Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Tigrisné
Örülök,hogy nincs endód! Remélem nagyon hamar rendbejön az értéked! A krémről nagyon sok jót halottam,mert nekem a myoma miatt ajánlották.Nagyon sok csajnak segített.
Sziasztok Lányok!
én is gyarapítom a dr. Kiá-t megjártak táborát, ma voltam nála és mondhatom egy élmény volt!
Szerencsére egyből kiderült, hogy nincs endo és utána beszéltünk a lombikokról.Pont peteérés után vagyok amit én láttam is és megkérdezte, hogy nincs-e hányingerem? Mondom de tegnap este mondtam is a férjemnek, hogy na haragudjon, ha lehányom és mondta, hogy persze mivel vz kerül a hasüregbe ez egy természetes reflex - na ezt se mondta senkise eddig. Elmondatam, hogy progeszteron hiányom van és hogy használom a Women's krémet, nagyon megdícsért és azt mondta, ha 3-4 hónap múlva még mindig barnázok akkor kell egy profi tabletta is de addig nem. Elmondta végre azt is, hogy miért fáj az első 2 napon nagyon a menzi - amiről én azt hittem, hogy esetleg az endó miatt van az is a sárgatest elégtelenség miatt (ilyenkor akinek ez van a méhnyálkahártya már korábban belelóg a méhbe (polip) és ha megjön egyszerre szakad le minden ellentétben azoknál akiknél ez nincs hanem szépen darabonként válik le a nyálkahártya és így nem fájdalmas a megjövetel).
Ajánlott egy másik dokit és egy másik intézetet ahol lombikot csinálnak de nem hivatalosan mert ő ilyet nem mondhat.
Mindezek csak megerősítenek, hogy a progeszteront kell rendbe tennem első körben.
A legjobb az volt, hogy előtte összefutottam rencz doktornővel, akivel beszélgettünk, megkérdeztem, hogy bevehetem-e a gyógyszert ha véletlenül mégis becsúszna cukor azt mondta persze vegyem csak be nem árt.
tigrisné
Addig gyakorolni kell)))
Aztán ott sem lesz gond vele)
Ne aggódj feleslegesen!! Biztos sikerülni fog!!!
Prezida
De akkor is sikerült)) Örülök neki)
Biztis jók lesznek az eredmények,és mehet a móka)))
:)) akkor jó. csak gyógyszert nem nagyon szeretnék szedni, mert elméletileg január végén indulhatna az inszem., ha a mai spermaeredmény is olyan jó, mint az eddigiek.
háát, nem irigylem a BMC-ben a férfiakat, ilyen körülmények közt mintát adni...?
szegény páromnak alig sikerült vagy fél ml... :(
Hajna: Rencz Ritához megyek januárban.
azért nem gondolom, hogy gáz lenne, mert az inzulin csak picit emelkedett, 26,3
Legfeljebb csak lassabban megy le, mint másoknak. Mondjuk ezen nem csodálkozom, mert lassan emésztek, lelkileg is :)))
Mikor a buszon ültem, azaz kb. 150 percnél lehettem, akkor esett le, majdnem elaludtam, meg minden bajom lett.
SZóval csak azt akarom mondani, hogy mivel a cukrom is később megy le, sztem az inzulin is.
Orvosi vélemények szerint max. 5x lehet az inzulin arány, az nekem benne van.
de majd kiderül. végül is rám fér a diéta :)
Prezida
Bocsi,igazad van,a barátnőm leletét néztem előtte,.biztos azzal kevertem össze(
A teljesség kedvéért :)
estradiol: 47,3 pg/ml
LH: 1,5 IU/L
FSH: 7 IU/L
Prl: 13 ng/ml
TSH: 1,75 uIU/ml
terheléses cukor és inzulin:
Glükóz fluoridos 4,8 mmol/L 3,5 - 6,1
Glükóz terhelés 60' 7,0 mmol/L 3,1 - 10,5
Glükóz terhelés 120' 6,4 mmol/L 3,1 - 7,5
Inzulin 5,4 mIU/L 1,9 - 23,0
Inzulin terhelés 60' 22,5 mIU/L
Inzulin terhelés 120' 26,3 mIU/L
HOMA-IR 1,1 - 4,4
Sziasztok!
Új vagyok itt nálatok, de én is a BMC-be járok, szerintem Bogica977 az én LH/FSH arányomról írt nektek :)
A BMC-ben azt mondták, teljesen jók a hormonjaim, nekem csak az tűnt fel, hogy nem 1:1-hez, holott eddig azt olvastam, az a normális, és ha az LH magas, akkor az jelenti a PCO-t.
