Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! fórum

Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)

9421. tigrisné (válaszként erre: 9415. - Bogica977)
2011. nov. 30. 20:17

Bogica ez szuper!!!

és igenis legyen 1,05 az érték! nekem 2 körülre is csóválta a fejét a doki...

9420. tigrisné (válaszként erre: 9418. - Csincsi44)
2011. nov. 30. 20:13

Köszönöm neked / nektek, hogy gondoltatok rám!! azt mondta mindent folytassak ahogy eddig.

Csincsikém milyen dokira gondolsz?

A nőgyógyászomra? Ő amikor megtudta mi van adott egy papírt, hogy a Kaáliba ezt a dokit keressük és ennyi...de ettől függetlenül jövő héten megyek hozzá mert a lapart vagy a hiszteroszkópiát tőle akarom megkérdezni.

A genetikushoz még meg kell várni a másik eredményeket is.

És dec. 12.én megyünk vissza a Kaáliba belekezdeni a következőbe. Már előre látom, hogy áprilisra fognak időpontot adni..

9419. csincsi44 (válaszként erre: 9415. - Bogica977)
2011. nov. 30. 19:59
Gyönyörű a TSH-d, drukkolok, hogy az inzulin is oké legyen, gyere mindenképp a hírekkel ha megvannak a leletek! :)
9418. csincsi44 (válaszként erre: 9417. - Tigrisné)
2011. nov. 30. 19:58

Már vártalak nagyon! :)

Nos akkor ezek végső soron jó hírek! Arra nem mondott semmit, hogy a diétát tartod már jó ideje, meg mocorogsz is?

Mikor mész dokihoz a meglévő leleteiddel?

9417. tigrisné
2011. nov. 30. 19:32

Sziasztok!

na voltam RR-nél. Mondjuk itt is vártam félórát amit nem értek, de mindegy elmagyarázta a Rita, hogy már megkérte a reciseket, hogy ne adjanak az újaknak fél órára időpontot mert nem végez velük szóval nem az ő hibája csak fura az intézettől aki ezért elkér pénzt...

Nekem egyáltalán nem volt gond, hogy nem az MM-be mentem mert én nála most voltam először, de elmondtam neki, hogy 2 éve az MM-ben voltam a Major doktornőnél és, hogy oda nem szeretnék visszamenni. Erre sem mondott semmi.

Na az értékeimre visszatérve, valóban az lehet a gond, hogy a 60'-es inzulinom elég rossz, hogy ennyire lenyomja a cukromat de azt mondta, hogy ez most egy nagyon enyhe IR mert a 0-ás és a 120-as értékeim jók! Igazából diétát javasolt és azt, hogy 3 hónap múlva nézzük meg, de miután elmondtam neki, hogy szeretnénk jövőre ismét próbálkozni ezért felírta a Merckformin XR-t. Azt mondta nagyon jó lenne, ha ezt bírnám mert ezt szedhetem a terhesség elején a többit viszont nem. megkérdeztem, hogy a lombikkal mennyit emelkedik az inzulin, azt mondta igen emelkedik de nekem eleve nem nagy maga az érték, szóval az nem nyomhatja fel annyira, hogy diéta+gyógyszer mellett gond legyen. Ennek nagyon örültem, meg annak is, hogy - deci szigorúan száraz bort szabad inni:-)))

Rita még annyit mondott, hogy nálam valószínűleg a tesztosztronszintem elég nagy ami szintén nem jó és ennek tüneteit valóban produkálom de nagyon kevesen veszik észre pl. amit írtam nektek a belső comb szőrösödése egyszerűen nem normális nőknél!

A másik, hogy megjöttek az immunológiai eredményeim is, amit én tudtam belőle megérteni, hogy nincs lisztérzékenységem meg antitest termelődésem sincs. Jövő héten jön meg a kariotipus+Leiden mutáció.

tigrisné

9416. Juliska76
2011. nov. 30. 19:10

Kiriste holnapi ultrahang után feltétlenül írj!!!

Nagyon drukkolok neked!!!

9415. Bogica977
2011. nov. 30. 18:17

Sziasztok))

Nagyon régen voltam de olvastalak titeket szorgalmasan!

Lement a tsh eredményem 1.05 re))

Holnap megyek a terhelt inzulint is megnézetni,na arra nagyon kíváncsi leszek,változott e valamit?

Szép estét mindenkinek!

9414. Babika79
2011. nov. 30. 17:53

Tigrisné, írd majd meg, mi volt RR-nél! Nem volt gond, hogy nem az MM-be mentél?

Kriszti, Nektek holnap lesz UH? Drukkolok!

9413. Babika79 (válaszként erre: 9412. - 8f3c54052d)
2011. nov. 30. 17:52
Az biztos...:(
9412. 8f3c54052d (válaszként erre: 9411. - Babika79)
2011. nov. 30. 12:05
Jaj, még olvasni is rossz, basszus...
9411. Babika79 (válaszként erre: 9409. - 8f3c54052d)
2011. nov. 30. 12:02

Hát az gáz..az még hagyján, ha észreveszik a műtétnél, akkor kivezetik azt hiszem a belet, de az a gáz, ha a műtétnél nem tűnik fel és később lesz rosszul valaki...

Az én dokim amúgy már olyat is műt, akinek a belébe belenőtt az endo, sajnos ilyen is van. Ilyenkor kivágnak egy darabot a bélből és összekapcsolják a bent maradt részeket. Durva:(

9410. csincsi44
2011. nov. 30. 11:56
Tigrisné, várunk a hírekkel, hogy mi volt Ritánál! :)
9409. 8f3c54052d (válaszként erre: 9408. - Babika79)
2011. nov. 30. 10:46
Uhhh, ne is mondd. És mi van, ha kilyukad? Összevarják? Hát én is azzal vigasztaltam magam eddig, hogy talán az - mármint a műtét miatt fáj - de most hogy láttak endót.. háát...
9408. Babika79 (válaszként erre: 9407. - 8f3c54052d)
2011. nov. 30. 10:42

Majd írd meg a tapasztalataidat a szerrel!

Én ilyenkor, ha valami fáj, azzal biztatom magam, hogy az a műtét helye...:) Remélem, nem találnak Nálad semmit.

Nekem a csomót sikerült kivenni szerencsére, a dokim nagyon paráztatott, hogy kilyukadhat a belem, de nem így lett szerencsére...

9407. 8f3c54052d (válaszként erre: 9406. - Babika79)
2011. nov. 30. 09:03

Én is próbáltam utána keresni endós oldalakon, de nem nagyon találtam róla semmit. Persze megpróbálom, végülis egy gyógynövényes táplálékkiegészítő, ártani nem ártok vele. Vizsgáltak kézzel is, meg jól benyomkodta a hasfalamat is, nem mondta, hogy bármit tapintott volna. De nekem ahol ez fáj, az jobb oldalon van, a köldöktől kb. 10 centire, a lapar szúrás fölött kb. 5-6 centire, ott szerintem nem lehet kitapintani. Először még azt hittem, vakbél. Viszont tegnap szereztem beutalót hasi uh-ra, már csak időpontot kéne kérnem.

Neked azt a csomót kioperálták végül?

9406. Babika79 (válaszként erre: 9405. - 8f3c54052d)
2011. nov. 29. 13:08

Kézzel gondolom vizsgáltak, ugye? Mármint, hogy a bél és a hüvely között nincs-e valami? Nekem azt a dokim kézzel tapintotta ki, de az nem csak összenövés volt, hanem csomó, de szerencsére nem nőtt bele a bélbe. Én pl. nem éreztem, hogy ott van, a dokim tökre meglepett vele.

A tablettáról éppen csak hallottam, láttam a reklámját endos oldalon, illetve volt, aki érdeklődött a többieknél, hogy valaki használta-e már, de ha jól látom, még nem nagyon vannak tapasztalatok. Megpróbálod akkor?

9405. 8f3c54052d (válaszként erre: 9401. - Babika79)
2011. nov. 29. 13:02

Jaj de jó, hogy megjött! :)

Nem, nem fáj egyáltalán, nem ciszta, valószínű, hogy endo.

Viszont szerintem van egy összenövésem is a beleknél, mert az a műtétem óta fáj, viszont nem látszik semmi uh-n, már többször megnézettem. Akartam kérdezni, hogy a flavogard tablettáról hallottál? Most ezt javasolta nekem a dokim, hogy szedjem a következő uh-ig, mert jó hatással van az endora.

9404. Babika79 (válaszként erre: 9403. - Níra74)
2011. nov. 29. 12:49
:)
9403. Níra74 (válaszként erre: 9402. - Babika79)
2011. nov. 29. 12:41
Tudtam, tudtam, tudtam!!! :-))
9402. Babika79
2011. nov. 29. 12:29
Úgy néz ki, megjött, úgy látszik, csak panaszkodnom kellett egy nagyot!:)
9401. Babika79
2011. nov. 29. 12:11

Níra, köszi, remélem én is, hogy beindul jobban.

Hajna, fáj is ez az 1 cm-s valami? Ez akkor ciszta? A peteérés viszont nagyon jó hír!

Én pont a jövő héten mennék magamat megnézetni endo ügyben (hogy hogy állunk), de ha nem jön meg és múlik el addig, akkor lemondhatom az időpontot:(

2011. nov. 29. 11:57

Babika, igen, uh-n látták. Egyik a petefészekben, az kb. 1 centis, a másik meg a méhszájnál, az kb. fél centis, arra azt mondta a doki, hogy lehet, hogy csak véraláfutás egy aktívabb együttléttől. De a másik sajna esélyes. Jövő hónapban vissza kell mennem egy újabb uh-ra, hogy nőtt-e vagy mi az egyáltalán. Azt mondta, ha mióma lenne, annak határozottabb lenne a körvanala. De hogy jót is mondjak, egyértelműen volt peteérésem :)

Szerintem nálad a méhtükrözés zavart be Babika és azért ez a lightos vérzés.

