Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! fórum

Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)

2012. jan. 10. 10:50

Már rég írtam de mindig olvaslak .

Szeretnék valami megosztani veletek.

Tegnap reggel voltunk a BMC-be a papírokért.

A recepción kaptunk pár papírt.

Egyből végig néztem és kiderült ,hogy csak pár vérkép volt .

Volt egy 04. havi teljes vér kép és hormon szintek egy 08.havi teljes vérkép és egy 11.havi teljes vérkép.

És volt a férjemnek 04.havi és egy 05.havi sperma vizsgálati eredmény.

Ennyi volt összesen .

Ekkor kicsit eldurrant az agyam......

És kérdeztem hol a többi papír és megkérdezték miért mit szeretnék még.

Mondtam az összes papírt ami itt történt velünk áprilistól novemberig.

Azt nem lehet csak ezeket és akkor beszéljek a doktornővel.

Meg vártuk a doktornőt.

És nem igen tetszett neki ,hogy kérem a papírokat.

Kb.várunk 1 órát addig írtak 3 db papírt .

Az egyiken az volt, milyen beavatkozások voltak.

A másik kettőn volt 1-1 uh lelet az egyik júniusi a másik augusztusi semmi több.

Akkor már tiszta ideg voltam .

Elindultunk haza felé és akkor látom ,hogy az van a papíron ,hogy a november lombiknál volt 1 petesejt leszívás és nem termékenyült meg a petesejt azért nem volt beültetés.

Ez volt az utolsó csepp a pohárba.

Felhívtam egyből a kórházat és megkérdeztem ilyen papírt, hogy adhatnak ki .

Vagy akkor hazudtak nekünk ,hogy megtermékenyült.

És mondtam még mindig nincs meg minden leletünk és betegjogi képviselőhöz fordulok mert itt nagyon nem stimmelnek a dolgok.

Erre azt mondta az asszisztensnő,hogy utána néz és vissza hív majd telefonon.

Ma reggel hívott is mondta ,hogy elpostázza még a papírokat.

Kíváncsi vagyok miket küld még el .

Az bitzós ,hogy nagyon nagyot csalódtam BMC-ben .

Bocsi kicsit hosszúra sikeredet.

9720. Juliska76 (válaszként erre: 9718. - 49616e60d7)
2012. jan. 10. 09:13
Én is:))))
9719. TURBOLYA0 (válaszként erre: 9708. - MAJA02)
2012. jan. 9. 13:15

Szia Maja!

Gratulálok!Jól kezdődik ez az év!Majd írj, hogy mi van veletek!

9718. 49616e60d7 (válaszként erre: 9717. - Juliska76)
2012. jan. 9. 12:30

Szia Juliska,

írtam privit :))

9717. Juliska76
2012. jan. 9. 08:36

Ritkán van időm, de mindig olvaslak titeket.

Maja: hiper - szuper!!! Nagy gratula!! Ez igazán szép új év kezdet:))))

Turbolya: minden tisztelet a tiéd. A műtétedet elolvasva még a hideg is kirázott. Ez is mutatja, hogy egy nő innen is feláll és igenis nem adja fel, hogy legyen babája.

Tigrisné: a masszás nagyon szuper dolog. Most januárban én is megyek. De az enyém a kiropogtatós. Ezt azért is jó, mert a vérkeringés helyreáll a szervezetemben, ami remélhetőleg a méhem vérellátását is fokozza.

Kiriste: Te most hány hetes is vagy? Minden Ok nálatok? Már korábban meg akartam kérdezni, hogy sikerdíjat fizettél a meddőségiben a dokidnak? Ezt majd megírod nekem priviben?

9716. Bogica977
2012. jan. 8. 14:06

Maja

Aranyos vagy)) Köszi a jókívánságoat))

Remélem sokan fognak titeket követni ebben az évben)))

9715. MAJA02
2012. jan. 8. 12:37
Köszönöm mindenkinek a gratulációkat. Szurkolok nektek, hogy minél hamarabb ti is a babakocsi és a többi holmi utánn leskelődjetek.
9714. MAJA02 (válaszként erre: 9709. - Bogica977)
2012. jan. 8. 12:33

Szia Bogica977.

Nagyon jól vagyok.Rövid protokoll volt a karácsony miatt. Ha egyszer azt mondják indul a lombik, utánna peregnek az események. Szűcs dokinál sikerült. Nem igazán bőbeszédű, de ha kérdezek tőle valamit akkor készségesen válaszol és el magyaráz mindent.

9713. 49616e60d7 (válaszként erre: 9708. - MAJA02)
2012. jan. 8. 10:54
Maja, gratulálok a babához (vagy babákhoz). Írjál majd feltétlen az UH után.
9712. csincsi44
2012. jan. 7. 18:33

Jaj de szuper hír!!! :)

Gyere majd mesélni!

9711. virág1234 (válaszként erre: 9708. - MAJA02)
2012. jan. 7. 18:19
Gratu! Gratu!!! :-))) Ez jó hír!!! Vigyázz magatokra! :-)))
9710. tigrisné (válaszként erre: 9708. - MAJA02)
2012. jan. 7. 18:17

Gratulálok!

várunk vissza a hírekkel!

9709. Bogica977
2012. jan. 7. 13:12

Maja

Gratulálok)))) De jó,hogy jöttél))

Nem szabad elrettenni és szörnyülködni))

Csak bizakodni szabad))

Hoyg érzed magatokat most???

Remélem most már nem fogsz eltűnni!

Milyen protokollod volt?Kinél sikerült?

Jujjj de izgi lesz kedden))

9708. MAJA02
2012. jan. 7. 12:43

Sziaszok!

Régen írtam de folyamatosan olvslak titeket.Olykor elrettenek, hogy miken mentek keresztűl.Nem is tudom, hogy mit mondjak nektek, inkább csak szőrnyűlködök. Velem minden rendben van TERHES vagyok!!!!! Kedden megyek uh-ra akkor derűl ki, hogy 1 vagy 2 babó van.

9707. tigrisné (válaszként erre: 9706. - Bogica977)
2012. jan. 7. 12:30

Bogica

végre kaptam választ miért ne fogyok annyira amióta az XR-t szedem. Előtte csak diétáztam akkor hirtelen fogytam is, de az XR-től most mintha megállt volna.

Nem baj most amíg nem indul a lombik úgy fogom fel, hogy talán kaptunk egy esélyt, hogy máshogy is próbálkozzunk.

szép 7végét

tigrisné

9706. Bogica977 (válaszként erre: 9702. - TURBOLYA0)
2012. jan. 7. 09:17

Turbolya

Nagyon ügyes vagy)) Ugye nem volt annyira vészes??

Mi is azoospermiától indultunk,szerencsére már az nincs nekünk))

Az XR től a doki szerint lasabban megy a fogyás,ne aggódj! A simára cserélték le nekem is,bár érdekes módon én hamarabb kezdtem el diétázni mint gyógyszert szedni,de így is egyenletesen fogytam eddig.

Nem olyan vészes a diéta,mert ha szépen tartja valaki,akkor nem is kívánja az édességet! De ha igen,akkor meg van olyan cukor,(pl a nyírfacukor),amivel lehet pótolni a sima kristálycukrot,és ugyanúgy lehet sütni főzni vele.

Amikor meg elekzd az ember teste átváltozni)) lemegy a pocakról a zsír))) akkor az akkora erőt ad,hogy csak na))

Tigrisné

Biztos jó lehet egy ilyen masszázs)) A majdnem sógornőmnek a talpmasszázs segített teherbe esni.

Most szülte így a 2. babát))

9705. tigrisné
2012. jan. 6. 19:33

Sziasztok Lányok!

Most jöttünk Dr. Yu-tól.

Férjem egyből az akupunktúra mellé kért egy talpmasszázst is. Arra én is el fogok járni szerintem.egyelőre nem mertünk bérletet venni, de párom kapott bogyókat is, amiket kell szednie.

neki a veséjével van problémája, az felelős a vérkeringésért (lábszárfekély) + a potenciáért is amivel ugyan nincs gond, csak ezáltal több spermiumért is. Neki nagyon bejött, kíváncsi vagyok mi lesz a hatás. Egy kúra 10 alkalom kb. 5 hét az akupuntúrából vagy a masszázsból érdemes lennie valamelyiket végigcsinálnia, én azért döntöttem a masszázs mellett mert végre egy olyan hely, ahol az a gond, ha fáj a masszázs és én eddig a magyar masszőröktől mind azt hallottam minél jobban fáj annál jobb, hát én pont azt nem szeretném...

9704. tigrisné (válaszként erre: 9702. - TURBOLYA0)
2012. jan. 6. 19:25

Hát hallod te már sok mindenen átmentél...

Kitartást és sok sikert!

9703. Prezida (válaszként erre: 9702. - TURBOLYA0)
2012. jan. 6. 19:14

úúú, hát ez kemény... egy ilyen műtét :(((

kitartás a diétához, menni fog!! én nem próbáltam még, de írták itt páran, hogy nem olyan vészes (mondjuk én nem tudnék lemondani az édességről, de ez az én bajom :)) )

9702. TURBOLYA0
2012. jan. 6. 17:24

Sziasztok!

Kicsit leléptem, elmentem fogdokihoz.Most jött a városba rendelni és ""leteszteltem"". Hát nagyon laza.Mindenkinek ilyen dokit kívánok!

Prezida:

Visszatérve:mindkettőnkkel "baj" van.Volt egy petefészek eltávolításom dermoid ciszta miatt 5éve. Akkor majdnem ott maradtam mert a doki elszúrta egy artériát megsértett 9- 22-ig tartott a műtét kisebb megszakitásokkal már úgy volt hogy le kell vágni a lábam.A végén már minden irányból felvágták a hasam. Na de ez régen volt. Az én problémám kezelhetőbb. IR amire 3x1 mercformin XR szedek.Csak az a fránya diéta,az nem megy és még csak 2 kg ment le. és magas a prolaktinom. Zsó ,későn műtött le nem szált here, azoospermia. Jövő héten megyünk az andrológushoz majd kiderül mit mond.

Jó hétvégét mindenkinek!

9701. virág1234 (válaszként erre: 9696. - TURBOLYA0)
2012. jan. 6. 16:36
Szia! Örülök, hogy jól vagy!!! :-)
9700. csincsi44 (válaszként erre: 9696. - TURBOLYA0)
2012. jan. 6. 16:18

Örülök én is, hogy nem élted meg szörnyen. :)

Várunk a további hírekkel.

9699. tigrisné (válaszként erre: 9696. - TURBOLYA0)
2012. jan. 6. 15:43

Szuper!

most már ennél kellemetlenebb dolog szerintem nem lesz!

Majd mesélj mi lett a férjeddel.

9698. kr73 (válaszként erre: 9696. - TURBOLYA0)
2012. jan. 6. 15:22
Szuper! Örülök, hogy nem volt számodra vészes, csak neked is a katéter fájt.
9697. Prezida (válaszként erre: 9696. - TURBOLYA0)
2012. jan. 6. 15:19

Szia!!

örülök, hogy túl vagy rajta, és nem volt olyan szörnyű!! :))

a többi leleteid milyenek lettek?

ezek szerint a férjednél vannak gondok?

9696. TURBOLYA0
2012. jan. 6. 13:30

Sziasztok!

Túl vagyok a HSG vizsgálaton.Nem kellemes vizsgálat az tény de kibírható.Nekem a csipeszes rész fájt a többi nem.Utána egy picit görcsöltem,vérezni nem véreztem.Átjárhatók a petevezetékek/bár 1 petefészkem van már csak meg/ de szerintem most tette átjárhatóvá ahogy a beszélgetésükből kivettem mikor végezték a vizsgálatot.A doki , műtős csajszi ,röntgenes mind nagyon aranyosak kedvesek voltak és ez sokat jelentett.Engem a meleg sokkal jobban megviselt de felkapcsolták a ventilátort.Mikor mentünk vissza beszélgetünk, nevettünk.A fájdalomcsillapító sokkal később hatott, így hazafelé voltam kómás.

Tovább kell szednem a mercformint+bromocriptint a Zsónak andrológushoz kell menni, hogy megnézzék érdemes e herebiopsziát csinálni.Itt tartunk.

9695. tigrisné
2012. jan. 6. 13:21

Sziasztok, külön Hajna, Bunny!

eddig én csak crinone-t használtam 3szor. Nekem ez bejött és a doki is ezt támogatja.

Nekem egyébként a távozással sem volt semmilyen problémám egy nagyon jó terméknek tartom.

tigrisné

9694. 8f3c54052d (válaszként erre: 9693. - Bunny63)
2012. jan. 6. 12:41
Így van, nem ezen fog múlni, jó mindkettő.
9693. bunny63 (válaszként erre: 9692. - 8f3c54052d)
2012. jan. 6. 11:34

Köszi a választ!

Nem is bánom, ha tényleg Utrot kell használnom, mert a 2 inszem után maradt több, mint fél dobozzal.

Ha a hatása ugyanolyan, akkor jöhet ez is:-)

9692. 8f3c54052d (válaszként erre: 9688. - Bunny63)
2012. jan. 6. 10:00
Bunny, de rég láttunk :) Nekem kétszer volt long. Elsőnél utrot kaptam, másodiknál meg crinone-t.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook