Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Szia Lara!
A gonapeptyltől én is igen émelyegtem.Ne izgulj:)A másik kérdésedre nem tudom a választ.Szép hétvégét!
Szerintem nincs pár aki ezt könnyen viseli, kisebb-nagyobb megingások mindenhol vannak szerintem. Néha elgondolkozok rajta, hogy vajon ránk miért mérte ezt a sors, nekünk miért kell küzdeni, másoknak miért nem? Aztán néha azt hiszem, hogy ezért, mert ettől is erősebbek, kitartóbbak leszünk.
Örülök Nektek, és reméljük mielőbb sikerül összehozni a kis trónörököst Nektek is! :)
Ne foglalkozz vele. Jó, hogy elmentél. Ez őskori felfogás, hogy csak akkor lehet IR-ed ha PCO-s vagy. Inkább legyen megnézve, minthogy emiatt ne sikerüljön!!!
Én se hallottam még Jónás dokiról. Lehet a dokinő helyett jött?
Szerintem jó hír, hogyha ez nemsikerül mehet a lombik. De úgyis fog!!!:)
Bizony ez nagyon nem könnyű. A férfiak szerintem amúgy is nehezebben viselik. Komolyan mondom én "örülök", hogy nálunk mindkettőnkkel baj van. Na ez így hülyén hangzik, de remélem értitek! :)
Mit takar ez a kariotípus meghatározás? Abból mi derülhet ki?
Szurkolok Nektek, hogy minden a lehető legjobban menjen!!!:)
Korodim
Küldöm a peteérlelő drukkokat!!!
Sziasztok!
Ma voltam Szűcs dokinál, de sajnos nincsenek túl jó hírek. Azt mondta, hogy a tüszőképem jó, de a hormonszintem nagyon alacsony. Írt még fel gyógyszert, GONAL-F 300-at, 2 MENOPUR-t és még 2 CETROTIDE-ot. Ezeket kiváltottam (33.000,-) és ezeket még a hétvégén be kell adni. Aztán hétfőn újabb VV és UH. Talán szerdán leszívás.
Almafa
Ne azért várj,mert én is,hanem azért,mert tényleg így gondolod.
Van olyan ismerősöm,akinek 13 év után sikerült,remélem azért nekünk meg itt mindenkinek hamarosan sikerül,nem kell annyit várni))
Icu
Pihenj sokat!!
Szép napot mindenkinek!!
Szia Riett!
Köszönöm, egész jól.Ma sokat pihentem,tényleg sokat számít.Kicsi hasszurka van.30-án megyek UH-ra.Örülök,hogy nálatok is elindult a menet :)
Ki az a Jónás doki???? Soha nem hallottam róla.
A leszúrással ne foglalkozz, előfordul. Hány inszemetek volt már,hogy a lombikot javasoják?
Szia
Igen kedden lesz az inszem, Újváry doki csinálja majd, az elsőt is ő csinálta...csak sajnos nem jött össze. A Szűcs dokinál voltam, tök normális volt,pedig nem az ő betege vagyok. Úgyhogy kedden megint irány budapest. Egész életemben nem jártam ennyit pestre mint most. :-)
Icu hogy vagy,minden rendben,mikor tudod mg a tutit?
Sika neked hogy sikerült a mai nap? Jövőhéten inszem?
Szia Riett!
Ez nagyon jó, hogy leírtad, én sem tudtam és szeptemberben ez vár rám is. Szept. 3.-tól...:)
Pancsi! Úgy tűnik egy csónakban evezünk.
Kata
Nekem 3-4 napot késett tőle, az is normális, sokunknál volt ilyen, szóval ha így lenne se aggódj! :)
De az is lehet, hogy időre jön!
De izgi, drukkolok! :)
Tudom mennyire nehéz, és várni a legeslegrosszabb. Az IR miatt én is 10 hónapja vagyok parkolópályán, szóval tökéletesen megértelek. Most úgy néz ki szeptemberben mehetünk újra. :)
Inkább pár hónap (ilyenkor nyáron úgyis jobban telik!) még és utána nyugodt lelkiismerettel tudtok menni, hogy mindent megtettetek a sikerért!
Drukkolok! :)
Szia!
Nekem úgy mondta a Doki,akkor fog megjönni amikor amúgy is kéne(naptár szerint)így is volt.:)Szép napot!
Sziasztok!
Ma kezdem el a Gonapeptyl-t, tudja valaki, hogy kb. hányadik napon számítsak a mensesre?
Kanyó doktornő 08.03.-ra hívott be uh-ra.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Drága Bogica,Csincsi,Riett,Hajna!
SOK NAGY ÖLELÉS NEKTEK!!!:):):)
Almafa
Krumpliból nekem a diétás cuccban úgy van írva,hogy max 1x egy héten,akkor is max 20 dkg mennyiségben.Inkább durum tészta vagy basmati,jázmin vagy barna rizs köretnek.Vagy nagyon jó a bulgur is.
Görögdinnye,szőlő,banán NEM.
A többi gyümölcs elvileg jó,de kis mennyiségben csak.
Krumpliból is inkább a sült vagy a petrezselymes.
Püré nem,mert az nagyon hamar felszívódik.