Níra, értettem és visszaszívom. :) Igen, tudom, tudom, hogy csak a hármas kezelés hatásos, ígérem, kezdek magammal valamit.

9399. Níra74 (válaszként erre: 9396. - Babika79)
2011. nov. 29. 11:35
Biztos a tükrözés miatt van. Hát igen, azt mondják a dokik, hogy akkor kell menni, ha úgy igazán megjött. Reméljük hamarosan beindul. Mozgás vagy együttlét legtöbbször szokott ilyenkor segíteni.
9398. Babika79 (válaszként erre: 9397. - Kr73)
2011. nov. 29. 11:30
Köszi, hát lehet, hogy az, nem tudom...csak szokatlan lenne, mert nekem elég szép mennyiségű szokott lenni:(( Na majd meglátjuk, mi lesz belőle.
9397. kr73 (válaszként erre: 9396. - Babika79)
2011. nov. 29. 11:21
Nekem azt mondta egyszer egy nőgyógyász, hogy az 1-2csepp vér is menstruáció.
9396. Babika79 (válaszként erre: 9395. - Níra74)
2011. nov. 29. 11:19

Eddig régebben barnázás volt, de ez most piros, de kevés:( Ebben a hónapban volt méhtükrözésem, de nem találtak semmit, így nem tudom, attól lehet-e, hiszen csak körülnéztek...

Csak tudod mennem kellene pár vizsgálatra, amikre már van időpontom, de ha nem jön meg, akkor le kell őket mondanom és megint minden csúszik...

Köszi a biztatást!:)

9395. Níra74 (válaszként erre: 9393. - Babika79)
2011. nov. 29. 11:15
Babika kitartás!!!! Volt már ilyened, hogy vérezgettél előtte napokig? Vagy csak most tisztelt meg ezzel a természet?
9394. Níra74 (válaszként erre: 9392. - 8f3c54052d)
2011. nov. 29. 11:13

Ü affene!! Fránya endo. Hol találták?? Petefészekben?

A sportot mindenképpen kezd el, nagyon sokat számít, a dokik tudod azt mondják, hogy sport, diéta, gyógyszer együtt a hatásos. Amúgy nekem is olyan 3-4 kg-ot kéne leadnom és borzasztó nehéz. Nem is megy. Max ha nagyon sűrűn megyek tornázni és este nem eszem, akkor megy le 1/2-1 kg-t, de egy 7vége alatt visszajön. Biztos van olyan mozgásforma amit élveznél, próbálj körbenézni.

És figyu, az utolsó mondat amit írtál, na szóval ilyeneket nem mondj kérlek!! Szívd vissza gyorsan!!:-) Minden kimondott szónak ereje van!!

És mit mondott most dokkered? Megint műteni kell? Vagy mit javasolt? (bocsánat, ha már leírtad, de nem igazán volt időm visszaolvasni)

9393. Babika79
2011. nov. 29. 11:11

Hajna, hol találtak endót? UH-val láttak valamit?

Lányok, én most annyira unom ezt az egészet, pontosabban gyűlölöm! Azt sem tudom, merre tovább...ma kellene megjönnie, de nem jön, látszik, hogy valami nincs rendben, mert napok óta vérezgetek, de ez még nem mensi.

9392. 8f3c54052d (válaszként erre: 9391. - Níra74)
2011. nov. 29. 11:07

Hát igen. Nekem is van ismerősöm, akinek ma derült ki, hogy a 4. lombik sem sikerült, de nem volt még IR vizsgálata. Az biztos, hogy én is egy csomó mindent másképp csinálnék az elmúlt több mint 4 évben. Apám inzulinos cukros, tehát a hajlam születésem óta bennem volt. Kérdezték is a BMC-ben. Ennek ellenére nem kérték az IR-t.

Uhh, hát az a helyzet, hogy nem sportolok, ezt mindenképp kéne, tudom, de iszonyat lusta vagyok. Régebben jártam folyamatosan 12 évig hetente kétszer, háromszor, aztán azt mondtam elég. Unom. Azóta többször próbálkoztam, hogy újra kezdjem, de nem megy. Ezen muszáj lesz változtatni, mert IR mellé kell. A diétát tartom rendesen, bár csak saccolok, nem számolok. Fogynom csak minimálisat kell - max. 5 kilót és abból 3 már lent van - és napi 200 g-ot ehetek egy nap. Emiatt - hogy nincs súlyfeleslegem - javulás is sokkal nehezebb. Múlt héten pedig megint endót találtak nálam (már volt két évvel ezelőtt, akkor megműtöttek laparral), szóval minden megtalál, komolyan.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook