Akik barátnőket keresnek (beszélgetés)
SziasztokKECSKEMÉTEN keresem igaz barátnőmet,barátnőimet akik szeretik az életet szeretnek BULIZNI,sétálni,beszélgetni.stb.10 éve lakom itt de sajnos nem sikerült még igaz barátokat találni főleg azért mert ha a csaj bepasizik mindent és mindenkit elhagy ...........Gondolom ismerős.
Kérlek ha te is szeretsz bulizni írj.Én minden hétvégén szeretnék menni.Ha nem szeretnél te is otthon a négy fal között tengődni írj.
Erika
flowererika@freemail.hu
Sziasztok!
Bulitársak/ bulitárs kerestetik!:))
31 éves budapesti lány vagyok. Szórakozni, bulizni, kikapcsolni keresek barátokat, szívesen csatlakoznék társasághoz is.:))
Írjatok!
Sziasztok,38 eves vagyok,szivesen leveleznék olyan lannyal aki unatkozik,baratkozna,tanacsot kérne,tök mindegy miröl de dumalni szeretne.
Szivesen beszélgetek barmiröl,nyugodtan keressetek,csao!
Sziasztok!
25 éves lány vagyok, Budapesten élek. Egyedülálló vagyok és imádok bulizni. Leginkább ehhez a tevékenységhez keresek társakat.
Amennyiben te is szívesen eljárnál hétvégente szórakozni, kérlek írj. :)))
Sziasztok!
22 éves lány vagyok, Budapesten élek. Sokminden érdekel, szeretek beszélgetni,szeretek új embereket megismerni. Közös programokhoz keresek hasonló korú csajszikat, vagy csak beszélgetni, irogatni, összefutni, beülni valahová ilyenek. Ha felkeltettem az érdeklődésed ìrj!:)
Sziasztok! Június 27-én megy valaki a Volt Fesztiválra, Linkin Parkra? Szívesen csatlakoznék. :)
juditjaksa1981@gmail.com
Sziasztok!
Pécsiek vagytok?:)
Sziasztok.
21 éves vagyok és kecskeméti barátnőket keresek 20-30 között :)
A város szélén lakom még egy darabig. Szeretem a könyveket, az esőt :)
Ha felkeltettem valakinek az érdeklődését
rock.animegirl96@citromail.hu
:)
Sziasztok
33 eves vagyok erdelybol Hobbim , Zenehalgatas ,filmezes es szinte minden mivel ikrek a horoszkopom minden ujdonsag erdekel ...
Baratnot keresek en is .
Ha valaki Dombóvár környékén keresne barátnőt, arra kérném, írjon egy privit.
Egy kedves hölgy ismerősömnek keresnék barátnőt. :)
Köszönöm
Sziasztok!
21 éves lány vagyok beszélgetni, barátkozni, haverkodni szeretnék hasonló korú lányokkal. Ìrjatok:)
Sziasztok.
Kecskeméten keresek barátnőket :)
20 éves vagyok, állatkedvelő, könyvmoly, rock zene kedvelő :)
20-30 között keresgélek :)
Szia!
33 évesen én is hasonló cipőben :)
Budapesten élek.
Sziasztok,
Én is--mint ahogy olvasom még sokan mások—új vagyok ezen az oldalon.
Szeretnék őszinte, vidám természetű, kiegyensúlyozott barátnőt találni.
Magamról pár szóban. Negyvenes évei elején járó, budapesti csaj vagyok. Szeretek beszélgetni, utazni, kirándulni, moziba járni.
Sajnos, sokszor kellett csalódnom „az igazi barátnőkben”, de reménykedem abban, hogy egyszer csak révbe érek ezen a területen is.
Ha Te is hasonló cipőben jársz vagy csak szeretnél megismerni, várom válaszod!
Sziasztok, 56 éves még aktív fiatalos nőci vagyok, sporthoz,sétához,uszihoz, dumcsihoz, stb.... keresek barinőt, lehetőleg Zugló, vagy 15.ker.Molnár Viktor környékéről...
légyszíves priviben irjál, köszönöm
Sziasztok!
50 éves fiatalos miskolci nő vagyok.
Eddig a családomnak éltem,ezért az évek folyamán a barátnőim "lemorzsolódtak".
Most viszont szeretnék egy igaz barátnőt.
Sok szabadidővel rendelkezem.
Ha magányosnak érzed magad,de szeretsz jókat beszélgetni komoly,vagy komolytalan dolgokról.... :-))
Írj bátran.
Sziasztok!
Budapesten december 20-án Dead bye April koncert lesz, egy kedves hölgy ismerősömnek keresnék szintén hölgyet, aki elmenne vele!
Akit érdekel, írjon rám privátban! :)
További ajánlott fórumok:
- Akik legjobb barátnőt keresnek
- Aki szeretne jo barátnöket akik segitenek egymásnak jöjjön ide
- Miért fizetnek több adót akik többet keresnek?
- Hölgyek, Lányok, akik esetleg társat keresnek
- Akik régóta keresnek munkát 50 év felett
- Sok mindenről kell lemondanod a kevés fizetésed miatt? (akik föleg minimált keresnek....)