Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide! (beszélgetés)
Dejóóóó :) Gratulálok :)
nekem még 4-5 kg minusz kéne...
olyan jó érzés könnyebbnek lenni...már nagyon vártam ezt :)
örülök hogy neked is sikerül!!!! szupiiii
Más: aki rendelt mostanában arról az oldalról,azt küldték amit kért?
Lassan nekem is rendelnem kell.
Szia,én is 10 kilónál tartok éppen :)
Még 10-et szeretnék ,minimum :)
Rajtam is látszik szépen,teljes ruhatárcsere lesz tavasszal,meg szedtem elő szép cuccokat amik újra jók vagy jók lesznek:) Van naplóm is, gyere be :)
Szia!
nem értem rá mostanaban,2 gyerek plusz az apuka :DDDD
Ott tartok hogy 2 honapig szedtem és kerek 10kg -ot fogytam 72,2 voltam most 62,2!!! múlt héten csináltattam vérképet is és minden rendben van :) még 1 hónapig szeretném szedni,de már így is nagyon látványos a fogyás ...minden ruhám lóg rajtam :D nálad mi újság?
Igen, igen!!!
Ó, de jó neked.
Bocs,másikkal jöttem :)
Szóval a Valinda mire jó ?
Láttam!
Szépen haladsz az álomsúlyig! :)
Vegyél Valindát! :)
Ma reggel olvastam valahol, hogy aki fogyókurázik, annak testsúlykilokrammonként 2 gramm szénhidrátot kell eniie / nap. Tényleg nem akarok okoskodni, mert nem vagyok én sem e témában otthon, csak olvasgatok itt-ott, de tudomásom szerint a zsír nem alakul át izommá. Az tény, hogy az izom sokkal nehezebb, mint a zsír. Ettől függetlenül valószínűleg izmosodsz ha hetente 4x futsz és mégsem fogysz. Mindenesetre irigyellek, mert nekünk is van futópad, de még nem nagyon állt rá az agyam, hogy nekikezdjek.
Egyébként te is sibumatrine-t szedsz? Ha igen, mióta?
Sziasztok ! Az éjjel nem volt olyan jó mint az előző,most megszámoltam a bárányokat :)
Én szénhidrátot számolok 170 többet nem viszek be .És Én heti 4 alkalommal biztos hogy futok kb 45 min és 4-5 km ,van futógépen és imádom .Lehet már sok a torna és azért mutat többet a mérleg mert átalakul a zsír izommá, de alig eszem és többet mutat:(,a kedvemet veszi.cm-ben látom a javulást,csak jobb lenne kg is.
Az is van benne igen,tuti :)
Meg ha egyik nap jó a mérlegeredmény az is spanol :)
További ajánlott fórumok:
- Milyen fogyasztó turmixot használtál, ami hatásos is volt?
- Használta valaki a Zuccarint fogyasztószernek? Tapasztalatok?
- A Pille fogyasztó tablettát szedte már valaki?
- Anore-x Quick Diet fogyasztó kapszulát ismeri, használta valaki? Van valamilyen tapasztalatotok?
- Használta már valaki fogyáshoz az Ananász tablettát?
- Használta már valaki a slim&shape tablettát?