Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Nálam mindkét alkalommal úgy volt, hogy UH után egy hét, ezután pedig 3-4 nap múlva hívtak vissza. Első alkalommal volt megfelelő méretű tüszőm, úgyhogy aznap meg is kaptam a tüszőrepesztőt, második alkalommal nem akart elindulni a folyamat, úgyhogy többször kellett visszamennem, de mindig 3-4 napos időközönként.
Én ezen a héten voltam inszemen, és nagyon reménykedem benne, hogy sikerül :)
Köszi a választ,akkor ha jól számoltam akkor az ultrahang után 1hét+2nap a folyamat.Milyen költségekkel jár z injekció és mindenhol ki lehet váltani vagy csak egy megadott gyógyszertárban?
Nálatok hogy áll a babaprojekt?:)
Szia mi nemrég csináltattuk meg az élettársi papírt 20 és 23000 között van a bejegyeztetés érdemes körül nézni,mert nem egységesek az árak!!
Mi ketten mentünk a konzultációra,vuzsgálat nem volt csak megkaptam a beutalókat kellett férfi ldalról spermvizsgált+ vérvétel egy nap időpontot kell kérni a spermavizsgálatra.Női oldalról meg menstru.3. 22.nap homonvizsgálat vérből,vizelet,hüvelyi ultrahang,clamydia, rákszűrés,váladékvizsgálat,ekg,mamma szűrés és mammográfia ultrahang-ide is be kell jelentkezni 1,5 hónapra rá kaptunk időpontot és h még esetleg elküld valahova a doki. Nekünk AMH eredmény is kellett,az 2 hét volt az eredmény.
Sziasztok. Hétfőn megyek harmadik napi vérvételre. Erre ugye nem kell bejelentkezni? Ugyanúgy a recepcióra kell menni? Eredményt meg kell várni? Köszi a segítséget.
Nikica mikor mész a fagyibabákért? :)
Puszi
Csajok!Jó régen jártam erre,de most visszaolvasni is lusta vagyok.Ne hari :)
Örömmel látom,h vannak újak is :)
Lara!Szorítok nagyon :)
Puszi Mindenkinek
Köszönöm csajok! :)
Lenne néhány kérdésem az első alkalommal kapcsolatosan.
Mi nem vagyunk házasok, ezért közjegyzői élettársi szerződést kell csináltatnunk. Tudnátok ajánlani egy közjegyzőt?
Meg semmit nem tudok, hogy hogyan fog zajlani ez az első találkozó. Azt mondták, hogy most elég ha egyedül megyek. Ilyenkor csak megnézik az eddigi leleteimet (régen hiperprolaktinémiát állapítottak meg, de tavaly a tesztoron volt magas), és csak beszélgetünk a teendőkről, vagy meg is vizsgálnak?
Ha megbeszéljük a teendőket, akkor már adnak is vizsgálatkérő lapokat/beutalót vizsgálatokra/vérvételre?
őőőő, bocsi, hogy hosszú lett... "picit" asszem túlpörögtem.
Roszika
Üdv itt! Remélem hamarosan szurkolhatunk nektek is!!!
Sziasztok!
A jövő héten megyek az első vizsgálatra, ezért elkezdtem olvasni ezt a fórumot, hogy okosodjak. De nem csak okosodtam... a sok támogatás, amit itt nyújtotok egymásnak... huhhh, sokszor bekönnyeztem!
Lara, szurkolok nagyon!
Lara
Szuper))))
Mennek a drukkok,üzenem a kis Szedreknek,hogy kapaszkodjanak rendesen anyuciba))))
Bebe
Erre szerintem nem fogja azt mondani,hogy várj.Nekem ennél sokkal gázabb értékeim voltak,adott rá gyógyszert(mercformin XR-t) és mehettem volna ehgy hónap múlva.Én magánúton inkább elmentem egy endokrinológushoz,ő meg lecserélte erősebbre a gyógyszert és várni kellett.Nekem 4 hónap alatt javultak szépen az értékeim,és így mehettünk volna.
A te döntésed,hogy keresel egy endos dokit,vagy mész így tovább és próbálkozol.
Akárhogy döntessz,szorítunk!!!!!
Bunny beállnék a gratulálók sorába :) !!!
Lara ,látom ma vagy a nagy nap ,szorítok nektek !!!
Zoé, hogy döntöttél végül is ? Bevállaltad? Ez lenne az 1. inszemed ?
Hajna nem is tudtam ,hogy a hormonok is bekeverhetnek az IR-nél .Eddig clostilbegyt-et szedtem ,de lehet ennél nem volt ilyen .
Gondolom inszemnél másfajta hormonokat adtak .
Nekem az ins.0 perc:11,12
ins 120.perc :47.16 ,
Gluc. 0p :4.65 Gluc. 120p :5.85 .
Hát akkor ez elég necces :( remélem kedden KOncz tanár úr,fog mondani valami jót is .
Ebből kiindulva arra gondolok , hogy találkozunk pár hónap múlva ha javultak az eredményei.
Szép Napot Nekek !
Bunny,óriási gratula!!!Jaj nagyon örülök,jó egészséget nektek.
Mindenkinek szép estét :)
Lara
Debrecenben is mindenkinek 3 at ajánlanak!!! Több az esélyed rá,hogy megtapadnak,mintha csak egyet kapsz vissza.
Drukkolok)))))
Remélem a kis lusta is beindul még))))
Szia! Ha kaptál időpontot akkor tuti lesznek! :)
Nyugi biztos minden rendben lesz! drukkolok!!!