a mérleg is kevesebbet fog mutatni. ( na nem most, mert most tudom a szer mellé sok folyadékot kell inni!)
Erre ma, hogy meglepődtem, a szokásos olvasgatás közben, rátaláltam egy olyan cikkre, amiben azt írják, a fogyókurában is különösen fontos a bőséges folyadékbevitel, mert ha kevés a folyadék, a szerveted elkezdi raktározni. Hmmmm. Ez elég érdekes, de biztos igaz!
Hát még 10 kiló kell :(
Köszi :)
Sziasztok!
Én ma rendeltem meg a genesist a ti tapasztalataitokra alapozva.:D Remélem rendben fog menni a szállítás.
Elég sokat szeretnék fogyni. 30 kilót. :/ A diéta mellett remélem a tabi is besegít majd egy kicsit.
Később majd írok a tapasztalataimról.
:)
Jo olvasni titeket lanyok. 😊 en holnapra varom.
Ani0601 vajon mi van vele? Megkaptad?
További ajánlott fórumok:
- Milyen fogyasztó turmixot használtál, ami hatásos is volt?
- Használta valaki a Zuccarint fogyasztószernek? Tapasztalatok?
- A Pille fogyasztó tablettát szedte már valaki?
- Anore-x Quick Diet fogyasztó kapszulát ismeri, használta valaki? Van valamilyen tapasztalatotok?
- Használta már valaki fogyáshoz az Ananász tablettát?
- Használta már valaki a slim&shape tablettát?