Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Igen, szoktam :)
Egy lett és talán az is elég nekik :)
Teljesen igaza van.2 tüsző miatt nem érdemes.Természetes,hogy izgulsz,de mire nagyon megijednél már közlik is,hogy vége:)
Amúgy ezek csak számok.Ne feledd,1 gyerekhez 1 kell:D
2 tüszőből lehet 2 jó minőségű petesejt, 2 szépen osztódó embrió.Van akinek sok petesejtet szívnak le,de megtermékenyítés után nem úgy halad a sejtosztódás,ahogy kéne.Szóval fel a fejjel,szorítok neked :)))
Szia!
Nekem is a dokim mondta, hogy ne altatásban legyen mert sajnos csak 2 tüszőm lett.
Szia!
Nekem a doki javasolta,hogy ne aludjak.Kevés petesejtem volt.Szerintem simán kibírható.Inkább tompa,nem éles fájdalom.Kapsz fajdalomcsillapítót,nyugibogyót.Nekem szóltak közben,hogy kitartás,mindjárt vége.Én úgy éreztem utána,hogy felesleges lett volna ezért aludnom.Pár perc volt az egész.Nyílván más,ha valakinek sok petesejtje van.
Szerintem nálam jobban nem parázol :D ;)
Szerencsére jól hatott a "koktél", (nyugtatót és fájdalomcsillapítót adnak előtte. Amire fel van szíjjazva a lábad, na annak a csövébe jól lehet kapaszkodni. :) amennyire féltem, annyira nem fájt. Eléggé kellemetlen volt inkább. Addigra a koktél keveredett az adrenalinnal és vigyorogva sétáltam ki. Nemrég volt a második, ennek ellenére jobban féltem mint az elsőnél :D itt már az utolsó 2 tüszőnél felszisszentem hangosan, hogy elég lesz már :) na az kicsit fájt. Most több is volt néggyel. De megint vigyorogtam. És nagyon jófejek a műtőben, veszik ha humorizálsz :)
Nyugi, nem annyira gáz. Tényleg ne aggódj, megér annyit hogy több petesejted legyen :)
Szia
Nekem volt másnál. Ébren.
Sziasztok!
Valakinek mostanság volt petesejt leszívása ébren Szabados doktornál?
Nekem nem is mondták hogy kezdjem előbb. Beültetés másnapján kezdtem.
11 napon.
Köszi az infót :)
Én nem merek úgy nyúlkálni, de ami a nyílásnál van én is kimosom.
Az törvényszerű hogy ha sikerül sok folyás lesz?
Én a beültetés utáni estétől. Erre tisztán emlékszem :)
Én most 3 naposakat kaptam, legutóbbi 5 naposak nem maradtak bent :(
En is este toltam, raadasul a beultetes estejetol (5 naposakkal), nem a leszivastol. Nekem igy mondta az orvosom.
Bocsi, remelem nem zavarok ossze senkit, ez is egy verzio.
Elvileg ugye beültetéskor kimossák. Aztán utána ha nagyon összegyűlik doki ki tudja szedni de én ezt nem akartam igy inkább magamnak szigoruan tusoláskor levágott körmökkel tiszta kézzel,nagyon óvatosan kiszedtem 3-4 naponta. Ezt mindenki maga döntse el hogy ott mer nyulkálni vagy sem. De hat a férj is jár arra es az sem steril...szóval...ki tudja.
Aztán ha nem sikerült és megjött azzal kitisztult. Amikor meg sikerült akkor meg annyira sok folyásom lett hogy azzal kimosódott és nem állt össze.
Bocsi a részletekért de masképp nem tudom leírni.
Sztem reggel azért jobb mert kevésbé csomósodik be a vivőanyag a hüvelybe. Este teszed fel akkor ugye utana mar fekszik az ember általában. De van akinek igy se úgy se csomósodik össze.
A lényeg a napi mennyiség meglegyen.
Igen? Köszi :)
Nem tudom miért emlékszem estére...