Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Szia!
Nekem is IR-m van, de a Szűcs azt mondta, hogy csináljuk az inszemet, de elvileg csak akkor szabad ha az értékeid javulnak. Nekem ma jött meg, és vacilálok, hogy mi legyen...
Sziasztok ,
Így visszaolvasva látom ,hogy nem csak nekem van IR problémám :(. IR problémásoknak is megcsinálják az inszemet vagy először javulni kell az eredmyénynek ?
Zsike
Ez így van,ahogy Nitanita írja) Egyik ismerősömnek egy petesejtje lett,megtermékenyült,és egypetéjű ikrei lettek)))
Semmi sem lehetetlen)
Zsike
Leszíváskor van olyan tüsző,amelyikben nincs petesejt.Ilyenkor ugye az uhn látszódik a tüsző,viszont üres,ezért nem tudják leszívni a petesejtet.
De a 6 az nagyon szép szám!!! Barátnőmnek 7 volt,abból 3 maradt meg,amiből elsőre sikerült a vegyespáros))
Na meg itt van Bunny))) neki is annyi volt))))
Anno a naplódban már gratuláltam, de azért itt is megismétlem :))
Minden jót, és jó egészséges kívánok :)
Na igen, ebben igazad van, hogy mindenki arra esküszik, akinél sikerült neki :)
Igen, már sokkal nyugodtabb vagyok, köszi :))
Bunny: Gratulálok!!! Nagyon szuper!!!
Valóban íme a következő sikertörténet:)))
Bunny
Jajj ez annyira jó)))))
Zavartalan terhességet kívánok neked))
Remélem azért nem fogsz eltűnni,és szépen sorban leíroda tapasztalataid!!
Igen,emlékszem,amikor az ismerős is szült,akkor nagyon meg voltak ijedve a dokik a 3 babától!! De mind bőven 2.5 kg feletti súllyal született,és semmi gond nincs azóta sem velük))
Szegény csajszi a végén alig bírta vinni őket,mert azért ez nagyon sok volt így.És majdnem 39 hetesek voltak,mikor megszülettek!!!
Úgy csodáltam őt is)
Nagy ölelést nektek)))
A héten megyek a 12 hetes uh-ra, akkor tudom majd mondani, mekkorák, de az eddigi uh-n tökéletes méretűek voltak:-) A bmc-ben inkább az embriológusnak kerekedett el a szeme (bent volt az uh-n), Skriba doktornő nem reagálta túl:-) A nőgyógyászom viszont lepattintott és egy másik profot ajánlott, aki tapasztaltabb ilyen téren. Nála még csak 1X jártam...
Az émelygés miatt nem híztam még semmit, bár a pocim meg kerekedik:-))) Most ráadásul valami bacit is elkaptam, ezért még felkelni sem tudtam egy hétig. De mára már javulok, talán visszatér az étvágyam, hogy nőhessenek a picik is:-))
Bunny
Szuper))) Mekkorák most? Hogy érzed magad???
Mesélj))
Hogy fogadta a doki a 3 babát???
Egyik ismerősömnek is 3 van,2 fiú,egy lány,most voltak 4 évesek)))
Jajj))) Jó egészséget nektek))
Már rég nem írtam ide, de gondoltam, most, hogy betöltöttem a 12. hetet (igen-igen:-))) megírom a nagy hírt! Február elején volt a beültetés és a három embrióból mindhárom megtapadt:-) Először ledöbbentünk, de most már nagyon beleéltük magunkat, h nagycsaládosok leszünk:-))
Szóval igenis vannak sikersztorik:-))
Szorítok mindenkinek!
Prezida
Mindenkinek úgyis az lesz a leg-leg,aki babához segíti)))
Remélem most már sokkal nyugodtabb vagy)))
Ölellek)))
Én már nem ajánlok senkit, mert a múltkor is megkaptam, hogy elfogult vagyok :)
Meg káros azokra, akik babáért küzdenek :D
(egyébként Szűcshöz jártam, semmi bajom nem volt vele nekem sem)
Nitanita
Mindenkinek más jön be. Szűcs dokinál is volt egyik ismerősöm,nekik elsőre sikerült.Zekénél is volt egy másik csaj,neki vele sem volt semmi baja.
Mi a Tanár Úrhoz járunk,nekem vele sincs semmi bajom.
Szóval aki neked szimpi,azt válaszd)
Én akinél a másik intézményben voltam,azt mindenki istenítette.Velünk meg úgy kitolt,hogy jajjj.Szóval ez tényleg így van,hogy kinek a pap,kinek a papné....
Ó, nagyon szertném ,ha nem jutnék el a lombikig !!!Prezida jó példa rá, hogy
sikerülhet :) Néha csak azért számolok meg kalkulálok ,mert már kínomban nem tudom mit csináljak :P .
Sziasztok
Inszem előtt állók!! Ne adjátok fel!! Nagyon sok csaj van,akinek elsőre vagy másodikra sikerül!!!! Nem kap a szervezet annyi hormont,mint egy lombiknál.Sokkal kevesebb veszélye van!!! És sikerülhet nagyon hamar is!!!!
Szóval tessék egy kicsit pozitívabb lenni jó??????
Akit uhzni szoktak előtte,az általában nem kap tüszőrepesztőt.Aki kap,annak a hatását pontosan ki lehet számolni.Persze van olyan doki,aki csinál akkor is uht. Bízzatok a dokiban,hogy tudja mit csinál,hisz nem az első babához segíti épp hozzá a párokat!
Kitartást csajok!!! Mindenki babás lesz!!
Szia!
Nem kell rögtön lombikra menni, ha orvosilag nem indokolt.
Én egy jó példa vagyok, márciusban volt az első inszem., és sikerült :))
Én nagyon nem akartam lombikot, pontosabban azokat az iszonyatos hormonadagokat.
Ne azt számolgasd, mikor jutsz túl 5-6 inszem-en, hanem, hogy minél hamarabb sikerüljön :))
Drukkolok!!