Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Tündér vagy! Köszönöm.
Teljes szívemből kívánom, hogy kövess engem.
Akkor lehet, hogy nem csak sima átjárhatóságid lesz hanem laparoszkópos?
Én sem hallottam még, hogy a másik kétféle módszernél altatnának.
Annyira nem vészes,de érzékeny. Azért mégis csak egy műtét.
Nekem az volt rossz,hogy mikor felébredtem,rögtön felakartam ülni...nah...az nem volt jó.
De tényleg függ attól,hogy kinek-mennyire magas a fájdalom küszöbe.
Édesem!!!
Itt is gratula::::DDDD!!!
Figyelj, a DNS fragmentációt mindenképpen nézessétek meg. Nekünk a 3. lombik után derült ki, hogy esély se volt a sikerre, mert 45% feletti fragmentáltságnál az ICSI se segít.
Sajnos a lombik nem választás kérdése, mert ha a spermiumok lassúak is, akkor esélytelen az inszemináció, hiszen hiába a rásegítés, célba is kell érniük.
Mindenki fél tőle, mert azért valljuk be, nagyon is megterheli a testet, a lelki részéről nem is beszélve. Azt neked kell érezned, hogy meddig mennél el a babáért.
Nálunk egyből lombikot mondott az én dokim is, férj andrológusa is, konzira meg febr.végén megyek a bmc be.
Ha olyan rossz, akkor nem szarakodnak inszemekkel.
És vannak más speckó esetek is, mikor nem húzzák az időt, és eltekintenek a 6 inszemtől.
Nekem most volt.
Ez csak annyi a leleteiddel elmész, egy-két föorvos megnézi a leletedet, nekem volt egy hasi UH is, majd megkaptam az Áment a műtétre, a fődoki elmondta ezt, hogy oké, mehet a dolog, és akkor a saját dokimmal megbeszéltük az időpontot,és a teendőimet.
- labor
- EKG
- altató orvos (hozzá már vinned kell az eredményeket)
Nekem lesz méhtükrözés, hasüregi vizsgálat és átjárhatósági. Másnap mehetek majd haza, de a dokim azt mondta hogy csak kísérővel, és azon a héten ha lehet ne dolgozzak. De legalább 4 napot maradjak itthon. Én inkább egész héten maradok, biztos ami biztos.
Ha csak simán átjárhatósági, akkor lehet hogy tudsz majd dolgozni hazamenetel utáni napon. De ezt majd a dokidtól kérdezd meg.
Na,Drágáim!!!
A műtő kifestve és nagyon szép lett...:D
7petesejt,holnap teló:)ma pihenés...
Szia!
Nekem laparoszkópos átjárhatósági volt,és sikerült TB-re elintézni. Nem került 1 Ft-ba sem.
A katéter felhelyezése volt talán a legkellemetlenebb,de nem fájt ,-altattak,és másnap reggel jöhettem haza.
Nekem volt ilyen műtét előtt a SOTE-n szokták. Csak annyi, hogy a dokid bemutatja az esetedet egy profnak, vagy docensnek aki jóvá hagyja a beavatkozást. Vmi miatt ott csak így lehet műtétre menni. Gondolom akkor az átjárhatóságira is ez vonatkozik. Műtéti időpontot ott adtak is volna, ha nem rohan a dokim műtőbe. Így utólag nézett időpontot és telefonon egyeztettünk.
Nekem HyCoSy-m volt, UH-os átjárhatósági. Jobb mert nem kap a petefészked röntgen sugárzást. Erős menstruációs fájdalmat okozott, nagyon féltem, utólag azt mondom kár volt. Nem kellemes, de simán túlélhető. Aznap délután már dolgoztam. Viszont a HyCoSy-t nem finanszírozza a TB, neked kell kifizetni.
A nőgyógyászod meg kell mutasson a főorvosnak, ami annyit tesz, hogy a főorvos is megvizsgál. Ezután megbeszélitek a HSG időpontját (ami ciklusfüggő).
Kibírható, nekem a katéter felhelyezése fájt, a többi csak feszítő érzés.
Hát ha nem sajnálod rá a pénzt, akkor inkább menj el magánba HyCoSyra, kevésbé fájdalmas mint a HSG. Lehet, én speciális eset voltam, mert hátrahajló méhem van, de nekem iszonyatosan fájt. Ha tudtam volna, hogy ennyire rossz, inkább kifizettem volna rá akkoriban 60 ezer Ft-ot. Valakinek meg se kottyan, szóval biztosan függ a fájdalomküszöbödtől is.
Erről a főorvosi bemutatásról még nem hallottam, mondjuk nekem Konc az orvosom, de Szentiványi csinálta az átjárhatóságit.
Amúgy mi annyira rossz a párod értékeiben? Akkor nem csinálnak 6 inszeminációt, ha az első alkalommal látszik, hogy a szar seprmakép miatt esélytelen lenne. Nálunk legalábbis így volt, egyből lombikra mentünk.
Csak nálam vizsgálták..
Köszi elkezdem akkor azt szedni
Kezdj el rá folátot szedni.
Csak téged vizsgáltak vagy a férjednél is megcsinálták ezt a vizsgálatot?