Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Szia. Nekem most jött meg az eredmény egy hete, 2.95 ng/ml, a harmadik lombik előtt,az előzőeknél alacsonyabb volt 😃
Sziasztok. Kinek milyen a volt a AMH értéke stimuláció előtt. Mielőtt elkezdik van újabb vérvétel, vagy csak sima vizsgálat?
A szombati beültetések ügyeletes rendszerben zajlanak?
Én sose adtam hála pénzt. En azzal "tudtam ezt le" hogy mindig magánrendelésre jártam megbeszélésre. Ez alt. lombikonkent 1-2x magánrendelést jelentett. Aztán gondoltam ha összejön adok. 6ra sikerült is de akkorra má olyan meggyötörtek voltunk és elhinni is kb csak akkor tudtuk mikor meg is született hogy ez az egész el is maradt. Tavaly újra mentem lombikra tesóért ami nem sikerült de semmi neheztelés fura nézés, másként kezelés nem volt bennük csak mert nem adtam. Én nem ereztem sose hátrányát annak hogy ott helyben nem pakolok a zsebükbe.
Konc tanár úr peldául mindig Kanyó doktornővel dolgozik össze. Persze ha ő épp nincs akkor más biológus foglalkozik a kis sejtekkel😉
Nekem mindig csak a leszivas napjan, de nem ismerem oket nev szerint, a zarojelentesbol tudom, hogy ki volt es arcrol kesobb megismerem.
Talan az orvos szeret XY-nal dolgozni, bar ez se mindig igaz, ha epp szabadsagon van, akkor mas biologus lesz aznap helyette es mas foglalkozik a sejtjeiddel. Nekem az a tapasztalatom, hogy mindegyik nagyon kedves es erthetoen magyaraznak, valamint mindent megtesznek azert, hogy sikerrel jarj.
Ezert adnek ugyanannyi halapenzt neki is, mint az orvosnak.
Sziasztok!
Tudtok esetleg valami infot Dr Szabadosro?A neten semmit nem talalok rola.koszi elore is !
Az első leszíváskor adtunk a biológusnak és a dokinak is. A dokiét nem akartuk olyan feltűnően az asszisztense miatt, ezért egy üveg bor mellé tettük a borítékot. Meg se nézte... Megfogadtam, legközelebb csak akkor ha valami sikert is elérünk.
És előszeretettel elfelejtik, habár megbeszéled a magánrendelésen... :S
Sziasztok. Ennyit az én szerencsémről, úgy volt hogy a héten kezdjük a stimut, természetesen nem jött meg. Hétfőig várunk utána hívom Zeke dokit hogy mi legyen. KB 40x telefonáltam mire felvették :) Szebb napot Nektek!
Az, hogy személy szerint ki a biológusod, mikor derül ki?
Az embryioglue jó és hasznos dolog csak a BMC-ben nem igazán szeretik, mert a beültetés azzal kicsit "macerásabb".
Külföldi oldalakon érdemes utánanézni.
Linda
Kenyes kerdes es mindenki csak viragnyelven beszel ilyenkor.
En nem adtam soha, ha sikeres lesz, a 12. het utan fogok adni 50-50 ezret boritekban, gyorsan "koszonom a munkajat" es mar ott sem vagyok :).
150-200e korul vannak a szurik (3 havi progeszteronnal egyutt). En embrioragasztora nem koltenek, a biologusok sajat bevallasuk szerint is felesleges :(. Inkabb csak "lelki megnyugvas, hogy megtettem erte ezt is", de nem tapad jobban az embrio...
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni tőletek szoktak-e beültetés kor hálapénzt adni az orvosnak és/vagy a biológusnak?
Szia ;)
Nekünk az első, csak a gyógyszer 130, embryo glue 20 ezer, a második 160 + 20 ezer.
Jesszus, akkor ez igencsak több mint amiket eddig olvastam.
