ÁEK-MÁV-Honvéd szülészet (legfrissebb) (beszélgetés)
Nézesd meg a pici nyelvfékjét,mert nálam sem vették észre,hogy le van tapadva a nyelve picit és emiatt nem tudott szopizni. :/
Gratulálok a picihez! (picit megkésve... de nincs internetünk költözés miatt. :) )
Sziasztok! Tudna valaki arról közelebbi infót adni, hogy Spánik doktor júliusban szabadságon lesz-e avagy sem?
Nála szeretnék szülni, de azt hallottam még januárban, hogy a júliust nem tudja biztosra mondani.
Előre is köszönöm szépen a válaszokat.
Szia!
Én Dr. Tősér Emesét ismerem és nekem nagyon jó tapasztalataim vannak vele. Novemberben szültem az ÁEK-ban sürgősségi császárral fogadott doki nélkül és ő volt bent a műtéten egy másik dokival. A kórházi tartózkodás alatt mindig jött és érdeklődött, hogy vagyok és mindig megnézte, hogy minden rendben van-e ellentétben a szobatársaim fogadott orvosaival. A varratszedés alatt is úgy elterelte a figyelmem, hogy észre sem vettem és a kontrollt is nagyon rugalmasan intézte, szóval én csak ajánlani tudom őt.
Köszönöm :)
Azt meg tudnád mondani, hogy működik a rendelés? Időpontot kell kérni?
Szia Mogyi!
Sajnos egyiket sem ismerem.
Akit ajánlani tudok (a régi fórumosokat kérem, hogy ne vigyorogjanak) Dr. Spánik Gábor :-)
Sziasztok!
Ismeritek dr. Tősér Emesét vagy Dr. Benkő Zsófiát? Ha van valakinek tapasztalata velük kapcsolatban, kérem írja meg.
Dokit keresek terhesgondozásra. Vagy esetleg mást tudtok ajánlani?
Köszi szépen, és erősen próbálkozunk!
Telefonáltam ,meg is jelent mindkettő. Recept és beutaló hegyek között nézelődök azóta.
szerintem mindenhol így van, mármint hogy maguktól nem nagyon jönnek.
majd arra figyelj szerintem, hogyha aluszékony is, azért mindig egyen, mert jót tesz a sárgaságnak, minél többet eszik. legalábbis így tudom.
remélem sikerül ciciből adni a tejet, ha nem, akkor sem dől össze a világ. azért ne add fel! :)
Gratulálok, jó egészséget kívánok Nektek!
Szerintem próbáld mindenképp minel tobbet cicibol, mert ha hozzaszokik az uveghez... akkor abból már nehezen lesz szoptatás... :-(
Nekünk kellett szólni, mert a vedono szerint a korhazbol csak hetekkel később értesítik oket.
Gratulálok :-)
Nálunk nekünk kellett szólni a gyerekorvosnak és a védőmacának is. aztán kezdetét vette a "busójárás" :-DDD
A szoptatás nálunk is ugyanígy volt...nem is lett jobb...
Meghozta a nyuszi Dani babát! Már hazaengedtek a kórházból. 2900g 53 cm. Kicsit még sárga de jól van.
A szoptatással azonban gondjaim vannak. Üvölt a cicin, gondolom nehezen jön, a lefejt tejet tudom neki üvegből adni. Nagyon aluszékony is.
A gyerekorvost nekem kell értesíteni, vagy a kórház kiértesíti? Köszi ha valaki válaszol.
A kórház nem volt vészes, de segíteni csak akkor jöttek, ha szoltam.
Hál'Istennek! :)
Neked is Boldog Nyulat és sok locsolót! :)
Én is mindenkinek boldog nyulat ( avagy hoembert) kivanok!
