Ajakfeltöltés tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok! Ajakfelöltésre készülök. Aki hyaluronsavval csináltatta meg, privátban küldene nekem előtte-utána képet!? Hol csinálják meg nagyon nagyon szépen? Dr.Pataki Gergelyt szemeltem ki, sok jót olvastam róla!
Sajnos már volt ajakherpeszem is, igaz ritkán jön ki, de kicsit félek,hogy a tűszúrások miatt kijöhet majd és mivel seb alakul ki deformálódhat! Valakinek vélemény erről? Köszönöm, ha válaszoltok!
Ajakfeltöltésre őt ajánlották nagyon,szemhéjplasztikára meg mást.
Az ismerősömnek szép lett a szája,de azért még szívesen hallgatnék más véleményeket is!;)
Ez Engem is érdekelne.
Korábban a szemhéjplasztikán dicsérték a munkáját.
Sziasztok!:)
Dr.Kovács Hedvigről mi a véleményetek?
Úgy hallottam,ő is tölt szilikon olajat.
Sziasztok!
Valakinek van esetleg tapasztalata Tizedes Gyorggyel? Minimalis felsoajak dusitast szeretnek, az alsohoz kelest olyan mint egy csik, mennyire lehet egy ilyen minimalis valtozast elerni ugy, h termeszetes legyen, illetve h ez lehetseges e?
Koszonom elore is a valaszaitokat!:)
Aesthetica-nál Molnár dokit ismeri valaki?
Glamour kuponos hyaluronos töltésre lehet menni hozzá.
Sziasztok! Érdekele Hyaluronsavas ajakfeltöltés.
Kecskeméten, Kiskunhalason, Kiskőrösön vagy a környékén tudtok olyat aki csinál?
Sziasztok!
Akiknek van már ajakfeltöltése, érdekelne pár tapasztalat.
Nekem a héten lett feltöltve az ajkam 1 ml-vel, aznap szinte nem is volt fura, de másnapra nagyon bedagadt.
2 napig a sírás kerülgetett annyira soknak éreztem a felső ajkamban(ami szinte nem is volt eddig)a cuccot, de mostmár kezd beállni.
Nektek meddig volt duzzadt?Illetve volt másnak is, hogy már majdnem megbánta de aztán lehet csak meg kellett szokni, hogy picit másképp nézel ki?
Ja és mindenki azt mondja az első pár hónap alatt felszívódik, ez nálatok hogy alakult?
Köszi!
Sziasztok
Vajon régebben is ilyen anyagokat használtak? Nekem 12 éve volt töltve felszívódó anyaggal, de a mai napig ott vannak benne a kis göböcskék. Vékony szám van és nem volt sokkal vastagabb tőle, de annyira előre fittyent az alsó ajkam tőle, hogy a beszédben is zavart. Szeretnék újra, de nagyon félek ettől. És akkor a formája is fura volt, pedig az akkoriban legfelkapottabb klinikán csinálta egy neves doki.
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Hosszú távú de nem végleges ajakfeltöltési tapasztalatok.
- Hyaluronsavas ajakfeltöltésről tapasztalatok?
- Budapesten ki a legjobb az ajakfeltöltésben?
- Hyaluronsavas ajakfeltöltés kuponnal
- Valakinek csinált ajakfeltöltést dr. Makó Ádám?