Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Szuper! Ügyes vagy!
Drukkolunk, hogy szépen megtermékenyüljenek és osztódjanak!
Várunk holnap a jó hírekkel!:)
Sziasztok Lányok!
Megvolt reggel a punkció (altatásban) 5 petesejtet szívtak le.
4 jó volt belőle, amiből 2 érett, de csak az egyik tökéletes, a másik kicsit "gyengébb".
A másik 2-re még várni kell, hogy mi lesz velük, holnap reggel kell 9-kor kell hívnom Kanyó doktornőt és megmondja, hogy hogyan tovább. Szerinte 3-at vissza kellene ültetnünk....
Hát nem tudom, de én a 2-nek jobban örülnék,de persze ők a szakemberek és adok a véleményükre.
A beültetés Koncz tanár úr szerint péntek,szombat,vasárnap vagy akár hétfőn is lehet.
Ezek szerint az ünnepek miatt még hétvégén is vannak.
Semmi negatív élményem nincs a mai nappal kapcsolatban, kivéve annyi, hogy a hasam egy kicsit fel van fújódva, de talán ez természetes is.
Úgyhogy aki még leszívás elött áll, ne izguljon, mert egyáltalán nem fájdalmas!
Köszi lányok az infókat!
Hétfőn megyek a nődokimhoz, brdzélek vele, hátha bejuttat a SOTE-ra, végülis a szüléseit ott vezeti le.
A Szűcs dokihoz tartozik valamelyikőtök? Milyen?
Hajna
Meg gondolom ha magánba mész,akkor ott ahol rendel.
De ezért szerintem szép pénzt elkérnek((
Kiriste
Jól van na)) Elnéztem egy héttel))
Hhvv
Gyere mesélj,mi volt????
Sziasztok
Nekem azt mondták,hogy azért nem lehet inni sokat,mert a vér felhígul és kevesebb lesz a cukor és inzulin érték.A citrom meg azért nem ajánlott,mert nehezebben szívódik fel tőle a szőlőcukor.
Babika
Örülök,hogy végre van időpontotok))) Szegrivel beszéltél mostanában? Ők már voltak.
Remélem nektek jó élményetek lesz!!!
Nem tudom,mikor érkezik meg az eredményem,mert múlt héten csütörtökön kellett volna!! Most majd pénteken telózok legközelebb,nem akarom őket minden nap zavarni((Nekem meg már most mindegy,mert hétfőn letudtam a dokinőt,e-mailben várja a lelet eredményét.
Moncsy
Talán a Sote n csinálnak ilyet,de nem tudom,ez Pesten hogy működik,hogy ki hova tartozik?
Isten hozott itt))
HHvv, drukkolok nagyon neked!!! Minden rendben lesz!
Moncsy, a BMC-ben valóban nem csinálnak ilyet. Nekem laparoszkópiás műtétem volt és azon belül volt méhtükrözésem több mint két éve. Az én dokim rendel mondjuk kórházban, ezért ott lett megcsináltatva. Viszont neked meg ott kéne, ahová területileg tartozol. Egy ottani nőgyógyásszal beszélni.
Sziasztok!
Most találtam rá a fórumotokra! Valamennyit elolvastam belőle, nálam kicsit más a téma, de hátha tudtok segíteni régebbről.
BMC-be járunk, inszemet szeretnék (már van egy inszemes 20 hónapos babám). A Szűcs dokihoz kerültem, aki a nőgyógyászati vizsgálaton megállapította , hogy a méhnyálkahártyám kicsit egyenletlen és méhtükrözésre (HSC) küldött. Azt mondta, hogy azt ott nem tudják megcsinálni. Volt valakinek ilyen műtétje? Tényleg nem ott csinálták? Igazából nem tudom merre menjek - nőgyógyászom nem rendel kórházban, a körzetes kórházban senkit sem ismerek. Tudtok segíteni? Köszi! És persze drukkolok nektek,hogy mielőbb babázhassatok!
Nagyon drukkolok, jelentkezz feltétlen!
Gondolunk rád! :)
Drukkolok nagyon!!!
Csajok olvaslak Benneteket, most nagyon nagy a hajtás de már mindenen túl vagyok és majd jövök beszámolni!
pusz
Sziasztok!
Holnap reggel megyünk 8:30-ra puncióra:-)
Annyira izgulok!
Tegnap beadtam a tűszőrepesztő szurit.
Remélem, hogy minden simán megy. Kanyó doktornő szerint szombaton mehetünk is beültetésre.
én az elsőnél ezt a 10 órás nem evést sem tudtam, és nem tudom, hogy mennyi vizet ittam, bár nem túl sokat...
a kontrollon majd már okosabb leszek. :-)
Igen, pár korty nem árt ezek szerint. Én inkább annyit sem ittam, inkább tűrtem:)
Ha nem ittál sokat, akkor ezek szerint ok. a vizsgálatod. Én az elsőnél szerintem legalább 3 dl vizet lehúztam, miközben vártam:)
értem, köszi.
de azt még mindig nem értem, hogy mi módon befolyásolná a víz a cukor illetve az inzulin értékeket. :-(
Derya, sajnos szerintem hiba. Én is ittam a vérvételek között és előtt is vizet, amikor először volt IR vizsgálatom (februárban). Az a Prolaborban volt. Utána a Centrumlabban volt a következő (nyáron), ott már a laboros is mondta, hogy nem ihatok sima vizet, sőt, citromot sem tehetek a lötyibe. Erre utólag RR doktornő azt mondta, hogy a citrom mehet, de vizet nem lehet inni. Hát én inkább citromot sem teszek bele.
Amit az előbb begépeltem, azt az MM-ben kaptam, gépelt papíron. Amúgy az a fura, hogy olvastam már olyat, hogy valakinek az MM-ben úgy kérik, hogy a 0 perces vérvétel után vegye be a gyógyszerét, mert a terheléses értékeket gyógyszerrel szeretnék látni. Szóval önmaguknak is ellentmondanak.
Nekem úgy van a papíron, hogy:
1. este 6-7-ig vacsora, éjfélig vizet lehet inni
2. vizsgálat napján éhgyomor (gyógyszer sem), max. 1 pohár víz
3. terhelés során 75 g patikai cukor 2 dl vízben, 5 perc alatt elkortyolgatva
4. utána max. pár korty vízzel leöblíteni
5. következő 2 órát nyugalomban eltölteni, enni, inni nem lehet
Csak azért írtam le, hátha valakinek hasznos lehet, aki most megy.
ja, nekem azt mondta a laboros, hogy igyak nyugodtan, mert alig tudott vért venni...
most akkor ez is hiba?
a víz mi módon emelné meg az inzulin vagy a cukor szintet?
Igen. Van egy papírom az MM-ből, eszerint 7-ig lehet enni este és éjfélig inni. Ezt betartottam. Reggel pedig a papír szerint nem szabad inni a vizsgálat előtt, ezt is betartottam.
Szóval fura.