80-120 közöttre gondoltam...
Emlékeim szerint 150-200 ezer Ft-ból jött ki, ebből a prolutex volt a legdrágább, mert arra nincs annyi támogatás.
Én úgy döntöttem, hogy első körben semmiféleképpen nem fogok fizetni senkinek. Aztán majd meglátjuk.
Nekem is lenne egy kérdésem.
Hogy akiknek egyébként nem volt, vagy nincs eü.gondja, rendben van a peteérés, és a hormonok is, azoknak egy lombik mennyibe került?
Gondolok itt a szurikra, gyógyszerekre, majd a progira meg ilyenek.
Csak hogy ha esetleg tényleg májusi lombikunk lesz (ahogy a fejemben él 😀), akkor hogyan kalkuláljunk.
Köszi csajok előre is😘
5 orvos van, mindenkinek másról van tapasztalata. Konc a legrégebbi motoros, ő az intézetvezető, 70 körüli, aztán Zeke, ő olyan 50-es lehet, Szentiványi és Szűcs 40-hez közelítenek, Szabados pedig a legfrissebb orvos, 30-as.
Pénzt nem kérnek, egyénileg döntöd el, hogy adsz-e. Ha az orvos magánrendelésére mész, azzal valamennyire gyorsíthatod a folyamatot.
Sziasztok! A BMC-ben keresek megbízható orvos kinek mi a tapasztala, vélemènye? Ha jól tudom tb-re működik a lombik program, de gondolom itt is adni kell valamennyit. Tudna valaki kb árakat írni, mégis mennyit szokás adni vagy mennyit kérnek egy megbeszélésnél, vizsgálatnàl illetve a lombiknàl a 2 beavatkozásra ?Köszönöm a válaszokat ☺️
Én szorongos tipus vagyok és az 5 stimuláció alatt az össz mellékhatás a puffadás ami pici vol és fejfájás. Semmi más pedig tartottam tőle hogy megborulok.
Köszönöm szépen a segítséged. Minden jót kívánok.
Ez jó hír😊Akkor meg is tudod kérdezni tőle.
Ezt orvosa válogatja ki hogy csinálja.
Van orvos aki egyszer csinálja, de van aki kétszer a stimulációt megelőző ciklusban.
Nekem egyszer csinálták, de az biopsziával történt és az picit más.
Dr Zeke el fogja mondani ő hogy fogja megcsinálni.
Sok sikert!
Linda
Köszönöm. Pont Zeke az orvosom. 😃 Akkor konzultálok vele erről mindenképp. De ezt csak egyszer kell megcsináltatni? Nemtudod?
Szia,
Nekem dr Zeke mondta, hogy ő javasolja, mert jó hatása van.
Végül nem csinálta meg, mert a mi utunk másfelé vezetett, de legalább ő tudott róla sőt magától javasolta.
Hátha ez az infó segit.
A stimulációt megelőző hónap 2.felében jó méhkarcolást végeztetni és semmiféle életkor és egyéb kritérium nincs tudtommal.
Linda
Sziasztok.
Csinált már valakinek BMC-s orvos méhkarcolást? Ha igen ki? Illetve ezt én magam is kérhetem elvégeztetni? 2 sikertelen lombik után? Vagy valamihez kötve van?!( Életkor .stb...) Köszi
Az első kontrollnál nekem nem volt, de a másodiknál már igen.
Szerintem mikor benne vagy már nem annyira vészes, mint mikor még elképzelni sem tudod, mi vár rád... Természetes, hogy izgulsz, de a végeredmény kárpótolni fog. :)
Sziasztok, ma kezdtem a stimut. meriofert reggel,fostimon este. Meglepődtem,mert előzőleg mindent reggel kellett szúrni, kivéve az ovirettet a végén ugye.. hétfőn kell mennem legközelebb. Nem emlékszem már, lesz vérvétel stimuláció alatt?
További ajánlott fórumok: