Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Sziasztok!
Kicsi az esélye,de azért megpróbálkozom megkísérelni,hátha fent van valaki azok közül,akinek múlt hét szerdán volt beültetése.Örülnék neki,ha valakivel fel tudnám venni a kapcsolatot.Köszönöm.😘
Én végig a stimuláció alatt táppénzen voltam. Első héten szabin.
Mikor voltam a hcg vv-n akkor kérdezte az asszisztens, hogy táppénzen van? Mondom igen. És rá is írta a papíromra, hogy további táppénz javasolt. És a veszélyeztetett bno kódot.
Ha beültetés, vagy leszívás pont szombatra esik, akkor igen. Bent vannak, és megcsinálják.
Úgy tudom nem számítasz veszélyeztetett terhesnek inszem után.
Talán csak a lombiknál van így azt hiszem, de nem biztos.
Sziasztok!
Lehet hogy hulye kerdes, de a BMC-be szombaton is dolgoznak?
Mas..
Sikeres inszeminacio utan egybol veszelyeztetett terhesnek szamitasz vagy ez nem fugg ossze?
Sziasztok!
Nem tudjátok, a BMC-ben csinálnak natív ciklusos lombikot?
Az előadáson azt mondta Szűcs,hogy max a 4.cn lehet még UH. Úgyhogy ha szombaton megjön a mensid, akkor a kedd még jó.
PCO esetén fontos az 1., 2.cn.
De szerintem ma vagy holnap inkább hívd fel őket, és kérdezd meg, te is nyugodtabb leszel.
Kariotipus meghatározásra neked a nőgyógyászod, férjednek urológus/andrológus tud beutalót írni. Zalaegerszeg az egyik tb-s kórház, a másik azt hiszem debrecen. Mi most voltunk kedden.
És az immunologiának most jártam utána, hogy ha erőszakos vagy, vagy normális a háziorvos, akkor ugyan ide (nekünk Zalaegerszeg) ír egy beutalót, vagy kettőt mindkettőtöknek, és így az is ingyen van. Nyílván az utazás költsége áll fent.
Csak annyi állt a beutalón, hogy Tisztelt Zalaegerszegi Genetikai labor! Kérem a beteg kromoszóma vizsgálatát IVF kezelés miatt, meddöségi központ kérésére.
Persze nem tudom merre laktok, milyen elérhetőséggek vannak, dr érdemes utána járni.
A trombózis panelt is kitudja írni a nőgyógyász.
Mi rengeteg vizsgálaton vagyunk túl, mindent kitapostam, hogy amiért csak lehet ne kelljen fizetni.
Egyébként is sokba van egy lombik.
Ezek szerint immunológus és/vagy hematológus a trombózis kockázat, immunológiai panel, immun status, kariotipus meghatározás vizsgálatokat ki tudja írni tb-re? Vagy ezek az extra vizsgálatok csak fitetősön vannak?
Előre is köszönöm a választ! :)
Hogy hogy nem sikerült? Nem lett petesejt?
Most volt a leszívásod ha jól olvastam.
Ne haragudj a paraszt kérdezősködésért :(
Annyira sajnálom <3
Sziasztok!
Szeretném megköszönni mindenkinek a sok biztatást, megosztást, hozzászólást! Nekünk sajnos nem sikerült....... talán majd egyszer máshogy máskor máshogyan... Akik most benne vannak a folyamatban, kívánok nekik szívből sok erőt kitartást és türelmet. Legyetek jók!!
Sziasztok.
A nyári hónapokban mikor lesznek a kötelező lombikos előadások? Elfelejtettem lefotózni a dátumokat. Köszönöm
Végül a trombózis panelt már csinálják is és a Leiden mutáciot is megnézetem.
Az inzulint megkérdezem, csütörtökön megyek vissza hozzá.
Ha együttműködő a nőgyógyászod, akkor írasd ki vele ezeket. Nekem itt derült ki az IR.
A trombózis panelnál is kiderülhet, hogy pl neked nem szabad folsavat, csak folátot szedni, vagy kell e Aspirin protect, vagy vérhigító szuri. Érdemes megnézetni ezeket, mert múlhat rajtuk a siker sajnos.
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy a terheléses cukor vizsgálatot mikor szokták kérni a BMC-ben?
Már minden vizsin túl vagyok de ez még nem volt..Inszemet javasol az orvos, elvileg csütörtökön már recepteket kapok a stimuhoz.
Nem kell előtte a Trombózis panelt és Cukrot nézni?
Nem értek hozzá csak felmerült a kérdés bennem..
Kinek van tapasztalata Szentiványi dokival kapcsolatban?