Nem tudom miért emlékszem rosszul, de eddig, öt napon át, én este küldtem be a Crinone gélt... A papírján is reggel van. Remélem nem nagy gáz, majd ma átállok délre, holnap meg már reggel :/
Leszívás utáni naptól kell használni. Beültetés reggelén vizsont ne tegyél fel ujabbat mert úgyis "kimossák" a hüvelyt. Én nekem igy rémlenek a dolgok.
Válaszként erre:36482-Dulche!Bocsi,hogy csak most írok.Hétfőn voltam a dokinál és elkezdtük a stimulálást.Kaptam kétféle hasfal injekciót.Pénteken megyek megint.
Ha nagyon mennél akkor 3 napnál korábban semmiképp szerintem. Leszívas után 14 nappal kb. 100 körül ha van a HcG ami 2 naponta dulpázódik vagyis ezelőtt 2 nappal 50 fele jár, előtte nap meg még kevesebb es ez egy időben jól beágyazoďó ( mert vannak lassabban beindulók) embrió esetén. Én is sok lombikon túl vagyok es tudom milyen nehéz kivarni. Én ezt tesztekkel oldottam meg. Ott is szepen látszik ha erősödik az a csík.😉 En a hivatalos vv után mentem 2 naponta vvre hogy tuti szepen nő-e a hcg.
Nekünk ez lenne a harmadik.Remélem tudunk kezdeni,mert a barnázás miatt eléggé elbizonytalanodtam,hogy most akkor hányadik napnál is tartok.Veseproblémáim miatt már így is kimaradt 2 ciklus.