Ajakfeltöltés tapasztalatok (beszélgetés)
Koszonom a valaszod! En most tervezgetem a toltest, de a perma liprol nem olvastam tul sok jot.
Mennyibe kerul amugy kivagatni a szilit? Nem felsz hogy latszani fog utana?
2 milim van semmi nem latszik belole... gondolkodtam még vagy 3-4 milire lenne szuksegem csak a felso ajkamba a lentibe szinten... 5 milis pernalipet szeretnek helyette biztonsagosabb es szebb is!
Hyaluronra mesz vagy szilikonolaj? Lehet tudni, hogy nala mennyi a hyaluron? Szepen dolgozik? :)
Holnap felhívom, de orulnek ha valakinek lenne friss tapasztalata.
Felszernel volt valaki mostanaban? A heten mennèk de email nem mukodik ami a honlapjan volt, felhivni pedig keso lett volna..
Sziasztok! Tudtok nekem jo dokit ajanlani budapesten aki nagyon szepen dolgozik hyaluronnal es eledheto aron (szoval nem 120ezer 1ml)? Olajat nem merek beletolteni, semmit nem bannek jobban, mintha becsomosodna az ajkam. Gill botrany o mar rontotta el a hyaluront illetve Wagnerhez sem szivesen mennek. Koszi elore is a valaszokat!
Miert szeretned kiszedetni a szilikont? Becsomosodott?
Nem hiszem..nekem sok volt bent..És maradt is.
Jezusom ez nagyon nem hangzik jol! En nekem csak 2 mili van benne szerinted az is ekkora macera ?
Nekem kiszedtek. 4 szer operálták. Egyszer lézerrel égették ki és 3 szor szike. Túl lehet élni. 1 szer Wágner csinálta a többit külföldön. Iszonyatosan bedagad utána mert a szilikont nagyon nehéz kiszedni. Szinte egybe nő a szövetekkel. Belülről vágják. Habár ha csomó van kívülről akkor kívülről is lehet.nekem is van egy pici vágás kívülről azt pont Wágner csinálta. De nem látszik
Dr. T Jaberansari Mohammad -nél járt már valaki?
Ott dolgozik ahol Afshin is
Van itt olyan aki kiszedette a szilikont es permalipet tettek bele neki?mennyire faj a kiszedese ? Es Budapesten ki csinal szep permalipet ?
Sziasztok Wagner milyen szilikonnal töltött ? Tudja vki?
Köszönöm
Szilikon, de hogy azon belül milyen azt nem tudom :) szeretnék én is csak most sajnos nincs neki...
Sziasztok Wagner dokinal lehet meg mindig szilikon olajos szajfeltoltest kerni? Ha nem, akkor masnal esetleg? Kit ajanlotok? Nem szeretnek felszivodisat. Koszi
Tudod esetleg milyen anyag van betöltve nekik? :)
2 ismerős lánynak is ő csinálta és nagyon szépen :)
Sziasztok!
Dr Rusz Zoltánnál volt már valaki?:)
Csak a szádat kell feltenni nem az egész arcodat.😊
Sziasztok, azt nem tudom, hogy miért dobjatok ki a penzt hiaurolra, baratnömnek 3 hónap alatt felszívodott.volt...nincs.
nekem szilikon olaj van, 70 volt , 5 éve tart, most vettem eszre h valamivel kisebb lett a felső.persze, hogy nem éri meg nekik tartósat tölteni, inkabb olyat, ami 3-4 hónapig tart, és hozza a pénzt.nekem nem csomósodott be semmi gond nincs vele.baratnöm elment, h a hiarulonra rátöltessen inkabb szilikont es nem töltötte rá az orvos mert azt mondta nem lehet változtatni, ha már hiarulont belerakatott.sziasztok.
Kedden csinaltattam es teljesen gyogyult. Csak a varratokra figyelek. Kepet szivesen kuldok emailben. De ide nem.szeretnem.foltenni magam.
Dr Poor Ferenc csinalta pasarèt.
Teszel fel képet? És már nincs bedagadva?
Hol találtál képet a munkáiról? :)
Kedden volt permalip szajfeltoltesem! Rettenetesen feltem. Feleslegesen, mint kiderult! Az eredmeny meses lett! Nemhogy nem bantam meg, de az alsot is megcsinaltatom. Feltem erzeketlen lesz a szam, hat nem igy lett!!! Nagyon jo dontes volt!
Szia :) én hozzá szeretnék menni mert gyönyörűek a munkái de sajnos most nincs nála szilikon :(
Dr. Csuha Lajosnal voltam, es a Revanesse nevezetu hyaluronsavval toltotte. Szerencsere, amiota irtam, mar sokat javult a helyzet, tettem fel kepet a naplomba!
Dr. Bene Ruzsena-nal volt már valaki? :)
Szia Arzenik 😊
Kinél voltál? Milyen anyag ment bele? :)
ez nem jó hír...
nekem is volt már, hogy belilult, mert a kedves doki közben masszírozgatta az anyagot... az ödéma lehet kitart 5-6 napig is, feketenadálytövet kenjél rá... a lilulás meg kitudja mikor szívódik fel, kötőszövet függő, reméljük nem hetekbe telik...
*nem tegnap, tegnapelott:D bocsi elirtam!
További ajánlott fórumok: