Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Szia!
Bébibogyó90 kérdezte meg néhány napja és ezt a választ kapta: "Zeke doki azt mondta hogy lesznek 15-én :)"
(36573-as hozzászólásban találod :-) )
Köszi 😊
Erre gondoltam én is, hogy irányított, de valamilyen szinten mégis más, ki hogy reál a szurikra.
Sziasztok.
Nemtudja esetleg valaki,hogy Zeke doktor mikor lesz szabadságon a közeljövőben?
Köszi
Csajok, a lombikos stimus ciklus függ a rendes ciklus menettől?
Hű, ez így értelmetlen....Szóval ugye mindenkinke más és más a ciklusa. Nekem 11-12.nap van ovum,és 25 napos a ciklusom. Barátnőm 18.napon ovulál,és 32-34 napos a ciklusa.
Na de ha stimuláció van, akkor annyira tudják szabályozni, hogy kb egyforma időben történnek a dolgok?
Vagy hogy van ez?
Nyilván nem lényeges infó, csak eszembe jutott, és érdekel 😀
Na elkerültük akkor egymást. :( te mi járatban? :)
Iszok iszok,nem eleget, napi 2 liter de attól is már hányingerem van. csütörtökön írok!
Köszi ezt is..:)
Puszi
Éppen itt vagyok...szép számok!:)
Sok víz,fehérje,kis mozgás és a túlstimu elkerül!!
Írj,ha voltál ismét!
Pusz
Kb.2óra pihi,majd a dokihoz kell felmenni még egy konzira...úgyhogy du.lesz távozás...
Sok sikert!
pusz
Szia. Köszönöm a részletes tájékoztatást :) annyit kérdeznék még hogy a leszivás után hány órát kell még ott maradni? Köszi előre is.
Szép hétvégét, puszi 😘
Sziasztok!
Fagyasztott embriótranszferrel, valamint
progeszteron injekcóval kapcsolatban milyen tapasztalataitok vannak?
Igen.
Én amit szoktam:
Tisztasági betét+bugyi,fogkefe-fogkrém,fésű,kis törcsi,wc papír,kaja-pia,hosszú póló vs. hálóing,köntös,zokni,papucs...
Telefon a szórakozáshoz+füli,hogy ne zavarjak mást...
Én nem aludtam,teljesen kibírható ébren is.Adnak nyugibogyót,az engem úgy kiütött,mint állat...kettőt láttam,rám ezek agytompítók ütősen hatnak...
De te tudod...aki nem bírja,aludjon:)
Szia.
Hétfőn leszek a stimu 8. napján. Növesztem a tüszőket :) Eddig napi 100 gonal-t szúrtam, emelt a doki rajta 150 re. Hétfőre abból még marad 50..sztem vagy péntek vagy utána való hétfő leszívás.Érdekes volt kérdeztem a dokit hogy jó lesz e ha EKG-t a házidokitól viszem. Rám nézett azt mondja: aludni szeretne??? Meglepődött..mondtam persze.Úgy sorolta az asszitensnek a tüszőket, hogy nem tudtam megjegyezni hány db és mekkorák vannak, na de majd hétfőn :) akkor vérvétel és uh is lesz. A leszíváshoz kell vinnem magammal valamit?
Akkor nagyon alapos.
Én is hozzá kerültem.
Nekem az elso lombinàl ot leszivott petèbol hàrom volt jo ès egy termèkenyult meg (Sote-n). sosem felejtem el az embriologus hangjat a telefonban (fèlve mondta), èn meg mondtam, hogy szuper. Ebbol lett a lànyom. (amugy a mèhben mèg vàlhatott volna egypetèju ikerrè, de hètfoig ez nem fog megtortènni, a màsik ketto meg nem reagàlt, de ez most nem fontos, abbol az egybol is lehet baba).
Drukkolunk.
Sziasztok!
Fagyasztott embriótranszferrel, valamint
progeszteron injekcóval kapcsolatban milyen tapasztalataitok vannak?
Szia!
Te hol tartasz???
Még bármi lehet a kettőből is,nyugi!
Fagyasztottat nem vesznek elő ilyenkor...
Tudom,hogy szar ez a két nap,tele vagy aggódással...én mindig úgy éreztem,hogy aki azt mondja nekem,hogy nyugi...azt pofán verem...szóval én nem mondom azt...terelődjön a gondolat valahogyan!!!
Pusz,ölellek