Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Sziasztok!
Inszem utan fekudni kell meg a BMC- be?
Meriofert szurit kapok.Az normalis hogy semmit sem erzek?Nem mocorog a petefeszkem.Mindig erzem ha jon az ovum.Most meg semmi pedig kapom a stimut..
Én semmiféle ilyet nem kaptam. Annyi volt csak, hogy előző estétől nem ehettem, és aznap meg már inni sem ihattam.
De hashajtásra nem volt szükség 🙊
Kb 40 percet műtöttek, mert kínlódtak a petevezetékeimmel. De nem kakiltam be. Vagy csak nem tudok róla 😂
Jelen.
Nekem is ez volt, és én vállaltam. Együtt a hármat altatásban.
Ahogy a doki mondja, ha van valami, akkor azt rögtön, helyben orvosolják is.
Az én nőgyógyászomban nagyon megbízom, felvázolta először, hogy mennyiféle eljárás van, mi mennyibe kerül, mi mivel jár, és a pro kontra érveket. Én döntöttem, hiába altatás, és műtét, alaposabbnak éreztem.
Sziasztok.
Átjárhatósági beavatkozásra az én dokim a laporoscopiás nagy műtétet ajánlotta, és nem az ultrahangosat.
Indoka: alaposabb, ha van valami azt egyből tudják is orvosolni...
Más is járt így?
Nem szeretném magam feleslegesen altattgatni, bár tudom az ultrahangos kis műtét viszont fájdalmas.
Tapasztalatokat kérnék kinek mi volt!?
Köszönöm
Èn ittam. Az utolsó adag már csak azèrt van hogy a maradèk is kimenjen belőled.
Mondjuk amikor èn szedtem azt hiszem előző nap kellett kettőt, reggel meg bèltükrözèsem volt.
Ne aggodj szerintem azèrt kell reggel is hogy ne legyen szüksèg már a műtèt előtti beöntèsre talàn, ès kitisztulj rendesen.
Szia...
Nem ismerem ezt a szert...viszont velem keserűsót itattak a műtét előtti nap du.2kor,a műtét reggelén is ment a hasam...
A kövi műtét előtt már csak a felét ittam meg,de így is "kurtyogott" a hasam a műtét reggelén.
De ha a doki mondta így,akkor biztos nem olyan erős cucc...
Sziasztok.
Jövő héten lesz a laparoszkópiás műtétem reggel 8-kor,az orvos picoprep hashajtót írt fel,használta már valaki? Olvastam a betegtájékoztatót,de nekem fura hogy a 2.adagot 4 órával a műtét előtt kell menni?! Hát ez érdekes....szerintem.azt sem tudom mennyi ideig hat
ha valaki használta segítsetek légyszíves mikor igyam meg.. köszönöm
Az az igazság,hogy 6mm-es nyh nem igazán alkalmas a terhességre...viszont miért nem csinálsz tesztet és a kérdésedre a válasz meg volna.
A barátcserje szokott ilyet csinálni,hogy a ciklust nyújtja.
Általában 2cnapon kell menni,ha indul a stimu(bár attól függ,hogy milyen)akkor megnéz Uh-val és számolja a tüszőket.A stimu 4. és 8. napján néz újból UH-n,hogy hogyan "híznak"(+ a 8.napon vv.),de nem releváns,hogy mennyi tüszőt látott...sajna,mert a leszívott tüszők között is lehet "nem érett",tehát ha van 8 tüsződ 2.napon UH-n,majd 8.napon(mint nekem) is, de csak 6tudtak leszívni és 3termékenyült meg.
Másik pl.:15tüsző UH-n,leszívott 5tüsző-3termékenyült meg...
Szóval az antrális tüszők sem mérvadóak...bár ha több van,akkor relatív több érett sejt lehet...de a stimutól is függ...
Nálam is késett a mensi,de 2nap után bementem a BMC-be és ciszta volt...viszont addig nem tudott a doki mit csinálni,amíg meg nem jött.
Majd 33nap után végre méltóztatott jelentkezni a 2.napon mentem és megszúrta és kezdhettem...
Sok sikert!
Kèrdeznèm, hogy az antràlis tüszők ès a stimulàlàs hatàsàra megèrett tüszők között mi az összefüggès? Tehàt ha làt az orvos 6 db antràlis tüszőt, mègis mennyire szàmìthatok stimulàlàs utàn kb? Esetleg tudtok erre valamit ìrni gyakorlatban nàlatok ez hogy volt? Ha pedig nagy marhasàgot kèrdezek akkor előre elnèzèst.
A másik kèrdèsem az, hogy antrális tűszők bármikor megszàmolhatóak a ciklus bármely napjàn vagy csak az elejèn?
Nekem a 20. napon szàmolt 6 db ot, valamint 6 mm es nyàlkahártyàt, ma vagyok 31. napon. Mèg nem jött meg pedig kezdenènk. Terhes is lehetek de èn abban a legkevèsbè bízom. Igaz ebben a hónapban ujrakezdtem a baràtcserjèt, de most már totàl összezavarodtam.
Lehet a baràtcserje a ludas. Nem tudom. Elkeseredtem most nagyon. :( Ha valamit írnàtok, hálàs lennèk. Köszönöm.
Sziasztok!
Inszemnél tényleg számít a fehérje bevitel és a sok folyadék?Ha igen akkor mégis mennyit kell bevinni napi szinten?Illetve van még amire ilyen szempontból figyelni kell?
Március 6 első konzi, májusba kezdtük volna a lombikot, csak a rossz eredmények miatt még kért kromoszóma szűrést a doki. De ha hamarabb szól, kész lett volna májusra, így csak júliusba kezdjük.
De szerintem még így is rövid idő telik el az első konzi és a kezdés között
Sziasztok!
Még azt mondjátok meg nekem hogy inszem után adtatok az orvosnak pénzt?
Vagy akármit?
Vagy elötte kellene?Vagy feljtsem el nem érek el vele semmit.
Nem járok a magánrendelésére csak a BMC-be.
Sziasztok, most kellene hívnom Zekét a tüszőrepesztő miatt, de nem veszik fel és ma este kell beadnom... Mit csináljak?! Vajon meddig vannak bent? Hívjam a recepciót?
Köszi!
Szia!
Nekem et+9. napon, amikor a vérvétel pozitív lett, akkor még nem volt 2 csík a vizeletes teszten.
Még bármi lehet:) megy a drukk!