Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Járható út!:)
Megkérdezik,hogy mire kéred...autóra azt'jónapot:)
Egyébként azt lehet csinálni, hogy mi mondjuk mikor hogy járnánk fel (kocsi, vonat, busz), és csak benzinre töltenénk a papirt minden alkalomkor?
Tök mindegy, mert árba majd csak ugyan annyi, és nem kellene két vagy három féle papír.
Pont elég az a paksaméta amivel járkálok 😐
És minden vizsgálati alkalommal lepecsételteted az orvossal ill. a hosszú bélyegző is legyen rajta... bármelyik hiányzik.. sajnos visszadobják - erre nagyon kell figyelni.
Mindenkinek mielőbbi gyermekáldást kívánok!
Odaállsz a recihez,majd kérsz útiköltségpapírt.
Kiállítják a nevedre,alá kell íratni a dokival és a hosszúpecsét legyen rajta.
Én 100kmről járok autóval és 3990ft-ot kaptam eddig/alkalom.A múlthéten adtam le a papírt,majd referálok,hogy mennyi az annyi:)
Tulképp ennyi...
Tesztelek szorgalmasan...és igen,halványodnak...remélem a 7-8.napon már ismét erősödni fog:)
Egyébként a reggeli nyitáskor van tumultus,de aztán a bejelentkezés után megy minden simán.Ha a magánban megbeszéltétek a dolgokat,flottul megy minden és ott kell fizetni:)
Hát látod, biztos besokallt :(
Kíváncsi leszek , milyen az élet az államiakban. Készüljek rá, hogy meg kell tömni minden zsebet? 😂
Tudod, én kézben tartok mindent. Kicsit sokkolt ez a hír tegnap este, de már azon kattogok, hogy tudok 5 hét alatt előteremteni ennyi leletet.
Te hogy érzed magad? Halványodnak már a tesztek? Remélem már ezerrel megtapadtsk a picikék 😍
Szúcs mgaas vékony.
Kérsz időpontot a magánrendelésére,mondod,hogy a BMC-ből vagy,bediktálod a kórlapszámodat és onnantól mindent meg tudsz vele beszélni a rendelésen.Az időpontokat vele megbeszéled,a BMC-be már nem kell telózni.)
Köszi:)jó lesz az...D
Akkor ha úgy van nem is kérek köv. időpontot.
Ha megyek az új doki magánrendelésére,ő ad majd a bmc-be? Vagy a magánrendelés után hívjam fel majd a bmc-t és már az új dokihoz kérjem az időpontot?
Szűcs a magas vékony ugye? Nem nagyon ismerem ki kicsida,melyiket ajánlanátok a legjobban?
A 10.nap korán van,pláne du.pisiből...
Én az ET+1 naptól csinálom a teszteket,de ez egy "tanulmány"része,hogy a HCG tüszőrepesztő miként ürül a szervezetből...
Szerda reggeli pisiteszt a mérvadó:)ne kenődj el...nincs veszve semmi...:D!
Nahát-nahát...A Kaáli prof.elveszti a "sztár" dokiját...hmm...
Igen,azért jól működik az államiban is a dolog,ha kézbe veszed a dolgokat:)rajta vagy és /3-da a kiadás.Utiktg-et is térít,azért az nagy segítség(100km-4000ft/al./.
Hajrá:)
Alig várom az első konzit :D
És alig várom a lombikot, még ha maga az egész eljáráshoz nem vagyok felnőve, vagy hogy is mondjam, nem vagyok felkészülve lelkileg, mégis annyira szeretnék kisbabát, hogy nagyon várom a végét.
Ez pedig, hogy ha megvan minden akkor a következő ciklusban indulhat is a stimu, háááát felemelő és egyben félelmetes. Akkor lehet már tavasz végén, vagy nyár elején sorra is kerül.
Köszi Móni 😘
Képzeld, Krizsa felmondott a Kaáliban, április 1-től nincs :(
Most beszéltem vele...
így tesóprojektre marad az állami, túl sok pénzt beletoltunk már eddig is.
Holnap van időpontom UH-ra Szentiványihoz. Ha ismét nem találom szimpatikusnak,akkor simán bejelentkezek pl Szűcs magánrendelésére és utána hozzá kapok majd időpontot legközelebb?
Pl nem adott 23. napi vv-re beutalót. Kérdeztem a recepción és azt mondták nincs felírva.. de miért??
Holnap pont 23. napon leszek,úgyhogy majd ártatlanul rákérdezek és közlöm,h most tudok is menni :D
Szia!!!!!
1.,Bejelentkezel a recepción és általában dr.Szabadoshoz kerülnek az újak vagy ha van kiszemelted,akkor hozzá.Kb.3-5héten belül kapsz időpontot.Ami érvényes eredmény,nem ismétlik,de találnak olyat,ami nincs...
2.,Kinézel magadnak egy dr.
Dr.Konc
Dr.Zeke
Dr.Szűcs
Dr.Szentiványi
Dr.Szabados
Köztük lehet válogatni.Mindenkinek van magánja,kivétel dr.Szabados.A magánrendelésre bejelentkezel,ott elmondod,mi a szitu,annak tükrében lesz folytatás.
Ha meg vannak az eredmények,a kövi ciklusban mehet a lombik:)
Dokikról:
Minden doktor érti a dolgát,főleg az idősebbek(Konc,Zeke Szűcs)én Szentiványihoz személy szerint nem mennék...(de ezt tudod).
Szabados dr. fiatal,de jó doki lesz:)
Sziasztok!
Valaki le tudná nekem röviden írni, hogy a BMC-ben mi a lombik menete?
Sanszos, hogy Intézetet váltanék.
Én választok vajon orvost? Kihez érdemes menni? Kb. mennyit kell várni az első konzultációra? Utána pörögnek a dolgok, van itt is várólista? Érdemes már az elején vinni a friss leleteket?
Köszönöm ha válaszoltok
Sajna ebben nincs tapasztalatom.
Esetlen van itt a hoxán donoros fórum,ott a csajok szívesen elmondanak mindent:)
Sok sikert:)