Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Szia! :-)
Bocsi, hogy belekotyogok ebbe a fórumba,de tapasztalat:
Nálam semmi trombózis hajlamot nem mutattak ki a vizsgálatok, de a 2. stimulációnál ajánlotta az orvosom.
A legkisebb Clexant, a 2000 egységest szúrtam, mellé a beültetés után mondta az Aspirin protectet.
Úgy emlékszem, a méh vérellátását javítja, segítHETI a beágyazódást.Bár recept nélkül kapható, amíg a doki nem említette, nem szedtem.
De most, spontán próbálkozásnál úgy döntöttem, folyamatosan szedem.
Szia! Kitartóan kell hívni őket. Nincs telefonos kolléga. Ha ráérnek felveszik.
Háziorvosi beutaló kell. Házassági anyakönyvi kivonat másolata. 3., 21. napi vérvétel. Trombózis panel, infertilitás panel 1-2( dokija válogatja melyiket kéri). Tsh, anti tpo, d vitamin, amh. Sperma vizsgálat kétszer.
Hirtelen ennyi jutott eszembe.
Elmondanà nekem valaki, hogy az Aspirin protect 100 mg mire való? Mièrt szedi aki szedi? Mire való az egyàltalàn?
Orvos nekem sosem mondta. De látim sokan akkor is szedik ha nem mondjàk. Kell valamilyen vizsgàlati èrtèk miat szedni? Ha igen melyik ez?
Előre köszönöm a választ.
Sziasztok.
Még új vagyok itt. Nőgyógyászom azt javasolta, hogy keressek fel egy lombik központot. A BMC mellett döntöttem.
Tudnátok segíteni, hogy hogyan lehet bejutni hozzájuk? Ma próbáltam hívni őket, de senki sem vette fel. 458-4579es számot hívtam. Első konzultációs időpontot kell kérnem? Milyen vizsgálatok kellenek? Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv.:Gyöngyvér
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy nektek milyen a D vitamin szintetek?
Amikor megjött a vérkép 51nmol- t mértek nálam , rákérdeztem a dokinál és azt mondta majd a nyáron magától helyre fog jönni.Szedjek ha akarok...
De mindenhol azt olvasom hogy 100 kell a megtapadáshoz.
3 hónapja szedek d3 vitamint és most 62 nmol lett összesen.
El vagyok keseredve, mit csináljak?
Az orvost nem érdekelte a téma..(BMC-be)
Szia! Ezt a vizsgàlatot kötelezően vègzik, BRCA2? Hogy kerültèl erre a vizsgàlatra? Hol lehet ezt megcsinàltatni?
Èrdekes hogy az orvos azt mondta van más lehetősèg.... azt hittem a lombik az egyetlen megoldàs ès a csúcs ha máskènt nem megy. Elkèpzelni nem tudom mire gondolhatott. 🤔
Köszi, nem tudtam, hogy ez kötelező.
Már túl vagyunk pedig egy lombikon, márciusban. És ha minden jól megy, akkor jövőhéten kezdjük a következőt, de senki nem mondta. Leszívásnál kérdezte az ápolónő, mikor valami papírt töltögettünk ki, hogy mikor voltunk előadáson, mondtam, hogy soha és ezzel túl is léptünk a kérdésen.
Lombik előtt állunk, és kérdezte Szabados, hogy voltunk e már....mondom nem.
Erre mondta, hogy havonta kétszer van, és kötelező.
Lent az üzenőfalra van kirakva az éves előadás terv.
Sziasztok!
Most találtam erre a fórumra, mi is most kezdtük meg pályafutásunkat a BMC-ben. 2 év sikertelen próbálkozás, utóbbi félévben sikertelen gyógyszeres stimuláció után Szűcs doktorhoz mentünk először magánrendelésre, mert az előző orvosom így tanácsolta, és elég sok vizsgálati eredményünk meg is volt, így múlt pénteken túlestünk a vérvételeken és a spermavizsgálaton is. 22-én megyek a nőgyógyászati vizsgálatra, és utána nem tudom mi lesz még. Az első konzultáción miután kiderült hogy pozitív BRCA2-es eredményem van (vagyis genetikailag hajlamos vagyok petefészek- és mellrákra), a doki azt mondta, hogy a lombik így nem biztos hogy opció, mert nem akarna fokozott hormonterhelésnek kitenni, mert nála első a beteg egészsége (evvel mondjuk 100%-ig egyetértettünk, mert mi sem akarunk minden áron gyereket). De mondta hogy van más opció is, a részletekbe nem ment bele, mi sem forszíroztuk. így amennyit vissszaolvastam azt vettem ki hogy itt a BMC-ben főleg inszem és a lombik zajlik, van esetleg egyéb más tapasztalat? Illetve az inszemről tudnátok mondani pár szót (ne haragudjatok ha már ezerszer előkerült, nem volt még időm részletesen visszaolvasni)? Előre is köszönöm és hajrá mindenkinek!
Köszi <3
És nem tudod véletlenül, hogy erre mindkét félnek kötelező részt venni? Vagy elég ha én jelenek meg.
Lányok, a következő kötelező előadás mikor lesz? Elfelejtettem tegnap lefotózni.
Köszönöm 😘
Ja, értem. Hát sok sikert nektek is!
Én még reménykedem, a vizsgálat előtt úgyis csinál UH-t a doki, aztán majd biztos megmondja, lehet-e, de mindenképp elmegyek.