Ajakfeltöltés tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!
Ezen a forumon meg teljesen uj vagyok. Tegnap volt eletem elso feltoltese, aszimmetria miatt.
Felso ajak; 0,8 ml hyaluron. (A konturba nem ment, csak a szini reszbe.)
Ma fel3kor lesz 2 napos, es ezidaig meg nem apadt semmit.:/ Kitartoan jelegem, az ajkam also resze tiszta beverzes, gondolom ez lassitja a gyogyulasi folyamatot, de igy most rettentoen kacsas, es nagyon aggaszt.:/
Tapasztalatok mik ezugyben? Felek, h ilyen marad.:(
Koszonom a valaszokat!!!
Szia! Nekem Teosyal van! Az elsőre rá kellett töltetnem 3 hónap után, mert vmiért volt egy rész, ahol nem akart bennemaradni. De azóta évente csak egyszer töltetek rá.
Dr. Faludi Péterhez járok.
Saját zsirrol én azt hallottam h az is nagyon hamar felszívódik pláne ha fogysz! Szilikont meg én is már dobtam elsőnek inkább hyaluron abból is van olyan (elvileg) ami 1 évig kitart!
Net alapján a talán a Teosyal és a Stylange a jó, nem tudom nincs tapasztalatom! Akivel beszelek orvos azt mondja, h a Restylane higabb hamarabb szivodik, ha megcsinaltatom mindenképp rakok képet :)
Vissza olvastam rengeteg lapot de konkrét választ sehol sem látok!
Azóta elhatárolódtam a szilikontol..hyaluron után olvasok,rengeteget és az anyagok élettartamarol stb, de mivel nincs tapasztalatom így nehéz!
Szóval meg mindig az a kérdésem ki melyik anyagra esküszik és melyik orvosra? Aki nem lufit csinál hanem szép íves telt ajkakat és nem egy híg anyaggal aminek 1 hónap múlva hűlt helye sem lesz egy vagyonert?
Hatha valaki válaszol..
Sziasztok!
Új vagyok még:) az lenne a kérdésem, hogy a szilikonolaj mindig becsomosodik szabalyszeruen? Valamint kit ajánlotok szilikonos töltésre? Esetleg saját zsíros módszerrel van valakinek tapasztalata? Koszonom elore is!!:))
Googleban rákerestem, be kell regisztrálni és tudsz rendelni:
Hol lehet ilyen ajakápolót venni?
Nem találtam....
sorry lányok nem ide akartam kommentelni...
de így eltudjátok olvasni az összetevőit.... :)
Sziasztok!
Új vagyok a témában..
valaki esetleg volt Pap Peternel töltésen?
A hyaluronos érdekelne :)
És hogy valakinek nem csinálták más műtéttel kombinálva? (Pl:mell)
Sziasztok,
A perma lip ajak vastagitasrol vannak tapasztalatok? En ezen gondolkodom, bar lehet nem ez volt a neve..nem talalom a prospektust amit kaptam rola...
Tegnap volt szájtöltésem. Kovács Ferenc volt az elkövetőm 😁😁
Nektek van valami praktikátok hogy ezt a duzzanatot mivel tudnám a leggyorsabban lehúzni? Jegelem.... de, ezenfelül. Köszönöm
Sziasztok! Kicsit össze vagyok zavarodva, hogy jelenleg tulajdonkeppen kinel van szilikon? :D
Gill? Felszerfalvi? Krasznai?
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Hosszú távú de nem végleges ajakfeltöltési tapasztalatok.
- Hyaluronsavas ajakfeltöltésről tapasztalatok?
- Budapesten ki a legjobb az ajakfeltöltésben?
- Hyaluronsavas ajakfeltöltés kuponnal
- Valakinek csinált ajakfeltöltést dr. Makó Ádám?