Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide! (beszélgetés)
Nagyon kihalt lett a fórum! :(
E fórum nevéből kiindulva, mondja már meg valaki, higy tudunk egymásnak segíteni vagy tapasztalatot cserélni, ha nem írjuk ki a termék nevét. Hozzáteszem, eddig is kiírtam, vagy privátba írtuk egymásnak, senki nem szólt. Na, oké körülírjuk vagy kihagyunk belőle betüt....vagy mit tudom én! Én elkövettem azt a hibát, hogy közétettem annak a dolognak a nevét, amire áttértem (teljesen segítőszándékkal tettem, akikkel régebb óta itt vagyunk, tudják nem forgalmazok ilyen és hasonló terméket)Törölték a hsz.-omat. Ok. Megértem....elnézést kértem. Aztán írtam, hogy privátba megírom az illetőnek a nevét. Jah, ott sem lehet! Nagyon szerettem a Hoxa-t, régóta tag vagyok, ám most, mintha valami megszakadt volna. Gondolkodom, lehet itthagyom.....:(
Egyetértek....valószínűleg nekem még addig sem hatott. :(
Én most elkezdtem egy másikat (régebben rendeltem és megmaradt), hát, az valamivel hatékonyabb, viszont ettől meg iszonyúan rosszul alszok. Azt hiszem ennek is az az alkotója mint a hodianak. Írtad, h te attól rosszul voltál. Nekem nincs tőle bajom, "csak" ez az álmatlanság!
Sziasztok.Én már nem érzem a bogyót,szerintem max, 1-2 hónapig de inkább csak 6 hétig ér valamit,utána semmit,kár ár a pénzt kidobni .
Legalábbis nekem ez a tapasztalatom.Most nem szedem ,majd a hét elejétől még elhasználom ami van .Most szülinapozások vannak sorban :)
Sziasztok!
Egy kis helyzet jelentesre jottem. Most nem volt idom jonni, de gondoltam beszamolok az oromomrol. Nah hat ugye hetfon kezdtem a bogyot es akkor 91et mutatott a merleg most reggel 88at mertem. Nagyon orulok bar kicsit megvisel a gyogyszer. Enni nem nagyon tudok. Reggel ugy kell beeroszakolnom 3falatot, de utana ugy erzem kikivankozik. Aztan egesz nap semmi, mert ha csak ra gondolok, h enni kene azonnal hanyingerem van. Probaltam kicsit mozogni, de nem sok erom maradt.Ugyhogy nagyon orulok, h olvadoznak a kilok. Majd azert probalgatok egy kis gyumit vagy salatat enni, hatha az konnyebben lecsuszik.
Szep hetveget mindenkinek!
Február 12 óta szedem kb.
Pár napos szünetek voltak.
Most lesz legalább 1 hét pihi.
További ajánlott fórumok:
- Milyen fogyasztó turmixot használtál, ami hatásos is volt?
- Használta valaki a Zuccarint fogyasztószernek? Tapasztalatok?
- A Pille fogyasztó tablettát szedte már valaki?
- Anore-x Quick Diet fogyasztó kapszulát ismeri, használta valaki? Van valamilyen tapasztalatotok?
- Használta már valaki fogyáshoz az Ananász tablettát?
- Használta már valaki a slim&shape tablettát?