Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Almafa
Hallgass Csincsire!! Igaza van! Én is várnék a helyedben,mint egy lombikot úgy ellőni,hogy vagy sikerül vagy nem... Az MM ben tudnak valamit!!!
Én is mehettem volna a doki szerint,a doktornő meg várakozásra intett. Inkább vártam.
De nektek kell eldönteni,hogyan tovább.
Visszakerestem az eredményeid, szerintem ez nem túl vészes IR, de az MM-es orvosok nagyon jók, én a helyedben hallgatnék rájuk.
Belelestem a naplódba is. Hát nagyon sok krumplit eszel, én úgy tudom a krumpli csak ritkán mehet, püré formában meg abszolút nem! Rántott cuccokból is sok van, bár ha ezek nekünk való liszttel és tk. morzsával panírozottak akkor oké. A görögdinnye, amiből szintén nagyon sokat eszel, az sem jó. Ennyiszer pláne. Néha-néha belefér, de gondolj bele, semmi más, csak víz és cukor. Semmi savassága nincs ami lassíthatná a felszívódását. Nem akarok kötekedni vagy megbántani, de van mit kozmetikázni a kajálásodon. :) Szerintem fogd szorosra a gyeplőt, semmi tiltott dolog, és 3 hónap hamar elrepül ám! Inkább várd ki ha ezt javasolják, mert egy sikertelen lombik anyagilag, egészségileg, de legfőképp lelkileg nagyon megterhelő.
Ölelés! :)
Szia
Én is pénteken megyek, múlt hét óta szurom a gonal-f-et, péntek óta. Nekünk is a második inszem lesz. Az elsőt az Újváry doki csinálta. Már kiváltottam az ovitrellét is, azt majd pénteken mondják meg,hogy mikor kell beadni. Szép estét mindenkinek!
Ma mi is megjártuk a BMC-t és az MM-et. Nagyon vegyes a kép. Először BMC konzultáció volt. Két óra várakozás után bejutottunk. Odaadtam a még kért vizsgálati eredményeket. Velem minden rendben, szépek az eredményeim még az IR is jó (!), kezdhetjük a lombikot a következő ciklusban. A férjem addig is szedje a vitaminokat. A fagyasztást is meg lehet csinálni, amikor nekem elkezdődik a stimu.
Aztán átmentünk az MM-be. Ott már más a vélemény. Dokinő szerint három, esetleg hat hónapot várjunk még, hogy teljesen rendbe tegyünk engem IR-ileg. A férjemnél meg kezdődő autoimmun pajzsmirigy alulműdödést állapított meg, amire L-Thyroxint kapott. És szerinte rosszul csinálom a diétát, amiatt van az émelygésem, mert a szervezetem így jelzi, hogy valami nem stimmel. Szerinte keveset eszek, hízznom kellene. És keressünk fel dietetikust, aki megtanít, hogy mit hogy csináljunk. Úgy néz ki, hogy amióta gyógyszerezek és diétázok romlott az eredményem. Ezt az újabb hormonsorból látja, amit most vittem. Szóval most egy kicsit elkenődtem. Most mit csináljunk menjünk lombikra vagy sem? Bocs, hogy hosszú voltam.
Na Icu, látod, ezért nem adjuk fel csak amikor a doki is azt mondta!!! :)
Persze ne kiabáljuk el, de van remény!!! :)
Pihenj sokat, nagyon-nagyon drukkolok!!!!
Icukám
Hajrá))) Szorítok nektek nagyon!!!!
ÓÓóóh,nagyon izgulok érted és jó lenne,ha már valaki beindítaná a pozitív hullámot!!!!!
Csak pozitív legyél ,mert minden rendben lesz!!! Sok puszi nektek!
Szia Pancsa!
Én csak azt tudom elmondani,ami nálam volt,de úgy tudom más is injekció formájában kapta a hormonokat.
