Ajakfeltöltés tapasztalatok (beszélgetés)
Szia, nekem volt. Igaz, csak egyszer mentem el, de olyan brutalisan megduzzadt a szam hogy egy hetig nem birtam utcara menni. Ez nem
a doki hibaja volt, nekem erzekeny a borom nagyon. A vegeredmeny szep volt de nyilvan egy az par ev utan teljesen eltunt. Kellett volna menni 2., 3. Korre de azt nem vallaltam fentiek miatt. Mire vagy kivancsi?
sziasztok.
erdekelne,hogy volt -e valakinek sajatzsirral ajakfeltoltese?
Igen,tudom!:(
Nekem a számat cseszte el...szóval,ajak feltöltés szempontjából sem ajánlom...:(
Nekem kicsit fura érzés van még a számban, de felül szinte semmi nem maradt meg a hialuronból.
Ez dühítő!
sziasztok
kicsit toltetnem en is a szamat de egyenlore meg nem tudom mivel es mennyire.....ngyon kezdo vagyok minden tippet tanacsot szivesen fogadok
Sziasztok! Én csütörtökön voltam ajakfelöltésen (hialuronsavas) , ma szombat van és felszívódott az egész! 140ezer Ft -ot fizettem ki, Budapesten a Premium Plasztikai sebészeten, Magyar Sarolta csinálta. Létezik ilyen,hogy 2-3 nap alatt eltűnik a töltés? Kicsit kivagyok akadva.
Nem csak én vettem észre magamon,hogy eltünt..hanem mindenki.
Biztos van olyan aki meg van elégedve vele.
Én sajnos nem!:(
A mellplasztika fórumra is tett fel most vki képet az egyik elrontott munkájáról....
Sziasztok! Megvolt a feltöltésem. Aesthetica, dr Molnár Miklós. Glamour kuponnal 60 ezerért egy ml Juvederm3.
A fél órás kencés zsibbasztás után a doki elkezdte a töltést. Hát, azt mondták, hősiesen viseltem, csak egy-két kövérebb könnycseppet hullattam, és néhány halk szisszenést engedtem ki a számon közben. Mivel még "töltés szűz" voltam, ez nem is olyan rossz :)
Alulra ment 0,4, felülre 0,6. Az alsó ajkamon mégis jobban látszik a töltés így néhány órásan is, nyilván a felső egyébként is csak csík volt.
Furcsa, mert már most érzek pici csomókat, nem tudom, ez mennyire normális!!??
Kb egy órával töltés után kiment a zsibbasztó, nem mondom, hogy kellemes érzés, de kibírható. Kb olyan, mint mikor a gyerek birkózás közben lendületesen lefejel. Így tudnám leírni :)
Túl sok változás nem történt, nyilván 1 ml nem is sok, de első körben nem mertem többet, és bár nem élünk rosszul, de azért én még így is túl drágának tartom ezt az egészet. Így vissza tekerve szerintem 20ezer lenne reális ár egy ml feltöltésért, ahogy magamat nézem, de sajnos alkudozásnak ilyen körökben helye nincs :)
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Hosszú távú de nem végleges ajakfeltöltési tapasztalatok.
- Hyaluronsavas ajakfeltöltésről tapasztalatok?
- Budapesten ki a legjobb az ajakfeltöltésben?
- Hyaluronsavas ajakfeltöltés kuponnal
- Valakinek csinált ajakfeltöltést dr. Makó Ádám?