Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Igen.
Vagyis mellete élünk 😊
Szia! Én - ha a mensim nem kavar be - jövő héten kezdem a stimulációt, szintén dr. Zekénél. Ez lesz a második. Nálunk a férjem oldalán van a gond, azoospermia. Herebiopszia műtét lesz megint a leszívás napjához időzítve, hogy a hereszövet fagyasztás/felengedés nélkül próbálhassuk a megtermékenyítést..
Az első műtét mintáit sajnos mind elhasználták, akkor 3 babót kaptam vissza 3 naposan, sajnos nem maradtak meg. De a kezdeti diagnózishoz képest ez is maga volt a csoda. Férjem hormon és vitaminkúrán van, az eredményei alapján bizakodik az ő orvosa is. Meglátjuk...
Nagyon sok sikert neked! :)
A BMCből kerül át az Istenheygibe?
Ezt hogy-kivel beszélted meg?
Hogy működik?
Van genetikai oka a vizsgálatnak?
Bocs a sok kérdésért...jöhet privátban is:)
Nem csak 5napos embriókat néznek?
És az ár???
Nagyon sok sikert!!!!
Gyere folyamatosan a hírekkel!!:)
Sziasztok. Jöttem megosztani veletek az "örömhírt", ha minden jól megy akkor jövő héten kezdjük a 4. lombikot újult erővel, ezennel új orvosunkkal dr. Zekével :)
Múlt héten voltunk nála a friss eredményekkel, mindent rendben talált. Nagyon bízunk a doktorban és a PGD-ben hátha meghozza a sikert és tényleg ez volt az eddigi sikertelenségeink oka. Ki az aki esetleg mostanában fog kezdeni? :)
Szia!
Fehérvári vagy egyébként is?
Sziasztok!
Több kérdésem lenne :-)
Az első és legfontosabb talán, hogy PGD-t csináltak már valakinek közületek?
A második: 45 éves leszek áprilisba , szóba állnak még velem ha tesót szeretnénk? A Kaaliból elhajtottak :-(
Rövidenen: 7 lombikunk volt, van egy egészséges lányom aki 9 éves, tesót szeretnénk de spontán nem jött össze sajnos. Nekem van egy veleszületett kiegyensúlyozott transzlokációm, ezért kell a pgd.
Kezdetnek ennyi talán, köszönöm a segítséget.
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni. Tavaly februárba volt méhenkívüli terheségem. Békéscsabán megmütőttek s nem vették ki a petevezetőmet plasztikázták. Akkor derült ki hogy kétszarvú méhem van. Csabán azt mondták semmi teendő. Gyulán a kórházba dolgozok ott megnéztek s tovább küldtek Molnár profeszorhoz. Nagyon kedves korrekt doki. Az átjárhatósági vizsgálat elég rossz lett. Lombikot javasolt. A jobb oldali méhembe. Kérdeztem hogy hova azt mondta hogy János kórház. Felhívtam időpont kérés. Szentiványihoz kerültem.. Igazából semmit nem mondott csak azt hogy nézzen meg egy nőgyógyász Hajdina Adrien. Arról elfelejtette szólni h magán klinika de mindegy kifizettük. Nagyon lelkiismeretes volt. Másnap átt is jött beszélni a doktor úrral de azt mondták hogy egyedi elbirálás kellene hogy az inszeminációt ki hagyjuk de a Tanár úr nem fog rá bolintani.
Értem hogy én nem fizettem a dokinak még de akkor nem kell tájékoztatni? Vagy várjak amíg nem lehet?
Azt mondták hogy van egy cystam ami ha megjön elmulik ha nem akkor jó lenne mert akkor kiveszik azt meg a petevezetőmet. Esetleg valaki valamit tudna mondani?
Köszönöm s elnézést hogy ilyen hosszúra sikeredett a bejegyzés
Dr.Kovács Miklós, fiatal,lelkes doki. Nagyon megbízom benne.
Ha nem ajánlják őt, akkor azt se tudom, hogy létezik, ugyanis nincs magán rendelése.
Neki köszönhetem, hogy fél év alatt kiderült minden, ami a sikertelenség oka, és haladunk szépen előre. És egy fillér nélkül. Segít abban,hogy a lombikra is felkészüljek,Mindig van egy két kedves szava.
Néha megölelném, és megköszönném, de még nem mertem 😆
Szia,
megkérdezhetem, hogy Téged hol fognak műteni?
A sima hsg más.
Ilyen kórházas, altatós mütétnél van főorvosi bemutatás. És mivel Niki0308 is ezt írta, hogy főorvosi bemutatása lesz,így az biztos hogy kismütétes szitu.
Nekem ezen belül lesz méhtükrözés, petevezeték átjárhatosági és hasüregi vizsgálat, ahol felfújják az egész hasam, és megnézik hogy.minden rendben van e a kismedencében és úgy egyébként.
A főorvosi bemutatás csak maga az hogy megnézik a lelteid és rámondják az áment a műtétre.
Itt senki nem vizsgál meg.
Aztán ha megvan az ámen, akkor a dokiddal megbeszéled a műtét időpontját.
Vagy a födokival, mindegy. Aztán megkapod a papírkád, és a beutalót, amivel kell menni majd vérvételre és ekg ra, meg altató orvoshoz.
Szóval menj csak nyugodtan a főorvosi bemutatásra.
Annyi, hogy az időpontot úgy válaszd hogy ciklus közepére, hogy tuti ne legyen vérzésed.
Engem most hétfőn műteni, szóval kérdezz nyugodtan 😊