Akik 75 kg körülről indulnak, és 10 kg-ot fogynának (beszélgetés)
na igen mikor van eredménye annak amit csinálsz,akkor csak mégjobban azon vagy hogy elérd az álmaidat.
na a ruhákat ne is mond :S még 65 kg és néha vettem olyan gatyót ami pont jóvolt.és egyszer vettem egy gatyót ami tökjól nézett ki,de épphogy rámjött még 65kg-san.csakazért vettem meg mert levolt árazva és hát nem hagyhattam ott.hát most 73kg-as....inkább nem is mondok semmit :D multkor felpróbáltam és csak a combomig jött fel.mondhatom gyönyörű...
nem szerettem sose nadrágot venni van olyan 13db de rifle.abból 3-at ha tudok hordani,a többibe lógnak a hájacskák..:S
Sziasztok, mindenkinek szép napot!!!
Én márt hónapok óta olvasgatlak benneteket, de nem szóltam hozzá, mert én több kg vagyok mint 75, de én is fogyózom...
" csorenehomororsi" szeretnék kérdezni tőled, ha nem zavarlak... :-)
Tetszik amiket írsz, és érdekelne ez a Norbi diéta!!??
Ha tudsz benne segíteni, h hol és miket kell venni és alkalmazni ?? Ha lehet esetleg a neten olyan oldalakat kérlek linkelj már nekem priviben, ahol ezeknek utána lehet nézni .
Előre is köszönöm!!! :-)
Am. gratulálok,a nagy fogyásodhoz, és kívánom, h sikerüljön az álomsúly, neked és mindenkinek!!!!
En valtozatlanul nyomom itthon reggel-este a bicos edzeseket,plusz ha vhova mennem kell en is bicoval teszem mev a tavot...imadom...es azt vettem eszre,h igy a 4. Edzeshonap utan sokkal konnyedebben tekerem az igazit is..:-)))
Nagyon bejott es ami pluszban jo,h nekem latvanyosan azokrol a kritikus helyekrol dolgozza le a felesleget,ahonnan kell...csipo,comb,popo,has....
Anyukam tegnap betuzte megint egy par gatyamat...eelviszi leszukiteni oket...van egy tok szupi farmerom,rojtos,szaggatott...kb 5-6 eve vettem...par honapog hordtam,mert kihiztam sajna...oktoberben mielott kezdtuk volna az eletmodvaltast alig tudtam felrancigalni,majdnem szetrepedt a combjaimon..nem tulzok...
Utoljara szilveszterkor bujtam bele...akkor is feszult rendesen,foleg hastajekon...
Tegnap belebujtam....kb 8-10 centit kell elvenni a derekabol,konkretan szet kell szedni az egeszet...combomon is ugy log,h begombolva terpeszallasban siman lecsuszik...anya azt mondta,tobbet mar ne fogyjsk,mert ha megegyszer be kell szukiteni mar ossze fonak erni a farzsebek...:-))
Ez olyan pozitiv elmeny vokt...ezek viszik elore az embert:-)))
60-ig jo lenne lemenni juni kozepere,akkor lesznek a babak egy evesek...a kaloriabazis azt irta ebben az utemben siman elerheto,most vagyok 67,ey az meg durvan...9 het...renelem meglesz!
Mondtam a ferjembek is,ha 60-at fog mutatni a merleg,akkor a popmat a foldhoz fogom verdrsni oromomben...meg soha nem latott 60 kilosan,pedig 11 eve egyutt vagyunk es elotte 6.5 evig baratok voltunk,szoval majd 18 eve ismerjuk egymast...en vagyok most 31!!!:-))
Itt az ideje!!;-))
Szoval vannak ilyen motivalo ereju dolgok a fejemben...:-))
gratula :DDD
ah én meg most akarok neki állni RR-ni :D egyik alakreformos órájára akarok tornázni de vhogy nem akaródzik elkezdeni.. :DD de muszály lesz...
Kosziiii:-)))
Igyekszik az ember...;-)
Gondolj bele: hagyma (tabletta) reklám:
Jön Drakula. Sötét, kihalt utca ahol csak egy fiatal lány léptei kopognak....
Vámpírunk hírtelen elé lép, halk sikkantás, majd a lány nyakához hajol...és egy óriási hapci a nyakára és hátratántorodik döbbent tekintettel. :-)
A lány pedig mosolyogva odaad egy zsebkendőt és előhúz egy f.hagyma tablettát.
"Ha gyors segítség kell, csak kapj be egy ....tablettát"
beteg vámpír :D lool..
amúgy nekem is van utóíze számba a hagymától :D de a büdös hagymalehelet evvel jár :DDD persze ha olyan helyre megyek nem eszek...:DD
A sült vörőshagymát most már szeretem, a nyerssel még nem tudtam megbarátkozni. Bablevest, brassóit, babfőzeléket imádom, de nagyon ritkán eszem ilyeneket. Evés után mindig van egy utóíz a számban amit nagyon utálok. Akármit csináltam utána (evés, fogmosás), nem múlt el.
Egyébként én is ritkán vagyok beteg. :-)
Lázas meg kb 10 évente....bár beteg vámpírt se láttam még. :-))
Szerintem én vámpír lehettem az egyik előző életemben. :-D
Méterekről kiszagolom a f.hagymát. A barátomnak a bőrén is szoktam érezni, ha előző nap bevesz ilyen tablettát. :-)
Nem mondod....imadom a fokhagymat...forro piritos vele,meg tejfollel.v spenooooot!
Zsiroskenyer lilahagymaval...:-ppp
Annak, aki szereti. :-)
Engem a nyers hagymákkal és a f.hagymás ételekkel lehet kikergetni a világból. :-)
Kozben lehet egyszer egyszer bunozni...
Jol erezted magad,ez a lebyeg;-))
Igen,nov1-jen kezdtuk a ferjemmel az update eletmodvaltast,ez a 6.honapunk es 15,5-nel jarok....szerintem es az eredmeny is ezt mutatja,az a jo,ha atlagban heti0,5-1 kg megy le!
Az abszolut realis orvosi szempontbol is,a szervezetnek sem megterhelo,es tarthato igy a folyamat!
Akkor te nov. elsején kezdted?
Hát igen, én januártól. Még van 87 napom, hogy lemenjen 12-3 kg. Végülis ha heti egy lemegy, az jó. :-)
Csak még jobb lenne, most gyorsan ledobni 3-5 öt, mert "összement" a bőrkabátom... :-)
További ajánlott fórumok:
- Akik 70 kg környékéről indulnak, és 60 kg felé igyekeznek
- Akiknek a május elúszott vagy most indulnak...Mi júniusban nem várjuk :)
- Akik 75 kg körül vannak és 10-15 kilót fogynának
- Akik csak néhány kg-t fogynának
- Játékszoftvereket ha kiírok DVD-re (egy lemezre több játékot), akkor azok működni fognak? A játékok elvileg csak lemezről indulnak el.
- Fekvőtámasz fejlesztése azonak akik a 0-ról indulnak. (Erőnlét vagy akár testformálás céljából)