Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Lányok, Bemfola225 öt kaptam, első körben 4 napig. De elfelejtettem megkérdezni, hogy hány óra körül adjam be?!
Olvasgattam, és délután 4-6 óra között irják a legtöbben.
Köszönöm előre is 😘
Mi ma kezdjük a stimut. Szerintem a nyári szünet annyit tesz, hogy mennek a dokik egymás után szabira.
És ugye a recisek is gondolom. Emiatt a telefonhoz se nagyon jutnak oda,mert ezer meg egy dolguk van. Annyit tudok javasolni, hogy 13 óra után hívogasd kitartóan a 3 telefonszámot folyamatosan.
SZiasztok!
AZ imént olvastam, hogy van nyári szünet?! Az mit jelent? Én vidékről már egy hete próbálom felhívni őket, de nem veszik fel. Tud esetleg valaki infót mondani, hogy miért?
Sziasztok!
Kedden adtam be 2 ampulla ovitrelle-t.Inszem volt csutortokon.Ma vettem eszre hogy rengetek tojcsis attetszo nyakom van..ez most hogy? Es miert most?Valakinek tapasztalat?
Én június 5 re voltam beírva. De nem volt nekünk jó a június. Úgyhogy mi egyszerűen csak nem mentünk, hanem most fogunk, amint megjön. Tegnap beszéltem is Szabadossal, hogy akkor hétvégén mensi, hétfő uh, azt mondta ok, és vigyük a leleteket amit kért.
Jah, amúgy hallottam olyan, hogy valami Semmelweis nap miatt nem e lesz zárva a BMC elsején, erről tud valaki valamit?
Sziasztok!
Tudja valaki,hogy júli 16-án lesz- e előadás a BMCben?
Sziasztok,
Azt szeretném kérdezni, hogy lehet olyat csinálni, hogy be vagyok írva júliusra lombikra, de nem szeretnék most menni, csak ősszel?
Ha igen, akkor ezt telefonon lehet intézni? Mit kell mondani?
Nna akkor a mai tapasztalatok!
Elmentem 11re a BMC-be.Alairtam a papirokat a recepcion, majd felmentem a kezelo orvos szobaja ele ahogy 1 hete megbeszeltuk.Innen kezdodott 1,5 ora varakozas a 36 fokban.Vegig bent volt az orvos es hallottam ahogy telefonalt.Ott beteg nem fordult meg ameg en ott ultem.
Fel 1 korul kijott es megkerdezte hogy tul.keppen mire varok...
Kozoltem hogy inszemre.
Nem ismert meg az orvos! A szemebe nezve gyozkodtem hogy o az orvosom es csak hozza jarok..Mindenkeppen a Z dokihoz akart lekuldeni.Kb. 20 perc elteltevel beterelt a vizsgaloba.Belem vagta a kacsat majd 20 masodperc mulva mondta hogy kesz.Pattanjak es uljek le kint, mindjart jon a zaro.kozben karomkodott es csapkodott!
Februar ota hozza jarok.Ugy erzem hogy nagyon megalaztak!! Es rettenetesen duhos vagyok!!
Es nem a szucs es nem a szabados volt! Eddig se roluk beszeltem.De el lehet ajulni a bazi nagy szaktudastol, emberileg egy nulla!
Es leszarom hogy szarban van az egeszsegugy, igy akkor sem lehet viselkedni!
Lombikra jártam hozzá. Senkivel nem beszélget 2 órát. Az, hogy olyan sokat kell várni az azért van, mert a doki lemegy leszívást, beültetést csinálni. Illetve ha vérvétel is volt akkor annak az eredményét 2 óra múlva tudja csak megmondani. Aztán dél körül behívja azokat akik aznap voktak leszíváson/beültetésen.
Ja és 11 felé van a hcg-seknek eredményhirdetés is.
Az hogy 2 orat varsz az sokszor azert is van mert varnak a hormon eredmenyre amit reggel vesznek le (bar nem tudom inszemnel van e vervetel reggelenkent). Az plusz az UH alapjan dontenek hogyan tovabb. Nyari szunet konkretan nincs csak mennek sorba szabira a dokik is. Valamikor nekik is kell pihenni.
Nekem tobb lombikom volt nyaron...dokik is szeretik elejetol vegig csinalni az inszemeket es lombikokat igy ha nekem mar csak kb 1 napon mult volna akkor egy kis extra hormonnal rahuztak es akkor meg a dokim csinalta a leszivast.
Ha meg joparnap visszavolt akkor meg atadott masnak. Igy pl.mikor a lanyom sikerult 3 doki, 2 biologus "nyult bele" a stimulacioba es pont az sikerult. Nekem ahanyszor ilyen volt mondhatni szerencset hozott. Igaz ebbol 1 lanyom lett de meg 2x volt biologiai terhesseg.
A lenyeg csak a szabadsag miatt nem fogja elobb letudni a dolgot ha meg szukseg van idore a jo meretu petesejthez.
Sziasztok,
Nem tudjátok, Zeke doki esetleg szabadságon van? Próbálom hívni a magánrendelése számát és ki van kapcsolva.
Lesz nyári szünet??
Szerintem egyik doki se közlékeny, és nem hiszem, hogy azzal menne az idejük, hogy másokkal beszélgetnek, baromi sok dolguk van egy nap. Nekem is csak a lényeget mondta el Zeke, de ettől még lelkiismereten csinálja a munkáját, és amikor kellett, akkor nagyon rám figyelt. Ne aggódj, rosszul nem fogják csinálni, nekik se éri meg fölöslegesen dolgozni. :)