Akik a debreceni Kenézyben szültetek! Tapasztalatok? (beszélgetés)
Mivel császár lesz remélem nem indul meg nagyon hamarabb,jó lenne beérni..kicsit aggódok is.
Nem csináltattam kombinált tesztet csak a sima AFP volt,de ezekre is azt mondják hogy elavultak és nem jelentenek sokat sajna,külföldön nincs is ilyen...
Te sem vagy akkor nagyon kzel a kórháztól..
Akkor neked már tényleg nem sok van!:-) Őt nem ismerem. Kijár???
Én Dr.Szomolya Mihályhoz járok már több éve.
szia
28+4 -nél járok:) repül az idő
Dr.Szikszai Péter lesz,hozzánk ő jár ki és nagyon szimpatikus :),de várom a véleményket
Igen,ilyen biztosan mindenütt van! Nekem még első baba lesz, júniusban, úgyhogy inkább én szorulok segítségre!:-)))
Hányadik hétben jártok?
Van dokid a Kenézyben?
sziasztok.
Én is a Kenézyben fogok szülni februárban,császár lesz sajna,aki bármit tud mondani azt szívesen veszem akár priviben is.
első babámat a Klinikán szültem Dr.Major Tamásnál teljesen meg voltam elégedve,kivéve a csecsemős nővérekkel nem,nagyon tapló volók is voltak:S,de szerintem mindenhol van ilyen...
Szia. Jaj,az émelygés nem jó. Nekem szerencsére nem nagyon voltak/vannak rosszullétek. Pár napja a gyomrom rendetlenkedik,de ennyi. Remélem te is hamar túl leszel a rosszullétes időszakon!
Én kb. 7hetesen voltam a védőnőnél, nekem is mondták,hogy ráérek,de jól van ez így. Szerintem már nyugodtan mehetsz te is! Én november végén megyek a 12.heti vizsgálatra. :-)
Ma léptünk a 9. hétbe, nagyon telik az idő. Nem vagyok a legjobban, egész nap émelygek, tisztára kikészít. Valószínű, hogy az édeset nem bírom, le is álltam minden olyasmivel. Remélem jobb lesz és remélem ez tényleg csak max a 12. hétig tart.
Dec. elején megyünk a 12. hetes vizsgálatra :)
Te mikor fogsz védőnőhöz menni? Nekem azt mondta a doki hogy elég majd a 12. heti papírokkal. Nem 12. hét előtt kell? Mindenhol úgy hallottam/olvastam.
Hát,én neten találtam a Bethlen és a Kálvin téren is egyet-egyet, de személyesen nem sikerült egyiket sem megtalálnunk. :(
így nem vettem magamra semmit. majd legközelebb.
Amúgy minden oké volt az uh-n, a CRL:31mm :-)
További ajánlott fórumok:
- Kismamák, akik a debreceni klinikán szültek vagy szülnek
- Debreceniek ide, vagy azok akik Budapesten élenek, de Debreceniek
- Debreceni kismamák akik 2010-ben szülnek
- Anyukák, akik betöltött 41. hét után szültetek, minden rendben volt a babával és a szüléssel?
- Akik többágyas szülőszobában szültetek, milyen tapasztalataitok vannak?
- Szerintetek kinél szüljek a debreceni Kenézyben?