Akik barátnőket keresnek (beszélgetés)
Szia!
Én is barátnőt, baráti társaságot keresek, akivel közös programokat lehet szervezni.Budapesti vagyok 52 éves nő. Várom jelentkezésed!
Sziasztok :)
22 éves lány vagyok. Barátokat keresek Szolnok és környékéről elsősorban lány személyében, akivel lehet jókat beszélgetni, akár egy séta vagy esetleg együtt beülni valahova:) Remélem sikerrel járunk :)
Sziasztok!
32 éves párkapcsolatban élő nő vagyok.Vannak ismerőseim, kedves barátnőim, de egy igazán igazi:) barátnő sajnos hiányzik az életemből.
Olyan jó lenne találni vkit, akinek nem számít ha 1-2 kerülettel arrébb lakok (mert már ezt is megkaptam), akinek nem kell előjegyezni a naptárában, akivel a munka mellett is szánunk időt egymásra, akit ha felhívok vagy fordítva ráér és nem keres kifogásokat.
Aki szeret kirándulni, kávézni, stb, de ha nem szereti az se baj:) Most hirtelen ennyi jutott eszembe.
Ha ilyen vagy írj nyugodtan:)))Inkább privit ha lehet:)
Sziasztok!
38 éves, fiatalos, igényes, budapesti nő vagyok. Párkapcsolatban élek. Két gyermekem van, egy nagy és egy kicsi. Habár nem rendelkezem rengeteg szabadidővel, azért egy jó kis beszélgetés, vásárlás, kávézás belefér az életembe. Érdekelnek a gyermekek, a divat, a szépségápolás, a fitness, az utazás.
Olyan barátnőt szeretnék találni, aki hozzám hasonlóan gondolkodik, valamint az érdeklődési köre is hasonló. Egyenlőre ennyi.:)
Szép napot!
mail:kreni76@indamail.hu
Szia!
Melyik kerületben laksz? Én 40 éves vagyok de szintén csak papíron :)
Sziasztok,
leginkább bulizáshoz szeretnék találni 25-35 év közötti lányokat, haverokat, barátokat :). Barátaim többsége nem szeret már bulizni, én viszont még mindig szívesen lejárnék havonta néhány alkalommal, de egyedül nem akkora élmény Leginkább olyan emberek társaságát keresem, akik szeretik az undergroundosabb elektro műfajt : )
Sziasztok!
Debrecenben keresek olyan 25 év körüli lányokat, akik szívesen beülnének valahová néha, fesztiválra, koncertre, moziba mennének, vagy csak beszélgetni szeretnének.(L/25)
Sziasztok!
Én is barátnőt keresek, hasonló okokból, mint ti.
A különbség csak az, hogy én 35-45 év körüli hölgyet keresek.
A gyermekeim már nagyok és sokszor kiruccannék valahova, de nincs kivel. A környezetemben csak kisgyermekesek vannak és bizony ez akadály, hogy valahova együtt menjünk. Szeretek táncolni, sétálni, bulizni, csak úgy beülni valahova, jókat nevetni, kirándulni, utazni, mindezt akár spontán. :) Van jogsim és autóm. Az se baj, ha neked nincs munkád, esetleg segíteni tudok kicsit ebben is. Más hírdetési oldalon félre értik a barátnő keresést, lehet már ti is jártatok így. Én a pasi nemet szeretem. :)Szóval írjatok bátran és mielőbb. Jó lenne még a nyáron valami jó progit össze hozni. Szép estét mindenkinek és sok sikert a barátnő vagy egyéb keresésben!
Sziasztok!
Barátnőt keresek kisgyermekes programokhoz Pest megye keleti részéről. Ha van kedved írj!
Sziasztok!
Több mint 1 éve keresek magam mellé barátnőt akivel együtt tudok logni eddig 2 csalodás ért...mind a 2 személy hátbaszurt...Szeretnék végre értelmes lánnyal beszélgetni aki járna velem autós talikra, rendezvényekre, bulizni és jókat beszélgetni spontán menni ide oda vagy valamit csinálni de nem punyadni:D Én 22 éves Budapesti lány vagyok!:)Imádok vezetni és a kocsikat is szeretem bulizni is szeretek na és csavarogni beszélgetni beülni valahová :))
Facebookon elértek!! :)
Sziasztok!
Kecskemétről van valaki?
Sziasztok! :)
Borsod megyéből esetleg valaki?
Sziasztok!
Barátnőket keresek Szolnok környékéről! :)
További ajánlott fórumok:
- Akik legjobb barátnőt keresnek
- Aki szeretne jo barátnöket akik segitenek egymásnak jöjjön ide
- Miért fizetnek több adót akik többet keresnek?
- Hölgyek, Lányok, akik esetleg társat keresnek
- Akik régóta keresnek munkát 50 év felett
- Sok mindenről kell lemondanod a kevés fizetésed miatt? (akik föleg minimált keresnek....)