Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide! (beszélgetés)
Sziasztok!
Nem voltam, mert sok volt a dolog de gondoltam Ratok, foleg tegnap. Hat olyan tortent velem, h azt hittem elajulok. Nahh hat az ugy volt, h ugye jov.het hetfon lesz 2hete, h szedem a bogyot. Megfogadtam, h nem allok minden nap a merlegre(hat persze nem tartottam be😂😂)szepen olvadoznak a kilok ugye mikor elkezdtem 91et mutatott a merleg. (Regebbi fajta nem a digitalis)ereztem en, vmi nem oke mert volt olyan nap amikor szinte egy falatot se ettem es 1ik nap tobb voltam mint elotte de a csucspont a 86kg volt. Tisztara boldog voltam de azert azt hittem jobban fog latszodni. Nahh parom is raallt neha es mindig mondta, h szerinte vmi nem oke a merleggel mert ami a munkahelyen van az tuti pontos Ami meg itthon van kevesebbet mer jo par kiloval es az Nem raalis. Ahh mondom en mindig erre allok es nincs nagy ingadozas. Nahhh csak nem hagyott nyugodni elmentem tegnap a mediaba es vettem egy jo kis digis merleget. Ra is alltam ahogy hazaertunk hat amikor raneztem olyan volt mint ha pofonvagtak vna 89.2-t mutatott. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂A masik CSAL 5 KILOT BASSZUS!!!!!Tehat 94-95kg voltam a bogyo elkezdesekor 91helyett.... Nagyon rosszulesett, de azert igy is fogytam kb 5kilot nem egesz 2het alatt. De nem adom fel. Bocsi, h ilyen hosszura sikeredett, de gondoltam megosztom veletek, h beneztem a dolgokat😂😂😂😂😂
Jo hetveget mindenkinek!!!!
Csak ovatosan a merlegekkel, mert gonoszak😂😂😂😂😂😂
Szia Ricsetke!
Nekem igazából csak segítség kellene a diétámhoz. Ha már lemondok pár dologról, legalább legyen eredménye. 😊 Olvastam, hogy szünetet tartotok néha. Hat utána is a bogyó? Adi.-nél semmit nem fogytam második szedésnél.
Sziasztok! :)
Egy ideje már olvasgatlak Benneteket, de csak ma szántam el magam, hogy regisztráljak is ide. Nálam a helyzet az,hogy február közepén kezdtem a kalóriaszámlálós fogyókúrát. Azóta lement 9 kg. Most viszont egy ideje megállt a csökkenés, ráadásul a motivációm is alábbhagyott. Sok kérdésem lenne a Sibu.-val kapcsolatban. Remélem lesz, aki szívesen válaszol is rájuk. :) Több, mint 10 éve szedtem Adi.-t, akkor szinte naponta fogytam 1 kg-t. 20 kg felett le is olvadt rólam a túlsúly. Van tehát ilyen jellegű tapasztalatom.
Szia Ricsetke!
Új vagyok ezen a fórumon. Olvasgatom itt a hozzászólásokat és téged látlak legaktívabbnak. Nagyon sok jó dolgot írtál itt le. Az érdekelne , hogy honnan rendeled a genesis tabit.
Köszi.
Sziasztok; liza vagyok, teljesen új itt :)
Picit a helyzetről: cirka 5 éve szedtem Hp57-et, gyönyörűen lement a felesleg. Tavaly és tavaly előtt is 1-1 dobozokat rendeltem, beszedtem, azoknak sajnos semmi hatása nem volt. Most akartam rendelni ismét, de "kifogyott, pár hónapig nem lesz" visszajelzést kaptam. Keresgélés közben tévedtem ide.
Ricsetke, szeretném olvasgatni a naplódat és egyben segítséget is kérni, hogy honnan rendeltek? Ahogy ezt visszaolvastam a gene-nek van elég jó hatása. Szeretnék rendelni mielőbb, mert mindjárt itt a nagyonnyár :) Köszönöm előre is.
További ajánlott fórumok:
- Milyen fogyasztó turmixot használtál, ami hatásos is volt?
- Használta valaki a Zuccarint fogyasztószernek? Tapasztalatok?
- A Pille fogyasztó tablettát szedte már valaki?
- Anore-x Quick Diet fogyasztó kapszulát ismeri, használta valaki? Van valamilyen tapasztalatotok?
- Használta már valaki fogyáshoz az Ananász tablettát?
- Használta már valaki a slim&shape tablettát?