De ugye nekem fordítva van, erről sehol nem találtam semmi használható infót. Így hiszek az orvosnak :))
Amúgy minden hónapban van LH csúcs a teszt szerint, szerintem csak annyi az egész, hogy nekem ennyire lentről indul, de aztán eléri a normális mértéket.
Bogica, a prolaktinom teljesen normális, 13 ng/ml, 25 alatt kell lennie.
Endokrinólogushoz majd január közepén megyek.
Sziasztok!
Köszönöm a jó kívánságaitokat. Remélem, hogy jővőre lesz öröm és boldogság. Nektek kitartást.
Tigrisné
Persze,nagyon szívesen))
Nekem a prolaktinja is nagyon magasnak tűnik,de mivel nem vagyok orvos,ezért várom majd,mit mond rá neki a doki?
Te hogy vagy mostanában???
Bogica,
akkor férlreértettem, azt hittem, hogy a táblázat az ismerősödé:-)
Mindegy is kié, a lényeg, ha tudunk segítsünk egymásnak nem?
Ha megvan a válasz megosztod velünk is? Hátha valakinek segítség...
Maja!
nagyon ügyes vagy!!! és gratulálok!
Tigrisné
Nem az enyémek ezek az értékek.Szerencsére nekem eddig akárhányszor nézték,azzal nem volt semmi gond!! Nekem 1:1 atrányban is van meg jó az értéke is))
Csak tegnap írta egy lány és nekem ez nagyon gyanús érték.Na majd kíváncsi leszek,mit mond rá az endokrinológus neki.
Köszi csajok))
Maja
Király)))) Csak így tovább)) Drukkolunk folyamatosan))
Bogica azt mindenképp elmondhatjuk, hogy az LH alacsony nem? legalábbis amit olvastam a neten ez egy alacsonynak számító érték. És mivel ennek kell majd az ovulációt beindítania ezért feltételezem egy kicsit magasabbnak kellene lennie...mindíg van peteérésed és ovulálsz is?
esetleg még ezt nézd meg:
SZIASZTOK!
Jó híreim vannak. Pénteken megvolt a leszívás. Szombaton felhívtak és 7 petesejtből 7 termékenyült meg. Holnap megyek beültetésre. Nem tudjátok, hogy a maradék embrió fagyasztás mennyibe kerül?
Tigrisné
Szerintem sem(( Egy ismerősömé,és azt tudom,hogy 1.1 arányban lenne jó.Azt tudom,hogy ha az FSH a kisebb,akkor PCOra utalhat.De ha az a nagyobb,akkor vajon mit jelezhet??
Na megkukkantom)
Csajok
Egy véleményt szeretnék kérni,mit szóltok ehhez??
LH 1.5 FSH 7
Moncsy, én Szűcshöz járok, és nekem ő jött be a legjobban (megjártam előtte Skribát és Zekét is), nekem hármuk közül ő a legjobb. Nem bőbeszédű, úgyhogy mindent kérdezz meg, ami csak érdekel, mert magától nem mond semmit.
Tigrisné, na jól van, akkor ezek végülis jó hírek. Gondolj arra, hogy a tavasz erre a legjobb időpont, napsütés, jó illatok, szóval minden olyan pozitív, biztos, hogy sikerülni fog :))
Csincsi, az alacsony progeszteron hiány az 21. napiból derül ki, a 3. napi vv-ből nem.
Kr, örülök, hogy bejött a dokim, én is imádom, egy tündér és csak pozitív élményem van vele. :)
Hú, Bogi, kalandos neked ez az inzulin. Kíváncsi lennék, ilyenkor mi van a háttérben, szerintem szimplán elkeverték a cuccodat. Ezek után már tényleg javulnia kell!! :)))
Maja, hogy vagy? Megvolt a leszívás?
Hhvv, nálatok mi újság? Mennyi babácskád maradt és mikor kapod vissza őket? Mennek a drukkok!
Sziasztok
Ma telefonáltam megint az ir miatt és majdnem megint be kellett mennem megismételni.
Mikor majdnem elindukltam,jött a telefon,hogy mégis meg tudják csinálni.Bakker,nem értem én ezt.2 hete volt a vizsgálat és most jut eszükbe,hogy nem is jó a minta??
Na most azt mondták,hogy majd jövő héten hét közepe felé talán már lesz lelet.
Remélem tényleg lesz és nem kell megint azt a cukros szart meginni...
Szép napot és hétvégét mindenkinek)))