Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Szívesen😊
A BMC-ben nincs FET tapasztalatom, de ha picit visszaolvasol Macsek pont tegnap írt róla.
Sok sikert!
Linda
Köszönön válaszod.
Mindkettőt használtam már.
A Crinone-től egyáltalán nem éreztem semmit, a Utrogestan puffaszott engem is.
Május végén megyek FET-re, az orvosom mondta, hogy Crinone helyett progeszteron injekciót fog kiírni, nem úgy mint lombiknál.
FET-ről esetleg vannak tapasztalataid?
Kedves Nitti80,
Semmi mást, mint amit az Utrogestan/Crinone okoz.
Aluszékonyság, puffadás stb.
A szájon át szedhető progreszteron okoz sokaknál rosszullétet, de azt a BMC-ben sem preferálják.
Linda
Kedves Excaliburné!
Pontosan arra lennék kíváncsi, hogy alkalmazása alatt okozott-e vmilyen negatív mellékhatást, rossz közérzetet, bármit.
Mi Szabados doktorhoz.
Nálunk mindkét fronton probléma van, nem volt kérdés a lombik, első konzin március 6-án megkérdeztem, hogy van e esély a májusi lombikra, azt mondta, hogy ha a maradék vizsgálatok is meglesznek (HIV, Hepa, toxo, varicella), akkor semmi akadálya.
Most fogok kérni áprilisra egy konzit, utána meg már remélhetőleg a lombik következik :)
Ti hogy hogy ennyi ideje várakoztok?
Édesem és még jó sokat emeltek is rajta úgy látom😯
Ez az igazi támogatás🤪🤪
Ölelés!
Linda
Engem csak azért zavar mert még nem akarjuk nyílvánosságra hozni, de alig tudom takarítani a nagy hasam :) remélem még hat hétig nem nől sokkal nagyobbra :D
Étvágyam is sokkal jobb, híztam is. Pedig nem szeretnék bálna lenni :) Szerencsére rosszullét még nincs. Remélem nem is lesz.
Még infó:
Egy havi adag kb. 60 eFt napi 1 injekcióval számolva és 12.hétig szükséges minimum.
Nincs rá támogatás...
Háziorvos is ki tudja írni.
Linda
Szia Nitti,
Én 14 hétig szúrtam délben Prolutex injekciót Utrogestan mellett.
Mit szeretnél tudni róla?
Beadás után jókat aludtam tőle.😉
Ez az injekció hajlamos a csomosódásra (olajalapú) és fájdalmas göb marad a helyén, ha nem masszírozod el jól 1-2 percig a helyét a beadás után.
Erre érdemes figyelni.
Linda
Szia. Te kihez jársz? Mi még Tavaly ősszel kezdtük a konzultációt és még mindig csak várunk....most épp a következő piroskára..
Akkor talán már végre elkezdik majd a stimut remélem. Nekünk is megvan minden vizsgálat, papír. csak késik-elég sokat. Sok sikert nektek!!!
Szia. Gratulálok így utólag is :)
Nekem nem vette el a doki a Crinonet, jövőhéten uh-n jelzem ha addig nem múlik el. Nekem este egy Crinone, és reggel egy Prolutex 25 szuri.
Szia.
Az első ultrahangra hétfőn volt, akkor reggel tapasztaltam először a barnázást. Doki megnézett, közölte minden rendben. Addig csak Crinone gél volt, azóta Prolutex szuri is. 4 nap eltelt, de a visszamaradt Crinone még mindig barna.
Jövőhét kedden megyünk szív ultrahangra, jelzem neki. Engem zavar, de rengeteg helyen olvastam hogy a Crinone közel egy hónap múlva másnál is okoz ilyen tünetet.
A hasad neked is fel volt fújódva? Akkora lett a hasam 6 hét alatt, mintha már legalább 4 hónapja terhes lennék :)
Március 6-án voltam első konzin, májusba lombikozunk.
Mondjuk nekünk szinte minden megvolt már. Nagyon segítőkész a nődokim 😊
Szia!
FET-re mi bármikor mehettünk nem volt várakozás. A műtét miatt kérdezd majd meg a műtőorvosod, hogy mikor mehettek, de szerintem egy mensit kell csak várni. Sima cikluskövetésem volt, én 2x voltam UH-n összesen, a második alkalommal már volt egy 20mm-es domináns tüszőm. Kaptam tüszőrepesztőt, amit aznap be kellett adnom és akkor megmondták mikor kell menni az embriókért. A második UH-ra párral kellett menni, mert a felolvasztási kérelmet neki is alá kellett írnia. A megbeszélt napon lent várakoztunk mi hír a bogyókkal, ideális esetben a biológus mondja a további teendőket, de mi eddig sajna már nem jutottunk el, így ezt már nem tudom.
Sajnálom a műtétet, azért hagyj időt magadnak a lelki regenerálódásra is, mert az is nagyon fontos.