Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Meddőség:
"Méhpempő
Felhasználása: Férjem napi 1g tiszta, méhésztől vásárolt méhpempőt fogyaszt. Ezt sokáig a szájban tartva kell fogyasztani, hogy a száj nyálkaháján keresztül felszívódjon. Este fogyasszuk, előtte és utána legalább fél óráig ne együnk, igyunk. A méhpempő mellett rengeteg zöldséget, gyümölcsöt és 2x10 ml Ginseng Royal Jelly ivóampullát fogyaszt, valamint reggel és este hideg vízzel öblíti le a heréit, ez serkenti a vérkeringést. Nullás sperma eredményét 6 hónap alatt 3 millió/ml-re feltornáztuk.
Az én hormon háztartásom szintén a méhpempő tette rendbe.2-3 hónap után már érezhető a hatása. Emellett sok nyers zöldséget és gyümölcsöt fogyasztok, valamint ligetszépe olajat naponta kétszer fél mokkáskanálnyit, halolajjal kiegészítve.Sós fürdőt veszek legalább hetente háromszor, 1 kád vízbe 1 kg tengeri sót téve. 6 hónap terápia után azt mondta a nőgyógyászom, úgy működnek a petefészkeim, hogy azt bármelyik húszéves megirigyelné (37 éves elmúltam). Mindeniknek tiszta szívvel ajánlom a méhpempőt, aki meddőségi problémákkal küzd.Emellett még kitűnő immunerősítő is!
Beküldte: szidónia"
szia
nekem a pisim nem is mondták, de láttam, az van ráírva a papírra, a zárójelentésre.
nekem úgy rémlik, hogy negatív esetén a köv. ciklus 3. napján kell visszamenni, és kezdődhet a köv. inszem. tehát egy ciklus kimarad.
Köszi csajok :) Még az a vicc,h nem tudom,h lesz.Mondtam a páromnak,h elmegyek én vonattal is.Nem ezen fog múlni...
Mert ugye az autót ajánlgatták nagyon,mert úgy hamarabb az itthoni ágyamba kerülnék...
sztem is jó ötlet a vonat!
és az autóval tényleg ez a gáz...
megtudod oldani vonattal?
addig meg beülsz egy taxiba.
Niki, és ha vonattal és taxival mennél? Én úgy tudom, a vonat pl. terhesség alatt jobban ajánlott, mint az autó, mert az autó jobban ráz.
Totál megértem amúgy az aggodalmadat, én legközelebb a lehető legkevesebb embert fogom beavatni abba, hogy mi történik, mert a legtöbben az agyamra mennek a hülyeségeikkel ilyenkor.
Sziasztok! Szeretnék megint kérdezni. Aki "csak" inszemen volt, annak hogy kellett visszamennie a BMC-be? Ugyanis nem emlékszem teljesen, mit mondott a doki. Arra emlékszem, hogy az inszem utáni 17. napon reggel teszteljek, és pisivel együtt menjek be. De arra már nem emlékszem, hogy csak pozitív teszt esetén kell-e bemenni, avagy negatív esetén is (persze, ha nem jön meg)??? (Mert arra határozottan emlékszem, hogy ha megjön közben, akkor is kell egy tesztet csinálni a 2. napon - de ott sem tudom, hogy milyen eredménnyel kellene visszamenni. Ja, és nem akarom indítani a köv.inszemet - gondolom, ez is lényeges infó.)
Inszemnél is csinálnak vérvételből HCG-szint mérést? Vagy csak akkor, ha otthon pozitívat tesztel az ember? Mikor akkor kell bemenni a BMC-be? Köszi előre is a válaszokat!
ezt egy sz--r ügy:-(
nincs valaki ismid aki legalább elhoz? végülis ez a lényegesebb..
Nektek meddig kellett használni?Hallottam olyat,h a 12.hétig.Ez igaz?
Akkor aznap reggel már nem töltöm be a napi adagot,majd megmondják,hogyan tovább.
Kicsit lemaradtam:-(
Látom már válaszoltak is a többiek:-))
Az Agolutint csak 35 felett írják fel.
Nem tudom, de nekem Tanár úr azt mondta, hogy a beültetés előtti este ne használjam.
De a többieknek biztos van ezzel kapcsolatban tapasztalatuk, hogy használd-e vagy sem.
Szia Viki!
28 éves vagyok.Ilyen injekciót nem írtak fel.Egyedül a Crinone Gélt kell használnom.Azt beadagoljam még indulás előtt?
Nagyon köszönöm a válaszodat,és mindenkiét :) Kezdek megnyugodni kicsit :)
Szia!
Nekem tavaly decemberben volt a beültetés (sajnos akkor nem sikerült, de most március 20 körül indulok megint).
Nem kell izgulnod, nem fájdalmas, csak egy kicsit kellemetlen érzés, ami nem tart tovább 15 percnél. Nagyon kedves lesz veled mindenki!
Nekem 2 órát kellett utána feküdni, ami nem sok, mivel a zárójelentésre majd 2 órát vártunk.
Nem tudom, hogy mennyi idős vagy és Agolutin injekciót írtak-e fel Neked, de ha igen akkor azt vidd magaddal, mert a beültetés után segítenek beadni a nővérek!
Sok sikert kívánok!:-) Szorítok Neked(tek)
Viki