Aki csak 4-5 kg-ot szeretne fogyni, itt a helye! (beszélgetés)
Reggel többet kell enni, mert ha nem teszed, akkor a nap többi szakéba kívánsz több ételt.
Formálódni és a pocakból lefaragni kb fél kilót, ami irtó nehéz.
te fogyni akarsz még vagy formálódni???
én 2 mini piritóst ettem tatár beafsteakkel, 2 paradicsom, meg egy fél paprika társaságában, meg egy bögre tejeskávé 1,5-ös tejjel.
Ez sok vagy jó?
Nekem reggeli után 57,0kg.
Lidlis szilvás rácsos, fél liter joghurt meg kb fél liter víz után és slozi előtt ez nem rossz
Függ az izzadtságtól, a folyadékbeviteltől, evés, széklet....
Minden étkezés előtt fogyassz el egy pohár hideg vizet :P
Magasságod és súlyod?
Lehet ennyi nem lesz elég, de próbáld ki az insanity-t. naplómba van 1-2 link.
Sziasztok
SOS-be le kellene adnom 3-4 kilót mondjuk 3 hét alatt. Hál istennek van még miből, de valami tipp? Édesszájú vagyok, most a gyümölccsel pótolom, de az se jó megoldás tudom. És lusta is vagyok :D
Napi 2x 1000 step lépést iktatok be, remélem elég lesz. Egy alkalom 20-23 perc...
Halihó...
Hát diétával fogyni? Képtelenség viszont egy jól összeállított edzéssel... Persze ez egyénfüggő ki honnan szeretne lefaragni. Én a pocakomból és a popsim, combom, vádlim szeretném formálni..
Elkezdtem naplót vezetni, hátha nagyobb erőm lesz végigcsinálni a 60 napot..
egyébként Update Norbi is kb ezt hirdeti, csak egy kicsit több hókuszpókusszal :) szerintem a Norbi liszt meg Norbi víz meg a többi ilyesmi sima parasztvakítás. az viszont nem hülyeség, hogy nem lehet egész nap bármit enni.
egy szóval nem mondtam, hogy ne egyetek, hanem figyeljetek arra, hogy mikor mit.
mozgok is. mindenhova gyalog megyek :) ez napi másfél óra legalább :D
oké, elhiszem, hogy másnak beválik, ha 6-kor még vacsizik, de nekem nem. nekem akkor már csak saláta, gyümölcs vagy natúr joghurt jöhet. máskülönben elkezdek hízni.
arról nem is beszélve, hogy a munkám miatt sokszor nem is tudnék 6kor enni, csak 8-9 tájban. akkor meg már hízlalnak a normális kaják :)
Sziasztok!
Tudnátok tanácsot adni h milyen ételeket fogyasszak ami persze nem drága és segít abban h kicsit leadjak?
Sok-sok mindent kipróbáltam de a koplalás semmi jóra nem vezet!Ahogy enni kezd az ember már vissza is jött.lefogytam,meghíztam...
Szerencsére a párom jó fej,így (bár nincs rá szüksége)velem tart..
Figyelünk az elfogyasztott étel minőségére,tápértékére,mennyiségére.
Lényegében egészségesen élünk..
Liszt,cukor,zsíros dolgok kizárva..
Túró,natúr joghurt,csirke,hal,zöldség,gyümölcs,tej és sovány tejtermékek,kókuszzsír...
Arra azért figyelünk,hogy az étkezések ne legyenek egyoldalúak..
És persze a mozgás nélkül nem megy.
Sokszor nehéz,mivel 12 órázom ,így a hátam közepére sem kívánom,de tudom ,hogy csak így megy..
59 kg vagyok jelenleg..pár hete 63.5 kg voltam.
1 éve fogytam 73- ról 63- ra.. elhatároztam,hogy vissza szerzem a "versenysúlyom"
Most nem éhezek,csak figyelek arra ,mit eszek meg.
Persze kellett idő míg a szervezetem ráállt erre..
Amit még észre vettem,hogy ezzel a váltással a bőröm is kitisztult,illetve a vitamin hiányt jelző foltok a körmömön eltűntek,energikus vagyok.
Elkezdett érdekelni a dietetika..Rengeteget olvasok..Elolvasom melyik vitamin mire jó,miben van stb..
Tudom ,hogy süket dumának hangzik ez az életmódváltás,de nekem bejött :)
Epp ezt mondom.Hogy 5-6-7 utan nem enni normalis, de 2-3 korul meg a nap felenel se vagyunk.
En raadasul delutan-este megyek futni, meg is halnek ha nem ennek utana semmit.
Mondom hajra, de szerintem mozgassal tobbet ernel, es akkor ehetnel este is :P bar nyilvan nem akarmit :)
Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni hozzátok. Én 2 éve 20 kg-ot fogytam kb fél év alatt. Mostanra visszajött 6 kg. 167 cm vagyok, 66 kg. Igazából – 10 kg lenne jó…
Sokkal könnyebb volt nagyobb súlyból fogyni, akkor vitt a lendület, a diéta, a minden napos torna.
Velem az volt a baj, hogy az evésbe menekültem. A lisztes dolgokba, édességbe, mert szeretek enni, és ha gondom volt, naná ettem, és persze vacsorára. . Kényelmesebb feszültséglevezető mint a torna. Csak persze sokkal erősebbnek, és jobban éreztem magam amikor tornáztam, figyeltem. Önbizalmat adott.
Ma én is halat csinálok, csak norbi cuccokal panírozom, és sütőbe sütöm. Nem vagyok update fan, de nekem sokat segítettek a termékei (alapélelmiszereket vettem meg).
5-6 után milyen egész nap? ilyenkor az emberek leülnek szépen és TVznek, gépeznek, beszélgetnek, pihennek.
minden diéta azt mondja, este ne egyél, mert nem használja a szervezeted.
amúgy jobban is alszom.
nyilván, ha éjszakázni megyek, akkor eszem este :)
és mindent eszem, gyümölcsöt, húst, széhidrátot, iszom nagyon sok vizet, gyümölcsteát. nem éhezem. szval hol a baj?
További ajánlott fórumok:
- Csupán 5kg-ot szeretnék fogyni, de már kb 1 éve mondom, hogy majd holnap...hogyan kezdjem?
- Fogyni szeretnék 18-20 kg-ot! A ZUMBA segíthet nekem ebben? Természetesen diétázom is.
- 1200 kalóriás étrendet szeretnék kezdeni, mivel szeretnék fogyni olyan 10kg-ot júniusig; viszont nem tudom, milyen ételeket egyek?
- 5 kg-ot szeretnék fogyni
- A kisfiam 15 éves 184cm és 90kg. Szeretne fogyni kb 10 kg-ot.Milyen módszert ajánlanátok? A 90 naposról kapott egy könyvet...
- 2-3 kg-ot szeretnék fogyni, mozgással ez menni fog? Tapasztalat?