Akik 20 kg-ot fognak leadni életmódváltással (beszélgetés)
Jó reggelt mindenkinek !
Tegnap végre nem felejtettem el venni gomb-ellemet a mérlegembe. A súlyomat szeptember elején mérte a doki akkor 120 kg voltam. Ma reggel itthon mérlegelésem 116,7 kg.
Tudom jobb ugyanazon a mérlegen mérni, de ha nem is mért egyformán a két mérleg valamennyi akkor is ment le rólam.Most a saját mérlegem lesz a kiinduló pont.
Szép hétvégét mindenkinek ! Én megint unokázom.Mozgásom meg lesz, 6 és 4 évesek mellettük nem lehet ücsörögni.
Egyenlőre csak nézegetem a videókat,ismerkedem a meridián pontokkal.Később a gyakorlatban is kipróbálom.A diétám egyenlőre megy , most nincsennek kilengéseim.
:(
A 3.,az alapgyakorlatos nem adja ki...
Nem kell rögtön olyan mélyen guggolni. A térdet a mozgás hozza rendbe leginkább, mert az olajozza az ízületeket.
Mondjuk a túlsúly nem tesz jót a porcoknak sem. Nekem sem ártana pár kilót leadni...
De még nincs gondom.Igyekszem, hogy ne is legyen... :)
Valóban nem lehet látni, de érezni igen!
Ha megnyomod, biztos hogy ott érzékenyebb, és a bemélyedést is észreveszed!
Akupunktúrás pontok ezek, ilyen címszó alatt is megtalálható mindegyik.
Ha ezeket a képeket nézzük, nagyon nem mindegy, mit nyomkodunk. :))
De jó, hogy rákérdeztél, mert így legalább most már nekem is megvan. Dr. Goog.Lee mindent tud.
A meridián pontok valóban jók, azt én is kimentettem magamnak.
A tornát egyelőre nem erőltetem, úgy érzem, elég az én térdeimnek a napi gyaloglás. :))
Én majd (sütőtök) lekvárt fogok főzni almával, 1-2 kis üveggel télen palacsintába, ici-pici gyümölcs cukrot szoktam bele szórni, ahogy írod, citromlével ízesíteni.
Valamikor főztem sárgarépa-narancs lekvárt, de az idén már a répa is elég drága. De a tök is jó, majd ha gondolod, próbáld ki.
Mi is tudjuk, mi a jó! :))
A videók valamelyikén megmutatják. Azt is, hogy kell megtalálni.
Írd be: 3 2 1 meridián pontok
Nem számít! Eleve egy nagyobb területen kell ütögetni, az ugye meg egy pont csak.
Amúgy sokat úgy lehet megtalálni, hogy a bőrön érezni lehet egy kis bemélyedést. De a saját ujjaival mindenki kimérheti a távolságot. A térdnél pl. fáj is kicsit, ha jól eltalálod a pontot.
Sok helyen van ingyenes gyakorlási lehetőség. Beraktam a linkeket is a másik fórumba neked.
Mert nem is írtam le! mert nem szabadna... :)))
Ugyanaz.
További ajánlott fórumok:
- Fogyjunk több mint 20kg-ot életmódváltással egymást támogatva!
- Ki szeretne pár kg-ot leadni? Gyertek, csináljuk együtt 04. 26-tól!
- 10-, 20-, 30 kg-ot szeretnék leadni! - segítsük egymást!
- Szerintetek hány kg-ot tudnék leadni?
- Júniusig szeretnék leadni 5 kg-ot, illetve életmódot váltani, hogyan fogjak hozzá?
- 1 hét alatt szeretnék leadni 4-5 kg-ot Hogyan csinálnátok?