Nálam úgy volt,hogy menszi után 3.napon csináltak egy hüvelyi ultrahangot és felírták a szuri adagot,amiből az elsőt ott be is adtak,megmutatva,hogyan és hova kell szúrni.Ezek után még 7 napig kellett szürni napi 1 szurit utána másnap 2adag tüszőrepesztő szurit kellett este 20órakor beadni és rá a 2.napon volt az inszem.2 hétig pihenés(betegállomány)+ napi3x kúp,ami a megtapadást segíti és inszem után 14 nap múlva teszt. A vonatozást az injekció nem befolyásolja,rá kell állni egy időszakra amikor beadod,vagy valaki beadja és akkor nem befolyásolja a munkát,de inszem után mindenképpen táppénz javasolt!! Azzal meg ne foglalkozzál,hogy az első hét táppénz,mert mi van,ha a második hét az? Te most a te kis életeddel foglalkozz,hogy eljöjjön az életetekben a kis csoda,ne legyen más fontosabb!!
Sziasztok Lányok!
Nagyon Köszönöm a Drukkokat!:):):
-Mártika,30-án megyek ultrahangra.
-Korodim,kívánok minden jót.
-Hajna,a mai a 10.nap.
-15399,ígérem görcsölök majd veled :)szorítok szeptemberre.
Puszi Nektek és Ölelés!!!
Szia!
Nagyon örülök neked Icu! De ha már együtt görcsöltem és görcsölök veled, remélem a baba várásról sem maradok le nagyon...:) Nekünk ugrott az augusztusi próba. Szeptemberben neki kezdhetünk remélem és akkor bár kissé lemaradva de ennyi év után szeretnék végre én is a bizakodós örömmámorban lebegni!
K.
Ez szuper de még csak halkan örülünk.
Drukkolok továbbra is .
Mikor kell menned ???????
Sziasztok Lányok!
Megjöttem.A BMC-be levették a vért és vártunk kb.1 órát,aztán behívott a Doki és kérdezte, hogy volt egy kis barnás?Mondtam,hogy igen mire Ő közölte,hogy van egy 25-ös HCG-M !!!:):):).Kaptam egy csomó mindent (támogatás) még crinone+valami szuri+utrogeston+rutascorbin+valami magnézium.Visszatért a REMÉNY!!!Férjem végig higgadt volt és mondogatta,hogy minden rendben lesz :).A pasik,hogy tudnak ilyen higgadtak maradni?:)Köszönöm Nektek a bíztatást:)!!!Drukkok jöhetnek tovább :):):)!!! Ölelés Nektek!!!
Szia Icu!
Én nem tudom, hogy a nagy veled együtt izgulás vagy együtt érzés miatt, de ma a ciklusom 18. napján vagyok és megjött reggel. Nekem mindig 28 napos, mindig, soha nem tér el és most tessék... Nagyon szorítok, mert állítólag vannak olyan terhesek, akik első 1-2 hónapban bár nem nagyon, de menstruálnak. Hátha nálad is ez van! Icu, tényleg ne add fel, lehet csak bújócskázik az a kis huncot...:)
Ami még érdekel, ilyenkor megtudod azt is, hogy hány baba van, vagy csak a terhesség tényét tudják megállapítani?
Riett!
Írd már meg légyszi, hogy inszemnél szájon át bevehető gyógyszerek, vagy szurik is vannak?
Azért kérdezem, mert én augusztusban kezdem, és mire az inszem lesz, ha jól számoltam, szeptember 1-5. Ekkor már tanítás van. Kérdés tudok-e így vonatozni? Egyszer át is kell szállnom, illetve kell-e feküdni pl, ha kúp is lenne...
Ne haragudj, hogy zavarlak, de muszáj tájékozódnom, hogy hogyan tovább...
Nem lenne szerencsés az első hetet táppénzzel kezdeni...
Sziasztok!
Icu még ne add fel!
Mi nagyon szorítunk értetek!
Jaj ne!!! :(:(:(
De még semmiképpen ne add fel, a vérvétel az ami biztos!!! Fel a fejjel, bár sajnos tudom milyen nehéz ilyenkor.