Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
A CA 125 ez az érték. Az én dokim szerint nem túl releváns endó esetén, de pl. a győri Kaáliban kérik. Amúgy ez a petefészekciszta kimutatására szolgál, de állítólag minden irányban nagy a tévedési lehetőség.
Jajj, Bogica, a makrobiotikával és lassan már minden diétával ki lehet kergetni engem a világból. Tudom, hogy kellene valamit csinálni, de azt érzem, ha ezt vagy a paleolitot követem, akkor az étkezés uralkodik majd felettem, csomó időt azzal kellene töltenem, hogy beszerzem a hozzávalókat, stb.
Szupi, hogy így fogytál!
Sziasztok!
Ca 125 (tumor marker), amit tudnak és szoktak nézni vérből az endora. És ha emlkedett az érték, akkor endora is utalhat. A makrobiotika (de szigorúan tartva)nagyon kemény diéta és tornával együtt lehet hatásos.
Lányok
Van egy ismerősöm,endó miatt 3x műtötték már,most is akarták,de nem engedte magát.Elkezdett valami makrobiotikus étrendet vagy mit,és spontán babáslett!
Pedig az első gyermeke is segítséggel jött csak.
Konc is azt mondta,hogy csak akkor lehet babája lombikkal,ha megműtik.Na ő rácáfolt erre)))
Neki néztek vérből valami számot,és akkor mondta neki a doki,hogy kiújult az endója.
Kiriste
Jippi-juppijééé))))
Nagyon örülök nektek))))))
További szép gömbölyödést)))
Hajna Drága
Közi neked is)))) Remélema másik is jó lesz!
Ruhatáram cserélem)) 89 helyett már csak 76 vagyok))))))
Babika
Köszi) Én is nagyon örülök neki)))
Figyusz,az endót nem lehet vv ből is megnézetni? Mintha az egyik ismerősnek valami ilyet csináltak volna...
Tigrisné
Nekem a Kaáliban 3.3 ra azt mondta a doki,hogy ez tökéletes! Erre a BMC ben a 2.4 nem tetszett.Most így a gyógyszertől lement ennyire,remélem így is marad)
Csincsi))
Köszi))
Nagyon várom a jövő hetet,mert sikerült tb alapon megcsináltatni))) Sőt,itthon,nem kellett utazgatnom miatta.Kíváncsi vagyok,milyen lesz,változott e valamit?
Most már kíváncsi vagyok! Szerintem ő az, akiről még nem sikerült rosszat találnom a neten, ilyen semelyik másik dokival nem fordult még elő, szóval akkor tényleg nagyon jónak kell lennie!
Remélem, ügyes keze van, mert nehezen bírom, amikor az UH készüléket forgatják bennem!
Kriszti, persze, megírom majd! Jó Neked!!! Van akkor sima nődokid, akihez mész, vagy most kell keresni valakit?
Hajna, tök jó, örülök, hogy Te is jót írsz róla! Már kíváncsi vagyok, milyen, mindenki nagyon dicséri!
Szerintem nem pont 6 hetes, mert a pici is nagyobb, mint 6 hetesen.
Elbocsátottak a BMC-ből, legközelebb jövő hét csütörtökön megyek a saját nőgyógyászomhoz.
Majd megírod milyen volt a vizsgálat és mi lett az eredmény? Az endó téma engem is nagyon érdekel.
Kriszti, szuper! A szívhang is tök megnyugtató, ilyenkor még nem is mindig szokott lenni! Pont ma vagy 6 hetes? És akkor hogyan tovább, mikor kell legközelebb menni?
Hajna, ez a doki nincs a Mensben, külföldi, de persze beszél magyarul. Nézd meg a Ciris honlapját, ott fent van a neve.
Én jövő szerdán megyek, sajna csak jövő péntekig tart az akció, szerintem megéri, nagyon dicsérték a dokit az endós fórumon.
Tigrisné, töki igazad van, szerintem a legtöbb nőgyogyó nem találkozott komplikált esetekkel, persze, azt sem tudja, hol kell az endót nézni. Ez a pasi azt hiszem, tényleg ért hozzá.
Köszönöm mindenkinek.
Most éppen dolgozom, de szellemi munkát végzek és ülök. Szóval igazából nem túl megeröltető.
Juhééééé!!!!
Nagyon örülök Neked Kriszti!!! Szuper, hogy az a hematóma is úgy néz ki felszívódik. Azért nagyon vigyázz magadra, pihenj sokat! Dolgozol egyébként? Vagy még otthon vagy?
Sziasztok Lányok,
megvolt az UH. Van egy 6,5 mm-es baba (embrió), akinek meghallgattuk a szívhangját :))) Illetve nagyjából felszívódott a haematoma, ami a petezsák körül volt. Úgyhogy nagyon, nagyon, nagyon boldog vagyok.
Babika, Hajna, remélem, hogy nem endó van megint.
Tigrisné, az tök szuper, hogy RR bíztatott és nem is rosszak az eredményeid!
Juliska, Csincsi, veletek minden rendben? Mikor indultok a következőnek?
Bogikám, gratulálok, gyönyörű a TSH-d!!!! :)))) De ügyes vagy!!! Tuti, hogy az inzulin is javult!!!
Tigrisné, na, akkor ezek eddig elég jó hírek, ez szuper! :) Ne gondolj rögtön a legrosszabbra, nem feltétlen az endo jele a puffadás, annyi minden mástól is lehet. Nekem például az ég világon semmi tünetem nem volt, ami nagyon ritka.
Babika, ez a cirises endo-szűrés miből áll, nem tudod? Te mész erre ugye?
Kriszti, várlak nagyon a hírekkel!!! Gondolok rád nagyon! :)))
Bogica, ez jó hír, örülök, ha nekem ilyen TSH-m lenne!
Tigrisné, jó, ha RR biztatott! Amit leírtál, lehet az endó jele, de sok másnak a jele is. A Cirisben van most endo szűrés, esetleg annyit megér, hogy ott megnézzenek. Bár az UH már csak a komolyabb eseteket mutatja ki.