Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
köszi az infót és a drukkot :)
a petevezetékeim átjárhatók, a spermakép normális, PCO nincs, IR nagyon enyhe, úgy döntöttem, nem én vagyok az a szerencsétlen, akit ez a kicsi eltérés is megakadályoz a terhességben. :) meg a diétát is próbálom tartani, kisebb-nagyobb sikerrel (teljes kiörlésű kenyérre könnyű volt áttérni, de az édességről nehéz lemondani, délután azért becsúszik egy kicsi :) )
a munkahely szerencsére nem gond.
Kedves csillagp!
Sikertörténeteknek ott van az a rengeteg fotó a BMC falain :))) nézegesd őket minden alkalommal :))
Sziasztok!
Ma voltam a BMC-ben a leletek kiértékelése miatt, és a következő a program, minden eredményünk jó:
2 ciklus terminált együttlét, 3 inszem., és utána lombik, ha egyik sem sikerül.
Van valakinek tapasztalata a terminált együttlétről? Erről eddig alig olvastam, nem tudom, mennyire eredményes.
Kapok majd hormonokat, tüszőrepesztőt, UH-n néznek, és megmondják, mikor kell együtt lenni.
Azt el is felejtettem megkérdezni, hogy injekció vagy gyógyszer formában kapom?
Most megyek visszaolvasok, jó sokat írtatok ma :)
Mert 75-250-ig van a ref. érték. Ezért gondoltam a 200at.
Tigrisné én pont ilyet szedek amúgy.
jaaa, értem már.
én nem azt használom, de biztos jó az is, ah kolekalciferol van benne. :-)
csak a kalkulátorok miatt linkeltem.
Van itt egy kalkulátor is, ha 200ra szeretném belőni a szintet, akkor 5200 NE-t ír naponta.
Ezt valóban nem értem én sem, hogyha ez ennyire alacsony akkor Rita miért nem mondta. :/
hát elméletileg túl lehet adagolni, de a napi 4-6000-rel, ilyen érték mellett szerintem nem.
ha érdekel, egyébként már létezik paleos elveket valló orvos is, és tudok ajánlani linkeket a témához.
Köszönöm, valamiért nekem ez most nem műkszik, majd otthon kipróbálom.
Ez a termék amúgy jó, neked bavált?
írhatok éppen, nagyon szívesen.
akit idegesít a téma, az ne figyeljen. :-)
tényleg csak nagyvonalakban:
glutén-, laktózmentes táplálkozás, lehetőleg feldolgozatlan ételek fogyasztása, nyilván a húst nem esszük meg nyersen. :-)
gabonafélék, hüvelyesek, tejtermékek kerülése.
amit ajánlott fogyasztani:
zöldségek, gyümölcsök, húsok, olajos magvak.(kivéve az amerikai mogyoró)
most hirtelen ennyi jutott eszembe, de szívesen beengedlek a naplómba is, abban erről is van szó és van paleos fórum is. :-)
köszi!
túladagolni lehet? mert ha nem akkor nem aggódom:-)
Véletlenül megnyomtam az elküldő gombot, pedig még nem fejeztem be.
Bocs. Szóval heti 50000-100000 NE D3 szedését javasolja. Úgyhogy szerintem a 6000 NE D3 amit én is szedtem fél évig neked is mehet.
De csodálkozom, hogy egy ilyen hiánynál, hogyhogy nem tett az orvosnő javaslatot.
Pedig ezt a könyvet ők nagyon is jól ismerik, mert annak idején amikor az én háziorvosom is volt a SOTE-n tartott konferencián, ahol ezt az orvosoknak íródott könyvet osztották, akkor az MM-ből is voltak orvosok. Legalábbis a dokim ezt mondta, sőt még azt is mondta, hogy a szünetben beszélgetett velük, hogy ők mennyit szoktak adni a betegeknek, és ők mondták megerősítették a napi 6000 NE dózist.