Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Én rendszeresen sportoltam, de a stimuláció alatt egyszerűen “nem kívántam” a mozgást, mert annyira feszített a hasam, hogy nem esett jól. Azt is mondják, hogy az ugrabugrától idő előtt megrepedhetnek a tüszők, én aerobikoztam és inkább nem kockáztattam. Az otthoni pihenés, semmittevés, nálam nem vált be, szerintem a testednek, lelkednek is jót tesz, ha elfoglalod valamivel magad (munka, ha nem fizikai), nem agyalsz folyton...
Engem is az érdekelne, hogy aki előtte is rendszeresen sportolt az mennyire fogta vissza magát a stimuláció ideje alatt? Szabad ugyanúgy folytatni, vagy azért a tempóból érdemes visszavenni?
Illetve maga a beavatkozás napján vagy utána kellene pihenni? Érdemes kivenni 1-2 nap szabadságot? Mert amikor a dokit kérdeztem azt mondta hogy éljem ugyanúgy a napjaimat, nem kell pihenni, mehetek maratonra is nyugodtan.
(Tudom, hogy megoszlanak a vélemények, de érdekelne hogy ti mit gondoltok.)
Szia!
Nem kell ráparázni.Mindent csinálj úgy,ahogy szoktál...de azért ne idd a sárgaföld alá magad:D és ne akard a maratont lefutni(ez poén volt)...
Csak lazán és nyugodtan:)!
Igaz, én még előtte állok, de a napi 1-2 kávé, 1 deci vörösbor, vagy egy feles biztosan nem fog ártani.
Sőt....Úgy hallottam még jót is tesz 😀
Egyébként kerüld a cukrot, vagy a cukor túlzott fogyasztását, zöldség, gyümölcs legyen minden napod része, és a mozgás. Napi egy óra séta legalább.
A vegyszereket érdemes még kerülni.
Aztán jönnek a többiek, és lehet megvétózzák 😊
Sziasztok! A stimuláció elkezdése után milyen életmódbeli változásokat javasoltak nektek? Szabad koffeint inni, mértékkel alkoholt fogyasztani? Vagy innentől már semmi ilyesmi?
Lányok, holnap kapom vissza a fagyibabáimat! 😊 Valakinek van FET-es tapasztalata?
Igen, ez nekem is ilyen volt, felpuffadt, bevörösödött és viszketett is, de ahogy mondod, egy óra múlva elmúlt. Ahogy haladtam a szurikkal, egyre kevésbé lett vörös...
Örülök, hogy nektek pozitív élmény volt! 😊
Lányok a brevactid tüszőrepesztőt is hűtőbe kell tenni?
Szia,
Én is szédültem a stimulációs injekcióktól.Volt, hogy dolgozni sem tudtam menni annyira szédültem.
Semmit se tudnak ezzel kezdeni.
Csak a stimuláció után fog elmúlni sajnos.
Kitartás!
Linda
Én a BMC t hívtam, és azz hiszem átkapcsoltak a laborba, és ott kértem időpontot spermavizsgálatra. Vérvételre nem kellett időpont.
Aztán mikor megérkezel, ugyan úgy a BMC-be kell menni, mondjátok miért jöttetek, adnak papírt (beutalót), aztán mindenki megy a dolgára. Párod az emeletre mintát adni, te meg a laborba vérvételre.
Lombik stimuláció, 5. napja szúrom. Eddig sem voltam fényesen, de ma eléggé szédülök.
Szia!
Mire kaptad a szurit?
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy van-e köztetek olyan, aki szédülést tapasztalt a Gonal-f injekciótól?
Andrológiára is a BMC klinikán keresztül kell időpontot kérni? Vagy annak külön telefonszáma van?
Szentiványi dokihoz járok.
Szurkoljatok hogy nyaralás előtt beleférjen az inszem.
Gyakori mellékhatásként ez le van írva.
Ne aggódj ez az injekció ilyen és örülök, ha megnyugodtál.
Szép hétvégét Neked is!😊
Linda
Köszönöm szépen Linda!Olvastam én is,viszont azt írta,ha ilyet tapasztalunk,hagyjuk abba!Ezért voltam tanácstalan,de akkor megnyugodtam!Szép hétvégét!😊
Szia,
Igen, ez normális ennél az injekciónál.
Ahogy a betegtájékoztatójában is le van írva.
Linda
Sziasztok!Valaki tudna nekem segíteni?A cetrotide beadása után csalánkiütéses lett a hasam kb. egy óra mire elmúlik.Ez normális?
Szia!Szerintem van esélyed!Nekem ciklus 11.napján volt inszem 9. napon kaptam tüszőrepesztőt.
Sziasztok!
Akkor mi van ha az inszemhez az ideális időpont szombatra vagy vasárnapra esik?
Ha a ciklusom 26-27 napos szokott lenni.Elvileg juni 16-án fog megjonni legközelebb.Akkor 28án van esélyem az inszemre szerintetek?Mert utána héten megyünk nyaralni és juli 1-en már nem tudok bemenni.
Szia. Köszönöm. Hát puffadás, hangulatingadozás mellé még egy adag szédelgés is társul, de a harmadán a szuriknak már túlvagyok.
Szia!Gondolom,hogy igen,mert húsvétkor is dolgoztak.Úgy csinálják,hogy jó legyen!Légy nyugodt!😊
Értelek.Nekem is most lesz lombik egy sikertelen inszemináció után.Tegnap előtt kezdtem a szurit.Ki lehet bírni,viszont az ezzel járó hangulatingadozás és a haspuffadás nekem is megvan.Kitartás!Az eredményért mindent!😊
Sziasztok! Csatlakoznék hozzátok. Holnap kezdem a stimulációt. Antagonista protokoll. Úgy számoltam, hogy pünkösd hétfő környékére esne a beültetés. Vajon akkor is dolgoznak a BMC-ben?
Szia. Nekem elsőre túlstimulációm volt, akkor nagyon puffadtam, olyan voltam a stimuláció alatt mint egy 5 hónapos terhes. Nekem az injekciózás egyáltalán nem volt vészes, de időnként volt hangulatingadozásom. Sok sikert nektek!
Szia.Hát ez lesz az első és lombik.
További ajánlott fórumok: