Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide! (beszélgetés)
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni Tőletek, hogy a Genesis sibutramine hogy néz ki, milyen színű? Nem szeretném, ha rosszat küldenének most rendeltem először. Köszi
Erre en is kivancsi vok. Itt talaltam en is ezt az oldalt. Viszont itt minden van. Engem is erdekelne, hogy lehet e onnan biztonsagosan rendelni es, hogy mit erdemes vagy itt se minden az aminek mondjak?
En irtam is nekik ma, de eddig semmi valasz :(
Írtam Neked üzit.
Remélem nem baj☺
Az Ön testtömeg indexe:
26.0
Túlsúly
66,2-nél már normál lesz.
Köszi!
Megnézem😊
De jo nektek😊
Jo nyaralast kivanok😊😊
Szia! Igen, már akartam is kérdezni merre vagy?
Én sem voltam itt aktív mostanában, de azért én is olvastam minden nap a fórumot.
Kb. fél kg-ot híztam amíg nem szedtem a genét, és mindenféle "jót" ettem.
Ja, augusztusban megyünk Hurghadára......most foglaljuk le a szállodát! ❤
Sziasztok lányok. Régen nem írtam nektek, de figyeltelek titeket. En egy ideig nem szedtem most a genét mert anyukameknal voltunk...es a mamafoztje a mamafoztje. Nem is fogyeltem egyaltalan mennyit eszek...toltam ami jolesett. Raaltam aerlegre ma reggel es 88.3-at mutatott ami nekem 1 kiloval tobb mint legutobb. Akkor nagywc utan voltam most meg ugyanugy negy napja nem voltam ugyhogy az az egy kilo kevesebb is. Meg vagyok elegedve mert nem indult hizasnak a testem, pedig rendesen ettem, nasiztam stb. Wcvel azota is gondjaim vannak...hiaba vettem a malyvatea kapszit is. Most vettem lenmagot amivel reggelente egy kanallal inditok...remelem ez segit majd.
Ti hogy vagytok?
További ajánlott fórumok:
- Milyen fogyasztó turmixot használtál, ami hatásos is volt?
- Használta valaki a Zuccarint fogyasztószernek? Tapasztalatok?
- A Pille fogyasztó tablettát szedte már valaki?
- Anore-x Quick Diet fogyasztó kapszulát ismeri, használta valaki? Van valamilyen tapasztalatotok?
- Használta már valaki fogyáshoz az Ananász tablettát?
- Használta már valaki a slim&shape tablettát?