Akik barátnőket keresnek (beszélgetés)
Szép napot, szívesen barátkoznék, velem egykorú hölgyekkel, 56-éves vagyok, jót beszélgetni, séta, közös programok,
Budapestiek.
Sziasztok!
Esztergomiként vagyok itt 34 évesen, és barátnő(ke)t keresek a környékről. Régi barátságaim kikoptak, amint bepasizott/férjhez ment/babát várt/elköltözött a leányzó. Vannak ugyan ismeretségeim, időnként be-beülök valakikkel ide-oda, de az nem u.az.
Jó lenne egy olyan barátnő, aki amellett, hogy van esetleg barátja/férje, még éli az életét, és szüksége van valakire, akivel csacsoghat, kirakatot nézegethet, vagy kávézhat...
Sziasztok,nemrég regisztráltam, és barátnőt keresek szabadidő eltőltésére,mozi,torna stb.56 éves vagyok,Zuglói, 1 éve mentem nyugdijba,és az eddigi barátnőim még dolgoznak,vagy elkoptak.
Üzenetet privátba. Köszi
Sziasztok.Ismerkedni,baratkozni szeretnek.Budapesti 21 eves lany vagyok .Akar parokkal is szivesen baratkoznank a parommal.Szeretunk kirandulni,sportolni,kutyazni es jokat beszelgetni.
Par eve koltosztem Budapestre , jo lenne igazi baratnoket szerezni.
Sziasztok!
24 éves vagyok és barátkozni,beszélgetni szeretnék korombeli lányokkal.
Sziasztok!
Én is szeretnék barátnőt/ket találni, mert az évek folyamán „elkoptak”. Magamról: budapesti, 42 éves, boldog házasságban élő nő vagyok. Hiányzik egy –egy „kiadós” dumcsi. Mehetünk moziba, színházba, kirándulni stb… mind megbeszélés kérdése.
Ha szeretnél megismerni….várom válaszod! :)
Sziasztok! 35 éves vagyok, szekszárdi és szívesen ismerkednék. Ha szimpi vagyok, írjatok. :)
juditjaksa1981@gmail.com
Sziasztok Detti vagyok 26 éves.
Szeretnék olyanokkal barátkozni akik szivesen eljárnának bulizni szorakozmi kirándulni vagy akármilyen program amit épp kitalálunk.
Bp-töl 1 orára lakom.
Irjatok bártan!
detty1990@freemail.hu
Sziasztok!
Hasonló sorstársak figyelem!! :)
Aki nem szeretne egymagában programokat csinálni vagy netán otthon unatkozni egyedül, azoknak a személyeknek adott a lehetőség találkozzon velem! :) Mint mindenki szeretek mozizni,stb...,de ez maradjon inkább a hidegebb napokra, legyen buli ez a nyár és használjuk ki a romkocsmákat,raktár beach,fröccsterasz vagy valamelyik helyet! 27 éves vagyok! :):)
Szia!
Én Zsuzsi vagyok és szintén debreceni, tavaly itt ismertem meg a legjobb barátnőmet, akivel úgy gondoltuk, hogy szeretnénk még csajokat keresni kikapcsolódáshoz :) Ő 24 éves jogi aszisztens, párkapcsolatban él. Én 23 éves óvodapedagógus vagyok, egyedülálló. Mind a kettőnknek lemorzsolódtak a barátaink az évek folyamán. Ha van kedved szívesen várjuk a csatlakozásodat :) Az e-mail címem: varzsu1994@gmail.com aztán facebookon folytathatjuk :)
Sziasztok. :)
20-30 közötti barátnőket keresek Bács-Kiskun megyéből. Nehezen jövök ki a lányokkal, kissé fiús lány vagyok. Kicsit antiszoc vagyok, így olyan barátnőket keresek, akik nem ráncigálnak el buliba, akik állat kedvelők. 20 éves vagyok.
Ha valakinek felkeltettem az érdeklődését: hopelove1@citromail.hu a címem :)
Sziasztok!
Én is barátnőket/barátokat keresek. 19 éves vagyok, Komárom-Esztergom megyei. Ha szeretsz beszélgetni, bulizni, akkor írj nyugodtan. :)
Jó lenne valakivel közös programokat csinálni. :D
Sziasztok!
Mint sokan, én is barátnőket keresek, illetve akár egy meglévő baráti társasághoz is csapódnék. Szabadidőm sajnos kevés van, viszont annál nagyobb az értéke. Budapesten élek, 30 éves vagyok. Szeretek színházba, moziba járni, olvasni, edzeni, kint lenni a szabadban. Ha te is idő- és barátnőhiányban szenvedsz, és akár csak egy-egy kiadós beszélgetés is segítene, érdemes lenne váltani egy-két levelet majd találkozni. Alapvetően elég zárkózott vagyok, de hallgatni nagyon szeretek és egy idő után mesélek is :)
hanna(pont)harmathy(kukac)gmail(pont)com e-mail címre írhattok (természetesen a szövegesen leírt karakterek megfelelő helyettesítésével) :)
Sziasztok!
Tök sokat gondolkoztam ezen a portálon, és mi lenne ha csinálnánk egy közös találkozót, kortól és érdeklődési szinttől függetlenül ? :) Csak olyan sokan vagyunk egyedül :)
Sziasztok! Barátnőt keresek, mert elég antiszoc emberek járnak az egyetemre :D
Pár sort magamról, komoly de egyszerre vicces ember vagyok. Jelenleg egyetemista vagyok és dolgozok. Szeretek művész, vagy "rendes" moziba járni, csak kiülni valahova inni egy fröccsöt vagy kávét.Szeretem a kulturális kikapcsolódást (színház, kiállítás) de nem vetem meg a bulit sem :) Ha szeretnél velem közösen programokat csinálni és kihasználni a nyarat, akkor írj;)
UI.: Szeretek zumbázni! UI.: A második talinál már nem kávézunk;)
Sziasztok! Zala megyei lány vagyok 25 éves! Szívesen ismerkedem beszélgetek! Buliba nem igen járok mert sokat dolgozom!
A faluba ahol lakom kevés a fiatal főleg az olyan kivel egy az értékrendem! Zalaegerszegi vagy környéki embereket várok!
További ajánlott fórumok:
- Akik legjobb barátnőt keresnek
- Aki szeretne jo barátnöket akik segitenek egymásnak jöjjön ide
- Miért fizetnek több adót akik többet keresnek?
- Hölgyek, Lányok, akik esetleg társat keresnek
- Akik régóta keresnek munkát 50 év felett
- Sok mindenről kell lemondanod a kevés fizetésed miatt? (akik föleg minimált keresnek....)