Jó hír, remélhetőleg csaladilag kiheveritek lassan a nyavalyakat! Akkor most már szabad az ut Udo doki előtt? ;-)
Nalunk beindult a kuszas-maszas, mikor hogy sikerül, ugyhogy expressz üzemmódban veszelymentesitjuk a lakást :-)
Amúgy nagyon viccesen adja elő, szakadunk a rohogestol, negykezlab a kezével megy, mint egy birodalmi lepegeto, a lábát meg csusztatja maga után, még nem jött rá, hogy azzal is kellene mászni :-) Muszáj volt levideoznom is, hogy maradandó legyen az élmény.
Sziasztok Lányok!
Mindenkinek Boldog Nyulat!
Szerencsére jobban vagyunk már..... :-)))) (mind)
:DDD
akkor nem mehet szobára.. :DDD
de legalább van humorod! :)
én bizti kiborulnék! kitartás, jobbulást!
Köszönöm, nagyon aranyos vagy :-)
Ja és várom Udo-t csak nem tudom hova fogok elbújni vele egy ungabungára, mert momentán kis lakásunk minden kis zugában gyógyul valaki :-DDDD
Küldjem Udo dokit erositesnek? ;-)
Szívből kívánok családod kis és nagy, két és négylábú tagjainak jobbulást és kitartást! Elke nővér meg szedjen sok c-vitamint, nehogy kidőljön, mert akkor ki fogja ápolni a családot? Nem hiszem, hogy a cicusra lehet számítani ilyen szempontból ;-)
"Elke nővér" jelentkezik. :-)
Apa antibiotikum, a gyerek antibiotikum, ma reggel már a macska is hányt....ezt leszámítva egészen jól vagyunk...
köszönöm mindenkinek a kedvességet :-)
Kórház:
a gyerek halálra unt engem....a szobából ugye nem vihettem ki...be meg a takinéni, a nővérke, meg vizitkor a doki jött.....szóval elég nehéz volt lekötni, meg szórakoztatni.....még most is gyakran összerezzen, ha hirtelen lépek oda...ezt kórház előtt nem csinálta.A napirend hol volt-hol nem volt.....mert mire elaludt volna jött valaki....
6 óra után a takinéni a szemétért, negyed 7 kor a szennyesért (hiába mondtam, hogy üres, neki meg kellett nézni és zörögni a szennyestartóval), aztán a nővérke vizitelni, aztán az osztályos doki vizitelni, aztán a főorvos asszony vizitelni, aztán a nővérke gyógyszert beadni, aztán a takinéni felmosni....
De most már itthon vagyunk és próbálunk visszatérni a régi kerékvágásba.
A nagyszobába apa gyógyul, a kicsiben a gyerek, a konyhában meg a macska.....
Remélem itt mindenki más jól van és várja a nyuszit a szánkón érkezni :-D
Sziasztok!
Az elmúlt 7 napban a Bethesda vendégszeretetét élvezhettük Csengével együtt.
Vesemedence gyulladás és húgyúti fertőzés, a fehérvérsejt száma 3x volt a normálisnak.
Kis csövecskét (branül) kapott a fejébe, úgy nézett ki mint egy kis antenna, abba kapta naponta 3x (reggel 8, du. 4 és éjfél) az antibiotikumot 7 napon át.
A Bethesda dolgozói előtt le a kalappal...emberfeletti munka...csodálatos, emberséges hozzáállás...a gyerekkel mindig kedvesen bántak és néha anyának is mondtak egy-két "jó szót"....a főorvos asszony és a kezelő dokibácsin is látszik, hogy szeretik amit csinálnak...és vérprofik...
De akkor is nagyon rossz volt ott bent lenni....
Az influenza járvány miatt látogatási tilalom van, ami azt jelentette hogy a gyereket a szobából nem vihettem ki (10 m2) oda látogató nem jöhetett be, apát is csak úgy láttam napi 2 percre, ha a lifthez kimentem, addig a gyerek egyedül a szobába....Ráadásul vasárnap volt apa szülinapja....
Most úgy jöhettünk haza, hogy a 5 hétig még itthoni antibiotikum kúra, aztán vissza a Bethesdába kontrollra.