Aki csak 4-5 kg-ot szeretne fogyni, itt a helye! (beszélgetés)
Na, lányok megint megálltam a fogyásban, sőt vissza is jött 20 dkg. :(
Nem könnyű ez!!!!!!
Végre most újra beindult, ma reggel: 56,3 kg voltam! :)))
Mondjuk tegnap tényleg elég keveset ettem.
A dinnyét mindenkinek javaslom, nagyon jól eltelít és mivel a legnagyobb része víz, nem hizlal.
A haziorvos erre mit mondott? Heti egyszeri-kétszeri széklet mozgás, rostban gazdag étkezés és elegendő folyadékfogyasztás mellett nagyon egyedi.
Pár hónapja láttam egy dokumentumműsort, hogy nem a zöld tea fogyaszt. Hanem azoknak az embereknek, akik sok zöld teát isznak, egészsegesebb az életvitelük. Ezért eleve vékonyabbak, teától függetlenül.
Remélem összejön.
1 hétig nem vagyok. Kitartást mindenkinek.
Sziasztok
Akkor nyaralás után méregtelenítek és iszom a zöld teát és néha almaecetet.
Zöldséggel nincs gond, mert minden nap eszek pritaminpaprikát és paradicsomot, 1 citromot. Majd talán nyár végére lapos hasam lesz :)
nekem jót tett, a DM-be veszem saját termék, szálas zöldtea (a filteres nem ér semmit)
Én is ritkán jártam wc-re (heti 2-3 alkalom volt max nekem is) de most a sök zöldnek és a teának köszönhetően minden nap megyek.
ill. ha ígyse megy a wc, merem ajánlani a kendermagkapszulát, csodákra képes, pirivibe küldök linket.
Szonihun
Olvastam a naplódban, hogy fogyasztasz zöld teát? Mióta iszod? Milyet és mennyit 1 nap? Észrevettél valami változást? Nekem kellene valami nagyon jó az emésztésemre. A pocakom mindent befogad, de heti egyszer, nagyon jó esetben kétszer távozik belőlem valami.
Ha kardiózól, akkor nem fogsz izmosodni.
Nagyon figyelj magadra, mert a műtét megváltoztatja az életed, ami nagyon fontos.
Bár gusztustalan, de a cél érdekében az utolsó 1-2 nap hánytatnám magam, mert ki tudja a doki mérlege milyen a tiedhez képest.
Durva, de csináld mellette az insanityt is, max pihensz közben. Ha van egy kis felesleges pénzed, ami tudom manapság senkinek sincs próbálj meg beszerezni L-carnitint is. Nem kell a legdrágább, de elősegíti a fogyást. Méregteleníts mindenképp ebbe az 1 hónapba kétszer.
Én is kiakadtam, meg se mozdul a mérleg. :( 56,9 kg voltam reggel. Ez a vacak 2 kg nem akar lemenni.
Azon agyalok, ma mit egyek.
Hát voltam 86 kiló is... meg hát volt egy ikerterhességem, szóval szépen nézek ki
Ma elkeseredtem, oké az eleje , de akkor is ki vagyok :( Asszem leteszem a gyümiket is, bár ezt utálom az egészben hogy mindenről lemondani. A mérleg meg se mozdul, pedig volt mozgás is tegnap. Szar hogy sürget az idő is. Mondjuk olyan szempontból jó, hogy nem szarhatok bele, de most is éhes vagyok :( Életbe egyszer van ilyen lehetőség, ha elszalasztom , nem tom mi lesz :( Ilyen csodaszerekhez nem is akarok nyúlni és nem is merek, pontosan a műtét miatt.
amúgy nekem vannak melleim, így ha a végén 56-57 kilo lennék nekem tökéletes. (75 (80) -D-DD-E vagyok)
Nekem is kicsik a melleim, én is hajlamos vagyok hasra, csípőre hízni.
Rajtam nem egyemletesen oszlik el a zsír, ha hízok, hanem ezekre a területekre.
Viszont utálok tornázni. :(((
175 vagyok és 55-58kg között.
Nem is lenne ezzel gond, ha nem 70 alatti lenne a mellem. Mivel kicsik, ezért nem ott van a fölös súly, hanem kicsit a pocakomon.
Egyébként szeretek mozogni.
Súlyos érszűkületem van. Inkább mozgok, hogy táguljon az erem, minthogy napi 9 gyógyszert szedjek (Trentál, Mideton és Espé54)
További ajánlott fórumok:
- Csupán 5kg-ot szeretnék fogyni, de már kb 1 éve mondom, hogy majd holnap...hogyan kezdjem?
- Fogyni szeretnék 18-20 kg-ot! A ZUMBA segíthet nekem ebben? Természetesen diétázom is.
- 1200 kalóriás étrendet szeretnék kezdeni, mivel szeretnék fogyni olyan 10kg-ot júniusig; viszont nem tudom, milyen ételeket egyek?
- 5 kg-ot szeretnék fogyni
- A kisfiam 15 éves 184cm és 90kg. Szeretne fogyni kb 10 kg-ot.Milyen módszert ajánlanátok? A 90 naposról kapott egy könyvet...
- 2-3 kg-ot szeretnék fogyni, mozgással ez menni fog? Tapasztalat?